Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Jūrmalas domē ārkārtas sēde par priekšsēdētāja apstiprināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KNAB rej, ZZS iet tālāk
K
KNAB šonedēļ veicis kratīšanu Latvijas Zemnieku savienības (LZS) pārstāvja vadītajā Inčukalna novada domē un izņēmis dokumentus par bērnudārza ēdināšanas korpusa izbūvi, kā arī kādas ielas asfaltēšanas darbiem.
Dzērājs, zaglis, izspiedējs
D
Truksnis ir tiešām labs cilvēks. Viņš man uzdāvināja biļeti uz cirku. Firmai, kas nodrošināja šīs biļetes, viņš ar shēmas palīdzību ar uzviju samaksāja par it kā pašvaldībai sniegtiem pakalpojumiem. Tātad viņš bija labs gan pret mani, gan pret firmu. Tāpēc es par viņu balsošu!
Jūrmalā bez kukuļa -
J
Kā pret sienu. Gatis.
Būs labi!
B
Rīgā nomainīsies KNAB priekšnieks. jaunais atklās, ka Trukšņa lietā kaut kas nav bijis pareizi noformēts, un, tā kā nepareizi noformētu lietu uz tiesu nevar virzīt, Truksnis atkal būs nevainīgs, kā tikko dzimis jēriņš un pilsētas izzagšana un vienkāršo cilvēku čakarēšana turpināsies ar jaunu sparu!
Ģimenes ārsts
Ģ
Interesanti, kā sauc to labo ģimenes ārstu, kas Truksnim laikā, kad viņš vēl bija izpilddirektors, regulāro plostu periodos rakstīja slimības lapu? Es arī labprāt pie viņa pieteiktos!
Politiskās represijas
P
Interesanti, kā beidzās tā lieta ar to politiski represēto sievieti, kurai Truksnis par atteikumu maksāt kukuli desmit gadus nemaksāja nomas naudu par domes izmantotu īpašumu, bet tajā pašā laikā pieprasīja no šīs sievietes nekustamā īpašuma nodokli par to pašu domes izmantoto īpašumu. Šķiet, Rīgā kādreiz bija līdzīga lieta. Tur tai īpašniecei arī nemaksāja nomas naudu par domes izmantotu īpašumu, un pēc tam par nekustamā īpašuma nodokļa nemaksāšanu atņēma ne tikai domes izmantoto īpašumu, bet arī pašas dzīvojamo māju. Pēc tam tur bija gara tiesāšanās, kuras laikā sieviete, padzīta no pašas mājām, nomira.
Viss tiks nogludināts
V
Trukšņa krusttēvs Mežeckis, Saeimas deputāts Balodis kopā ar Trukšņa noalgotajiem nelietīgajiem rokaspuišiem Ķēniņu un Grīnvaldu visu nogludinās.
bauris
b
šādā gadījumā saskaņas diputāts ,automātisku iegūst vairākas dzīvības!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas