Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Kabanovs uz Saeimu vairs netēmēs; strādās arodbiedrībā

Saeimas deputāts Nikolajs Kabanovs (Saskaņa) parakstījis līgumu ar arodbiedrību LABA, kļūstot par tās ārējo sakaru un komunikāciju direktoru, portālu Diena.lv informēja Saskaņas centra Saeimas frakcijas padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Katrīna Iļjinska.

Tā kā darbs arodbiedrībā paredzot lielu noslogojumu, Kabanovs nolēmis nepiedalīties nākamajās Saeimas vēlēšanās. "Partijas Saskaņa Rīgas organizācija ir izrādījusi man uzticību un izvirzījusi manu kandidatūru Saeimas vēlēšanām. Es esmu pārliecināts, ka partijas biedri sapratīs manu lēmumu. Es palieku partijas biedrs, palieku partijas Saskaņa komandā. Es gribētu pateikties visiem maniem vēlētājiem, tiem, kas atbalstīja mani 4 Saeimas sasaukumu laikā visus šos 12 gadus," paziņojumā masu medijiem norāda Kabanovs.

Kabanovs uzskata, ka LABA ir visstiprākā Latvijas arodbiedrība. "Esmu saskāries ar šo arodbiedrību pirms trīs gadiem, kad notika mītiņš pie Saeimas. Tā ir organizēta, vienota darbaļaužu komanda, kas vienmēr ir gatava aizstāvēt savu biedru intereses," saka Kabanovs

Kabanovs arodbiedrībā plāno nodarboties ar starptautiskajiem sadarbības projektiem, jo Saeimā strādā Ārlietu komisijā un Eiropas lietu komisijā. "Izmantošu savus gadu gaitā veidotos kontaktus ekspertu vidē, lai organizētu mūsdienu darba vides pētīšanu. Šodien sociologiem tas ir tumšs mežs, neskatoties uz to, ka lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju ir algoti darbinieki, kuru tiesības bieži tiek pārkāptas. Par visu to LABA runās ar sabiedrību."

Arodbiedrība LABA publiskajā telpā iepriekš bieži saistīta ar Saskaņas centra interesēm. Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība iepriekš pat bažījusies par LABA šaubīgo finanšu darbību, tādēļ ar šo arodbiedrību nesadarbojas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas