Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Kalniete uzskata, ka Riekstiņam jāpaliek amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Diogena Kiniķa motīvs
D
kādu mācītāju no godmaņā-šlesera partijas krājumiem gan vajadzēja - baznīcā ta būs jāzvērē ! Un, ja atslēdznieks būs ar mieru, tad jau no pimmdienas viens tak jau kopīgs koļļekķiv būs šā kā tā !
Diogena Kiniķa motīvs
D
tad pat tādi politfolkloras iemīloti personāži kā Loskutovs arī nespēj iedvest uzticību kolektīvam kopumā :P
Diogena Kiniķa motīvs
D
Miljardiņs vismaz ( sākumam), ne miljoniņš, un par šito : "ha-ha 20.03.2010 15:18 Interesanti ko tpies'i dariis kad netiks pie varas klok'iem?Miljonin's' buus jaatmaksaa tik un taa,ne jau kampeejs to atmaksaas......... ." Tu varbūt domā, ka kāds no Apvienotās Debesmannas saraksta to maksās - ne jau priekš tā tur gāžas - taisīs dižlatvisku dižLatviju un turēsies PIRMAJĀ APLĪ AP NAUDAS MAISU - - paši - pirmajā, savus radus un klasesbiedrus, un latviskuma kopšanas neskaitāmās sinekuras - otrajā, atkatu uzņēmēji uz Eiroprojektiem, valsts pasūtījumu, NATO apkalpošanu utml. - trešajā. ................... un tad pārējie -TIE, KAS ATMAKSĀS - iepriekš trīs pirmos apļus līdz prievītēm sabarojuši :)
:):):)
:
žēl,ka riekstiņš nevar paķert tevi līdz,būtu viena mele mazāk.
Kuiļu Žanis
K
Jūs kļūdaties, jo austāk par Latviju viņš stāda savu pirtiņu!
mzgd
m
ja nekā citādi, tad ārlietu ministram vismaz vajadzētu būt apveltītam ar minimālu politisku intuīciju un nesasieties ar pusmafiozām struktūrām. Ja no tas tomēr noticis, tad good bye! Štokijs un Pabriks vismaz aizgāja ar godu.
Gos
G
Kalniete jau pārspēj pati sevi. "Tikai ES zinu!!" Nu gan... Kāpēc ne Pabriks vai Andrejevs, abi no SCP? Kāpēc Kristovskis neko nesaka - kurš tad to PS vada? Kalniete runā kā strautiņš, neviens nevar apturēt. Sēdi labāk EP un parūpējies reiz par tiem zemniekiem, ko solīji!
Kārlis
K
Nožēlojami,bet vājš garā.Pirmais nopirktais ārlietu iestādes darbinieks....
Heino
H
Nu kātad, Kalniete aizstāv Riekstiņu lai nav jāsniedz atbalsts Pabrikam! Drīz tā Vienotība izirs pa vīlēm! PS un JL prot likt amatos tikai savus čomus un klasesbiedrus!
umnis
u
Kalniete ir pilnigi nojugusies.... Ka tad, tiesi Riekstina un vina vaditas Arlietu ministrijas ierednu, diplomatu del, kaut gan AM 80% strada vestures fakultates beidzeji, vestures skolotaji del vinu, kuri nav spejusi pasaules sabiedribai izskaidrot tragiskos notikummus Latvija 20.gs., pat pec 20.gadiem latviesiem ir jaataisnojas zidiem par to, ka latviesu tauta ir cietus daudz vairak, ir bijusi tragiskaki zaudejumi latviesiem ka tautai un Latvijas valstij ka jel kurai citai valstij, tauta pasaule, protams, lidzgas ciesanas bija Igaunijas un Lietuvas valstim..
lasItāja
l
Priecājos, ka atrodas valstsvīri, kas Latviju stāda augstāk par partiju. Cerams, ka Riekstiņš būs viens no tiem.
xZ
x
Par labu ārlietu ministru varētu uzskatīt cilvēku, kurš vismaz spēj izraudzīties perspektīvu politisko piederību. Un Riekstiņš tas nav.
Kuiļu Žanis
K
Nothing special ir TP finanšu ģēnijs, jo pērkot Parex par 2 Ls. pamanījās samaksāt rokas naudu vairāku simtu miljonu latu vērtībā! par tādu pakalpojumu viņš varētu kļūt pirmais latvju astronauttūrists! Kalniete ir speciāliste visās jomās, arī jautājumos par laukssaimniekiem aktuālajiem mākslīgajiem mēsliem!
jupis
j
Jums ir pilnīga taisnība, jo arī Šķēle ir ieradies nevainīgs, buktētās biksēs, iztīrītiem zobiem un samācījies angļu valodu ofšoros, nekā nezinot par Kalvīša apsolītajiem un JL nolaupītajiem 7 treknajiem gadiem!
astre
a
Nu ja TP ārpolitika ir pieņemama Kalnietei un "Vienotībai", tad neredzu iemeslu balsot par "Vienotību". Es esmu pret TP (Riekstiņa/Pabrika) īstenoto Latvijas ārpolitiku, kuras kulminācija bija Abrenes atdošana. Ar vien vairāk sliecos balsot par Visu Latvijai, jo Vienotība, lai arī varbūt solīdāka, tomēr liekas ir tukša skaņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas