Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Kalniņš aicina veikt strukturālas reformas ārpolitikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane Grīnberga >> PB
Z
Vilšanās ? Cilvēks tikko sācis strādāt jaunā amatā ....?? Kāda tur vilšanās....?? Viss vēl priekšā....
Bolero_10
B
Rējēji, neaizmirstiet, ka trimdas latvieši bija tie, kas visus okupācijas gadus uzturēja dzīvu ideju par neatkarības atjaunošanu!!! Kamēr jūs te slavinājāt mīļoto un vienīgo partiju un centāties pēc iespējas tuvāk pielīmēties partijas virsotnēm, tikmēr Ojārs Kalniņš, Atis Lejiņš un dažādas latviešu trimdas organizācijas nemitējās Rietumu valstīm atgādināt par PSRS vardarbīgi okupēto Dzimteni!!! Jūsu komentāri ir zemiski!!!
Bolero_10
B
Ojāram Kalniņam mājas ir Latvija!!! Šeit ir viņa Dzimtene!!!
Bolero_10
B
Tev nu gan krāšņa frazeoloģija! Kur tādu apguvi? Vai [kom]partijas skolā? Varbūt no okupācijas laika propogandas brošūriņām patapināji?
infai
i
kas tu esi?
Burans
B
Ko sie idioti arzemju latviesi ir apnikusi. Vini ka tadas erces suc asinis no Latvijas valts un latviesu tautas.
dasa
d
Es aicinu so kretinu Kalninu deportet prom uz majam ASV.
Ministry of Truth
M
Tu būtu dzimis kādā citā, labākā laikā, ka sāc tik atklāti šķirot cilvēkus? Tu esi politrasists? Vārdiņu tavu, žēl, ka neredz. Kāds no tā zilās govs institūta?
Ministry of Truth
M
Blēņas. Vienkārši cilvēki sāk neciest vārduļošanu. Palasi tās dežūrfrāzes, ko kungs lietojis skaidrā prātā. Tas ir kāds kods, ne mazāk. Bet kāds mums no tā labums? Kāds mums ir bijis labums no šī kunga iepriekšējās darbības? Būtu labāk par to kaut ko pateicis nevis sācis skolnieku vārdu spēlītes.
...
.
Man baisi paliek lasot lielaako dalju komentaaru. Latvieshi - cilveeki, kas, ja var ko indiigu pateikt, tad pateiks. Ja var ko labu pateikt, tad klusees. Ko Juus sagaidat no Kalninja - Juusu visu paraadu personiigu nosegshanu un personiiga Mersiisha uzdaavinaashanu katram? Kalninjsh bija ar mieru buut Latvijas suutnis ASV laikaa kad taads darbs bija ljoti gruuts. Un patiik Jums tas vai nee, tajaa laikaa NEBIJA Latvijas latvieshu, kas buutu bijushi pietiekami informeeti par ASV apstaakljiem lai to darbu saprastu un speetu funkcioneet. Taa luuk, Reejeeji. Buutu Jums kripatinjas goda, Juus pateiktu 'paldies', nevis 'vau, vau, vauvauvau'.
sasmējos
s
lasot brežņeva laikā dzimušo spriedelējumus par patriotiskā O. Kaliņa spējām diplomātijā.
desert
d
Sadzird bagātos, stipros un veiksmīgos.
Kolkas rags
K
Ei, cilvēki, ko jūs te runājiet ? No kurienes tāds naids....??? Atbilde: Naids no Vienotības un VL "pretsponsoriem".. no tiem kuri neieredz Latvijas virzīšanos uz rietumiem, un vēl mazāk, neiredz rietumu latviešus, jo caur viņiem un caur mūsu pašu tiekšanos uz rietumiem , Latvija varbūt aizmirstu savus austrumnieciskos pienākumus. No šādas lipīgas slimības par katru cenu ir spēcīgi jāizvairas. Tātad, jāmet gan tos mēslus, citādi nesmirdēs!
eh
e
kad beidzot beigs runāt un reāli ko darīt?:D
xxx
x
ir laiks uzticēt Ārlietu ministrijai un Latvijas institūtam atbildību nekavējoši sagatavot jaunu pēckrīzes ārējās komunikācijas stratēģiju - . Kā man patīk šī nespējnieku spēja nākošā dienā pēc posteņa atstāšanas mācīt citus, ko vajag darīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas