Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kalvītim žēl, ka parlamentārisma principi tiek bradāti kājām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Carley
C
At last, someone comes up with the "right" asnewr!
Andrievs
A
Tas arī bija bezprecedenta gadījums, ka tā var izrīkoties ar pilsoņiem demokrātijas valstī, ar "gāzi grīdā" mājokļu politiku tautu iedzīt parādu jūgā tikai tāpēc, ka kādam nekustamo īpašumu spekulantam gribas nodrošināt sev labāku nākotni.
suka
s
KALVĪT ! Mēs tērējam enerģiju pareizā virzienā Tu esi viens no valsts izzadzējiem . Tam bija jāpieliek gals . PARLAMENTĀRISMS no tā tikai stiprāks paliek , jo zagļu noņemšana no siles ir parlamentārisma PANĀKUMS Bet , pieļauju , ka tu , no sapratnes par parlamentārismu , esi ļoti tālu , jo fermu mehanizatpriem LAA tādas zinības nemācīja . Tur bija galvenais mācēt dzert šņabi ( CAUNE ir izcils eksemplārs , kas arī šo specialitāti beidzis)
Normunds
N
Kalvītim nekad nav bijis kauns par KOalīcijas padomes eksistēšanu,par Latvijas Valsts izzagšanu,par to ka pats nespēja atkāpties ,kad Valstī gribēja valdīt pārkāpjot likumus...Viņam kauns pazuda ja ne skolas laikā,tad pēc vidusskolas...Tā kā viņā kauns tagad nevienu neaizskar...Būtu laiks pašam ierasties prokuratūrā un izstāstīt kā ,,bīdija,, Latvijas izlaupīšanu.Tad varbūt Tauta ļaus sēdēt ,,brīva režīma,, cietumā nevis vieninieka kamerā!!!
dusmigais
d
ja neatlaistu tad pasi drizs aizietu jo algas tacu nebutu no kaa nemt jo mes tauta apmirtu bada
cūka,
c
jūs arī karogus bradājāt
pilsonis
p
Zagliem, banditiem, korumpantiem katris dmokratisks, tiesiskis lemums un pareiza darbiba ir drauds un bieds, jo tiek traceti vinu zagligie, banditiskie plani. Kalvitis piesedz savu draugu un korumpantu Sleseri/Lesinski un tas ta ir noticis visus pedejos 20. gadus Latvija, ka valdosa politiku zagliga klike ir atbalstijusi viens otru un netrauceti ir zagusi, zagusi, krapusies, korumpejusies lidz Latvijass valsts ir izlaupita un ta novesta bankropta, bet tauta neiedomajama nabaziba, bezceriba.
Tas jau
T
Buķa tēvs no Sūnciema zēniem!
Liekulīgais,
L
tuklais divkosis.Būtu labāk paklsējis,lai nebūtu vēlme šo pastaipīt arī pa kapu cūķa komentiem.Lūk-tas ir galvenais gan ekonomiskas,gan garīgas krīzes faktiskais radītājs.Un tagad te dāļās nomaļus stāvošā padomus.Derglis.Tumsonīga nelaime.
tekuls
t
par Saskaņas Centru jābalso, to taču tu, veco zēn, zini, ko mokies kādzejnieks ar garīgu badu, uz priekšu-- mans mazais draugs, izvēle tik viena
Ha to Ojārs
H
''runa ir par parlamentārisma principiem''- nē. Bet raksts ir uzrakstīts tā, lai Jūs tā domātu. Principi ir tam, kam ir valstiska domāšana (ideālistiski jau skan, bet man patīk). Halovīna morāle ir sava sile ....
Andis
A
Cūka un zaglis, kas pārdeva Abreni! Kā tev nav kauna vērt vaļā muti?
.
.
un pat pārdodot abreni mūs piečakarēja, solīja ēzeļa ausis, bet nekā....
  • 0
  • 2
arī prom
a
... dižajā tipiskajā parlamentārās demokrātikas paraugvalstī parlamentārisma ideja nav jābradā kājām ... kaut tādēļ vien, ka to jau apsēž vesels simts ! ... un ciki simti vēl alkst tur savu pakaļu ar' uzstutēt ? ------- Dīvaini, bet nevienu kautkā nebiedē kāds fakts, ko apliecina arī pamatskolas ģeometrijas kurss : Ja mēģināt uzbradāt ar kāju pa kautko, uz kā sēž kāds, tad visticamāk, trāpīs arī tam kādam ... iespējams pat pa galvu ... Ir arī otra, ģeometriski patīkamāka šīs problēmas "puse" - ja kāds sēž uz kautkā, tad iespējas, ka tā sēžamā bradātāja kāja aizsniegs sēdētāja pēcpusi, ir niecīgas ...
Dzens
D
Mobilizēti visi pieejamie resursi, lai tikai iestāstītu, ka oligarhu Latvijā nav.
Vairāk
V
kā pašam Kalvītim, sabradāt valsti neizdosies NEVIENAM ! Viņa kārtējā zīmēšanās mēdijos liecina par lielu korupciju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas