Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Kampars intervijā Vācijas laikrakstam norāda par ceturto daļu lielāku vidējo darba algu Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
.. kad iznīks tādi kā Kampars.. tad varbūt šādas algas būs..
Trakums
T
Nu nevar tak viens cilvēks visus tos ciparus atcerēties... Un uz solāriju kad?
Vidējā alga
V
Interesanti, ar kādiem skaitļiem operē. Došu vienu piemēru: Ja viens Latvijas bankas valdes loceklis saņem mēnesī vidēji 12 000 (kas ir vairāk nekā identiskā amatā identiskā Amerikas bankā), bet 50 iedzīvotāji saņem 120 Ls mēnesī, tad vidējā alga sanāk 470 Ls. Un tādus 12 000 varam atrasta vairākus. Domāju, ka runāt par vidējo algu 470 ir diezgan aizvainojoši lielākai sabiedrības daļai un nekompetenti dati sabiedrības izpratnei.
Ieva
I
Viņam vēl vajadzēja norādīt, cik algas ir kardināli atšķirīgas, kā dēļ absolūtais vairums par vidējo var sapņot, ja strādā vairākās darba vietās.
hah
h
Kampara mīklas atminējums šodien lasāms portālā PIETIEK.COM. Cik, izrādās, viss ir vienkārši - un bēdīgi, no Latvijas viedokļa raugoties.
apzagtais
a
Sis idiots, melis ir japadzen no valdibas jau rit un vinam lidzi kretinus Stokenbergu, Pabriku, Kristovski, Brok...kapec Latvija ministru amatos ieleik stulbenus, melus, blezus? Latvijas idioti politki, ministri, deputati vispar nezin aun negrib zinat kas notiek Latvija, kada nabadziba, posta, bada, dzivo lielaka dala Latviajs iedzivotaju.
K-K
K
... Kampara secinajumi par ekonomijas attistibu bez valsts atbalstitas programmas ir tikai teoretiski pamatoti - kas to zin ko nesis nakotne ...!!!
:)
:
Novērtēju rakstu kā labu, jo izsauc smieklus.
baltais nēģeris
b
Ir. Tukuma muļļa labāk būtu pateicis vāciem, ka mums ir 100 000 cilvēku, kam nav nekādu oficiālu iztikas līdzekļu! Jo tikai 40 000 no 140 000 oficiālajiem bezdarbniekiem vēl saņem kaut kādu pabalstu - ...un ir vēl arī neoficiālie, protams.
nazis
n
Bet kur iisti ir muljkjiibas? Statistikas paarvalde datus njem no VID, savukaart VIDam ir dati tikai par oficiaali nomaksaato algu, par kuru ir samaksaati nodoklji. Visiem tak ir skaidri zinaams, ka vismaz 50% no visiem sanjem algu vai taas dalju aploksnee. Taatad videejaa sanjemtaa alga ir tie pashi 600 EUR vai pat vairaak. Kaarteejo reizi meegjina no mushas uzpuust ziloni. Par Shkjeeles vekseli neviens vairs nerunaa un par Shlesera nelikumiigo uukji kaapaas ar ne.
Eglītis
E
Laikam šis džentelmenis iedomājies, ka visiem sievas uzdāvina 27000Ls.
viesis
v
P.S. Kampara preses sekretārs norādījis, ka Kampars vienkārši teicis 600 eiro pirms nodokļu nomaksas, tikai žurnālists kā parasti pārpratis nabagu, tā, ka mums te par ēnu ekonomiku vispār nav ko diskutēt, jo Kampara kungam viņa nav bijusi prātā...... :)
viesis
v
Vienalga, jautājums paliek, no kurienes rodas kopējais atalgojuma apjoms, man liekas, ka tas ir stipri nosacīts cipars, kuru var stiept uz vienu vai otru pusi pēc vēlēšanās. Tik pat labi, kāds pateiks, ka kopējais atalgojuma apjoms ir uz pusi lielāks kā oficiālais, tāpēc oficiālās algas var droši samazināt vēl par kādiem 15- 20 %.... otrkārt- nu, atvaino, es dzīvē nepazīstu nevienu darbinieku, kuram būtu tāda alga pat aploksnē. Protams, visādi priekšnieki, ministri, saņem pat stipri vairāk, bet, tas neder vidējās algas aprēķināšanā, citādi sanāks kā Mūrniecei :) Treškārt- mēs te skaldam matus par vienu ciparu, bet arī pārējais citētais izklausījās diezgan muļķīgi, ņemot vērā ka runātājs tomēr ir suverēnas valsts ministrs, kuram taču vajadzētu būt zināmam attīstības līmenim.
Teodora
T
Kam nu ir tās aplokšņu algas, bet kam arī nav! Aha!
nasca
n
Kārtējo reizi var redzēt, kā latvieši cenšas būt žēlojami (nožēlojami). Katram tak skaidrs, ka vidējā alga nav tā, ko uzrāda statistika - kas ir legāla un par ko maksāti nodokļi. Pie vidējās reālās algas Latvijā jāpieskaita aplokšņu algas. Nu nevajag atkal nīdēt, ka mums ir vissliktāk. Mums tikai nīdēšana laikam gēnos - paverdzināti 700 gadus, okupēti, deportēti, nepareizā valdība utt. Kamēr nebeigsies vaidēšana par to, cik mums visi nodarijuši pāri, tikmēr izaugsmi Latvijai neredzēt. Diemžēl, mazohiska tauta esam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas