Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Kampars: Lato Lapsa diskreditē mani kā politiķi

Ekonomikas ministrs Artis Kampars (Vienotība) sola rast veidu, kā aizstāvēt savu un ģimenes locekļu godu un cieņu pret žurnālista Lato Lapsas izvērsto kampaņu, teikts ministra publiskajā dienasgrāmatā www.artiskampars.lv.A. Kampars raksta, ka pirms apmēram mēneša L. Lapsa savā portālā pietiek.com uzsācis rakstu sēriju par A.

Kamparu personīgi, par viņa ģimenes locekļiem un viņam piederošo uzņēmumu ar mērķi diskreditēt A. Kamparu kā politiķi. “Tiek izmantoti gan meli un puspatiesības, gan subjektīvi traktējumi, izdarot pašapmierinātus secinājumus, kuriem, lielākoties, nav nekādas saistības ar realitāti. Mans viedoklis Lato Lapsu interesē vienīgi gadījumos, kad tas iekļaujas paša izplānotajā tēmas pierādījumā,” tā L. Lapsas darbību vērtē A. Kampars. A. Kampara ģimene pārdzīvojusi satraucošus brīžus, kad L. Lapsa ar fotoaparātu slapstījies gar ministra māju, lai rakņātos ministra privātajā dzīvē, teikts dienasgrāmatā.


“Vēlos skaidri nodalīt objektīvu un profesionālu žurnālistiku no sabiedrisko attiecību speciālista Lapsas izmisīgajām, uz histērijas robežas balansējošajām aktivitātēm,” raksta A. Kampars.

Lai novērstu L. Lapsas paustās bažas par “aplokšņu algām” A. Kampara uzņēmumā, ministrs lūdzis uzņēmuma valdes pārstāvi sniegt visu nepieciešamo informāciju “tām kompetentajām valsts institūcijām, kuru pienākumos ietilpst uzņēmumu darbības likumības pārbaužu veikšana”.

Tāpat ministrs vērsies Valsts ieņēmumu dienestā (VID), lai novērstu neskaidrības savā valsts amatpersonas deklarācijā ar lūgumu “sniegt iestādes kompetentu skaidrojumu par deklarācijas aizpildīšanas tehniskajām detaļām, [..] lai varētu iesniegt precizējumus, ja tādi būtu nepieciešami”.

“Valsts ieņēmumu dienests atzinis, ka valsts amatpersonas deklarāciju par 2010.gadu esmu iesniedzis atbilstoši normatīvajiem aktiem, vienlaikus norādot uz iespēju papildināt deklarācijas 11.sadaļu ar informāciju par man piederošā uzņēmuma kapitāldaļu pārdošanas līgumu un tā juridisko statusu, ko es likumā atļautajā termiņā – mēneša laikā pēc deklarācijas iesniegšanas – esmu izdarījis,” norāda A. Kampars.

“Lato Lapsas īstenotā kampaņa ir pārsniegusi pieļaujamās robežas, tādēļ es analizēšu situāciju un apstākļus, lai rastu veidu kā aizstāvēt savu un savas ģimenes locekļu godu un cieņu,” teikts nobeigumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas