Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Kanālu izgaismos bijušā domes komisijas vadītāja Rītiņa biznesa partneris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NNN
N
Nedaudz pa kreisi no skatupunkta bija sabiedriska toalete, bet aiklapēja ciet un uzcēla strūklaku. Dzirdēju arī Rīga satauisījās būvēt struklakas pie universitātes.
Juris
J
Zagšana , tā jau ir norma mūsu valstī !!! Katrs kas ir nopelnījis kādu latu savām rokām padomātu kur naudu ieguldīt ,nevis notrallināt... Mūsu deputāti naudu nepelna , bet sēž uz nodokļu maksātāju pleciem , bērnu pabalstiem , pensijām ...............
NNN
N
Par to Nottingemā ir. Un arī pilsētas jaunā svalka ir rajōnā, ko sauc par Getlingu. (Getliņu svalka) Rīga visus krievu laikus no turienes tika kopēta un tradīcija to darīt ir palikuse. Pārsteidz tikai pedantiskums ar ko tas tiek darīts.
Dafne
D
Nu šī bilde gan izskatās kā no šausmu filmas...
Pēcis
P
Obligāti jāizgaismo būtu Rīgas domes šedevru-gājēju zig-zag pāreju Dzelzavas ielā,17.un 23. trolejbusa galapunktā,kas ir Ginesa rekorda cienīga,jo nevis atvieglo,bet gan sarežģī ielas šķēr- sošanu!
aborigēns
a
Un kā ar nomalēm? Rīgas gulamrajonos nav pat nevienas sabiedriskās tualetes!
rīdzinieks
r
Kas izgaismos bērnudārzu un sabiedrisko tualešu trūkumu Rīgā?
bobo
b
bērniem, visu bērniem! kurš te par bērnudārzu ņaudēja? ok, var arī velosipēdistiem - veloceliņi ir funkcionāli degošāks projekts par kaut kādu tur lampočkinu rebēm.
NĒ !
N
Ak, šausmas! Tad jau labāk vispār bez izgaismojuma.
Acīgais
A
Ar šito saraibinājumu Rīga galīgi zaudēs savu unikalitāti. Kāda velna pēc vajag krāsainu? Un vispār - manuprāt, pagaidām nevajag rīdziniekiem tik dārgu dāvanu, būtu labāk pataupījuši vitāli svarīgākām lietām, kaut vai vardarbībās cietušo bērnu rehabilitācijas centru finansēšanai vai kādiem pāris jauniem bērnudārziem. Trūkst vārdu par kārtējo līdzekļu nāsīs vilkšanu!!!
vecais-2
v
Korupcijas skaļākais piemērs! Rītiņš vecs Amerika čoms, krievu laikos bija milicis, kurš uzraudzīja maukas trīs lielajās viesnīcās (saņēma to ziņojumus pēc "mīlas" pilnām naktīm ar emigrācijas letiņiem, no kuriem daži tagad siro pa Latviju). Rītiņš astoņus gadus vadīja to pašu komiteju, ko Ameriks šodien. Ameriks bīda šo izgaismošanas murgu par 2milj.LS. Rītiņš "uzvar" konkursā! Paliek viens jautājums? Cik liels ir otkats? Knābis tur klāt netiek, jo viss ir tuvu draugu lokā. Mana versija: otkats ir apm. 1miljons!
Zigis
Z
Nepatīk man tas uzvarējušais variants, - Rīga izskatīsies pēc Šanhajas. Briesmīgi! Bet nebrīnos, jo Skalbergs nav no labākiem arhitektiem.
Vizma
V
Man daudz vairāk patika Sintijas Vaivades projekts. Pirmkārt, jau tāpēc, ka izceļas ar labu gaumi pretstatā Skalberga piedāvājumam un pieļauj variācijas, kā samazināt izdevumus.
AJ
A
Nezinu gan - vai tā daudzkrāsainība neradīs karnevālisku gaisotni? Brīvības piemineklis mūsu tautai ir pārāk svarīgs, lai to pakļautu dažādiem eksperimentiem. Šajā projektā saskatu vien kārtējo "draugu būšanu", kam pamatotību pievelk "aiz matiem" - valsts gadadiena taču!!! Tam, ka tas viss notiek "par skaistām acīm", arī neticu. Bez tam - vai tiešām Rīgas iedzīvotājiem nav citu vajadzību, kas būtu steidzami nepieciešamas /kaut vai bērnudārzi, ielu labiekārtošana, sabiedriskās tualetes utt./?
kk
k
jā, tiešām, vai vispār vajag? Kaut kā neatceros nevienā no lielakajām Eiropas pilsētām (Londona, Parīze, Stokholma, Amsterdama u.c.) redzējusi šādas krāsainas gaismas centrā, vērstas uz celtnēm un skulptūrām. Baltā gaisma vislabak izceļ izgaismojamo objektu. Šis te velk uz lielu bezgaumību, tad redzēsiet...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas