Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kariņš: Daļa iedzīvotāju joprojām nav informēti par EP vēlēšanu norisi

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (Jaunā Vienotība) ir aicinājis iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu (KPV LV) nodrošināt, lai Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) pēc iespējas ātrākā laika periodā rastu risinājumu Latvijas iedzīvotāju informēšanai par Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

"Neskatoties uz to, ka Eiropas Parlamenta vēlēšanas notiks pēc nepilna mēneša, arvien saņemam informāciju, ka liela daļa iedzīvotāju nav informēti par šo vēlēšanu norisi, tostarp par vēlēšanu iecirkni, kurā jābalso, kā arī tiesībām līdz 7.maijam to mainīt uz jebkuru citu vēlēšanu iecirkni Latvijā vai ārvalstīs.  Esmu aicinājis iekšlietu ministru rast risinājumu pēc iespējas ātrākai visu Latvijas iedzīvotāju informēšanai par Eiropas Parlamenta vēlēšanu norisi," uzsvēra Kariņš.

EP vēlēšanas Latvijā notiks 25.maijā, un no Latvijas būs jāievēl astoņi deputāti.

Top komentāri

Herminite
H
Kapec man butu jatere savs laiks, lai item un valetu par kadu kadiem Latvijas idiotiem, zagliem (zaglis Usakovs netrauceti var piedalities EP velesanas, nu kur vel varia var degradaties Latvijas valsts vara, Tissu sistema?) iidotie EP, ja lidz sodienai Latvijas zemnieki sanem visniecigakas/mazakas subsidijas ES par ko ir atbildigi idioti, kretini, alkatigie mesli A.Piebalgs, A.Kesteris, M.Riekstins, S.Kalniete, A.Ronis, V.Vikene, I.Sulca, E.Kuzma...visi sie sudu vaboles dzivo cepuri kuldami, sanem lielas pensijas/ algas, bet Latvijas zemnieki ir spiesti konkuret ar citu ES ziemniekiem uz nevienlidzigiem/negodigiem noteikumiem, jo, piemeram Vacija, Belgijas, Danijas, Zviedrijas...zemnieki sanem 5-7 reizes lielakas subsidijas no ES budzeta.
.
.
Lielai daļai tas balagāns ir pilnīgi pie kājas.
blēžu vērotājs
b
Kleptokrātiskās oligarhijas propaganda lec no biksēm ārā, lai iegalvotu, cik svarīgas un nepieciešamas vēlēšanas ir Latvijas iedzīvotājiem, bet kuru tu īpaši apmānīsi? Lai tērētu savu laiku un ietu ar savu balsi nodrošināt labi apmaksātu darbu kaut kādiem ījabiem un tamlīdzīgiem dienderiem un dienaszagļiem? Vienīgā interese un intriga ir Ušakova fanu pulciņam, kurš arī īpaši nebūtu centies, bet pateicoties "nejaušajai" Pūces sarīkotajai reklāmai aizšļūks nobalsot par savu mīluli. Viss! Vairāk nekādas intrigas. Jā, nu un klāt vēl tas, ko te jau komentāros minēja. Smagās paģiras pēc Saeimas "vēlēšanām". Lielā pacilātība, protesta balsojums pret oligarhāta koruptīvo haosu, cerības, bet beigās izrādījās viss līdz riebumam parasti. "Protesta" partijas izrādījās paša oligarhāta radīti projekti, oligarhu vecpartijas, kas vēlēšanās zaudēja ar pamatīgu blīkšķi, bez problēmām tika ieshēmotas atpakaļ pie varas. Nekaunīgi, neceremoniāli, pat nemaz necenšoties slēpt, ka viss notikušais bija farss.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas