Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Kasparovu atbalsta atsevišķi deputāti no četrām partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alnis Lapsa
A
Aleksandr Briedi! Jums ir taisnība, bet tā štelle jau ir iekš tā, ka noziedznieki un izlaupītāji Latvijā netiek saukti pie kārtības tāpēc, ka valda princips, kā viens čigāns esot teicis - paši šāva, paši pratina. Vai mūža ieslodžijumā atrodas tās valdības amatpersonas, kuras cilvēkam, krimināli tiesātam par finansu pārkāpumiem, atļāva dibināt Latvijas lielāko banku? Vai mūža ieslodzījumā atrodas tās valdības amatpersonas, kuras Pareks bankas izputinātājus, "nenobāza " zem zemes, bet vēl šodien viņiem izmaksā kompensācijas? Vai mūža ieslodzījumā atrodas tas ministrs, kurš parakstīja galvojumu par Liepājas metalurgu? Tā tālāk un bez gala...... Diez vai Hitlers ne no šā, ne no tā sāka to, ko sāka. Laikam jau bija pamats, ka vairs nevarēja paciest...............
Aleksandrs Briedis
A
Kasparovam -ni un ni, toties laventkarginkrasoviskiem zaharjiniem gan,piedevām mums visiem no saviem nodokļiem sametot gan par parādiem,gan noguldījumu procentmiljoniem. Teicama izvēle!
" Meernieku laiki " ?
&
Kasparovs nenodarbosies Latvijaa ar 'sahu, runa iet tikai par politiku. Deputaati turpina risinaat Kasparova probleemu, neskatoties uz to, ka LV iedziivotaaji ( nepilso'ni - pilso'ni) maksa 'seit nodok'lus. Kuraa valstii tas ir iespeejams? Mees esam ta'cu Eiropaa, vai nee? Atkal - liekuliiba, kraap'sana un intrigas !
X9
X
Cik no tautiešiem māk šahu spēlēt?Nu ja ,no trulajiem komentiem var secināt ka tā nav šeit cieņā.
Artis
A
Nez,ko par to teiks biedrs Putins? Tāpēc jau deputāteļi raustās.....
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Politiskā PIEKLĀJĪBA?
nu
n
Kuri deputāti viņu atbalsta? Kāds būs nākamais gājiens? Pilsonība nav prece.
nelikums
n
Ja reiz pieņemts likums uz ko balstās dubultpilsonība, tad kādas tur var būt debates, tad mainiet likumu un viss.
lux-!
l
Pirmkārt, kādu laiku atpakaļ es jau Jums teicu, ka ar SC aizstāvjiem diskusija ir neiespējama, īpaši tādēl, ka argumentu nav, ir tikai bļaustīšanās par SC "domāšanu" par tautu" un citas muļķības. Tikai nez kāpēc ar tiem "domāšanas" piemēriem nesanāk. Vairāk par braukšanu bez maksas ziemā, kad lielais "saimnieks" nespēj nodrošināt ielu tīrīšanu, nosaukt nevar; otrkārt, nezinu kādus NA izteikumus Jūs domājat, taču neatkarīgi no 'tā, ko saka NA, mans uzskats ir, ka SC jau vairs pārkāk neslēpj savas patiesās intereses gan politiskās (sadarbība ar VK, gan tautsaimnieciskās - naudas lietas ap RS, skat. rakstu žurnālā IR, treškārt, tikai galīgi aprobežots cilvēks neatkarīgi no tā vai ir SC un/vai krievu pakalpiņš vai "īstens" latvietis var atļauties vienu no pasaules lielākajiem ģēnijiem nosaukt par "čurku", žīdu izdzimteni" vai kā savādāk. Te jau nav jābūt psiholoģijas doktoram, lai zinātu, kāpēc tā. Tā kā kārtējoi reizi kā jau dažkārt SC elektorātam sanāk - ka tik parunāt.
!
!
Es arī nemaz netaisos diskutēt. :) Es atbalstu un praktizēju darīšanu. Piemēram, balsojot RD vēlēšanās par SC.
  • 1
  • 2
Patiesība
P
Nesmīdini! Kaspars NAV NEKĀDS LIELĀKAIS PASAULES ĢĒNIJS, TIKAI TRULS ŠAHA SPĒLMANELIS< kurš citu neko nemāk... tikai attīstīta viena smadzeņu rieva - pārējais ebru mārketings un viss!!!
  • 4
  • 4
K-K
K
... Valdim: .... mes ar sadiem pilsoniem driz dancosim bez biksem bez jumta un tiesibam sava zeme ... ... Bezabrene tiek viltigi pataisita par globalistu placdarmu pret Krievijas nacionaliem ...
K-K
K
... 'Dienai' Lady GAGA un Kasparovs ir svarigaki par Lapu Gajienu - trukst reportaza !!! ... Bet tas jau bijair sagaidams no si portala ... !
VALDIS
V
ir jāiet pretī Kasparavam! tas ir prāts,analītisks,gudrs...beidziet pastaliņās dancot!
tur pat nav ko debatet
t
But ar Krievijas un Latvijas pilsonibu vienlaicigi ir pret likumu.
jautrais
j
... viss ir jauki...bet kāds ir nopelns Lavjijas labā...tāda nav... un deputātam Krēsliņam laikam sākas vecuma....
Tirgotaajs
T
Par kaadu atklatiibu Juus runaajat ? Rakstaa pateica, kaa viss ir nosleepums. 'Skiet, kaa ar LV pilsoniibu var tirgoties ! Un tas ir pretlikumiigi !!! Dubultpilsoniiba nepastaav !!! LV iedziivotaju aptauja raada, ka daudz cilveeku ( vairaakums) ir PRET !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas