Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ķirsons vēlas, lai uzņēmēji un politiķi pirms vēlēšanām slēgtu vienošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane
Z
Ķirson, netici politiķiem, it sevišķi Šloseram....vai tad tu neredzi kā viņš saimnieko ? Uz citu rēķina miljonus grib nopelnīt...!!!! Tev ir savs lauciņš - Lido un strādā mierā !!!
Uldis
U
Nu jau vecīt nekā! Ja nu vienīgi kāds stulbs urla vai padomju okupants. Tie parakstīs ko vien velies.
Juris
J
Ķirsons no politikas sajēdz tikpat daudz kā no datoriem,nezin pat ar kādu pogu jāieslēdz un jāizslēdz! Ja tādi nokļūs Latvijā pie valdīšanas,tad augstākā mērā absolūts debilisms garantēts!
eseris
e
aptieķnieks 15:42 tā tas ir kā raksti. - tāds tas cilvēciņš ir jau no skolas laikiem... Vienkārši tās lietas ar gadiem spilgtāk izpaužas.
aptieķnieks
a
Tas Beļēvičs aptieķnieku aprindās ir populārs, ka kā bioloģijas doktors piebeidz arī farmaceita studijas, lai varētu vērt vaļā pirmās gižo aptieku ķēdes - Saules un Mēness aptiekas, kurā par pusvelti izverdzināja farmaceitus, pietam liekot tiem ar vienu roku pasniegt zāles klientiem, bet ar otru turēt grīdas mazgājamo švabru higiēnas prasību ievērošanai aptiekās, jo bija izpunktierējis, ka būtu ļoti izdevīgi nealgot atsevišķi apkopēju un likt bez līgumā atrunāta pamata bez papildus atlīdzības to darīt pašiem darbiniekiem. Liekas, ka pie siles šis savtīgais cilvēks raujas, jo pašlaik aptieku biznesā ir jālobē nefarmaceitu intereses būt par aptieku īpašniekiem un aptieku ķēžu neaizliegšanu, jo šādus reālus draudus nes paŗeizējais Farmācijas likums, kurā teikts, ka no 01.01.2010. aptieku īpasņieki var būt tikai farmaceiti, bet 1 farmaceitam varēs piederēt tikai 1 aptieka - tas ir reāls iemesls lobēt biznesmeņu-nefarmaceitu intereses Saeimā, lai mainītu šīs Guntim Beļēvičam kā Aptiekāru īpašnieku asociācijas vadītājam neizdevīgās tiesību normas. Lai gan pats viņš aptieku biznesā ir it kā nogājis malā, taču šeptēt turpina viņa sieva, kura ir finansiste, bet ne farmaceite. Lūk šeit jau slēpjas Gunta Beļēviča ilggadējā pieredze, iespējas un politiķu kontrole, jo viņš savus projektus caur LNNK/TB prizmu ir bīdījis jau kopš 90-jiem gadiem, kad atgriezās no Krievijas (interesanti b'utu ar'i noskaidrot ko 'sis biolo'gijas doktors Krievij'a dar'ijis, bet man ir aizdomas, ka vi'na darbs bija saist'its ar Krievijas slepenajiem dienestiem t.i. ar kaut kaadu biologjisko ierocju peetnieciibu).
alise
a
var būt slēgsim katrs līgumu ar valsti, maksājam nodokļus un ja kas nav, tad uz tiesu un pieprasam kompensāciju, visiem būs ko darīt.
nu
n
ko jūs te visi baraties uz nabaga Ķirsonu? Viņam tikai kā jau iesācējam, paspruka no mēles Šķēles, Šlesera un Co plāniņš - ja nu paši pēc vēlēšanām nekādus ietekmīgus postus nedabūs, tad te būs roķeles, ar kurām bīdīt savas lietas. Labāk iztēlojieties sev Andrīša ģīmi, kad viņš šito teicienu izdzirdēja, mākoņos pie TV sēdēdams. Uzreiz paliek jautrāk.
er
e
ķirsons ir vecs pretīgs āzis, kas grib appist vēl neappisto latviešu tautu
to Ķirsonam
t
Cik nodokļus esi noblēdījis?Valstij nav jāuztur caurkrituši blēži - "uzņēmēji" jeb pareizāk uzpirktu politikāņu "konkursu"uzvarētāji,kā BUS ar Mozgi un Rozentāli priekš un pakaļgalā. Tas jau ir ārprāts ko Šlesers ir ultimatā pieprasījis Dombrovskim par privātbiznesa sponsorēšanu no mūsu kabatām?!Ja tam piekritīs Dombrovskis un valdība,tad ar viņiem ir cauri ARĪ vēlēšanās.Ko arī grib panākt Šlesers un banda.
Arhitekts
A
Ķirsons varētu novākt Vietalvā savu vidi degradējošo pili. Ar to vien būtu daudz izdarīts Latvijas labā.
klients
k
S..ū .d.a bārmenītis!
diki
d
kāpēc ir jāparaksta tik vienveidīgs līgums par nodokļu stabilitāti? kāpēc ne par uzņēmēju-valdibas regulārām sanāksmēm, konsultācijām, ieklausīšanos uzņēmējos... nodokļi ir tikai nodokoļi, bet kur pārējā tautsaimniecība?!
aka
a
Kaut ko absurdāku neesmu dzirdējis. Visās normālās valstīs tādas lietas nosaka valsts pamatlikums, kam tad mums vajadzīga Satversme?
Ikijs
I
Stipras debīlisma pazīmes piemīt šai Ķirsona (?) gribēšanai. Vai pašām prātiņš pieticis, jeb kāds pateicis priekšā ? Pārējais vispusīgi apgaismots komentāros.
Elmārs
E
Parakstīs Šlesers un Šķēle! Ko vēl vairāk vajag!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas