Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

KNAB priekšniekam Vilnītim pārmet ņirgāšanos par Saeimas darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a13
a
Saeima un darbs - šis vārdu salikums jau ir ņirgāšanās pēc būtības. Tur vilnītim nav jāpiepūlas.
MIETS
M
VAI TAD VĒL NEVIENS NAV IESPĻĀVIS TĀ VILNĪŠA GĪMĪ ??? BET ........VILNĪTIS TAK PATS TO PIEPRASA !
P.S.
P
šī amatpersona ņirgājas par mums visiem jau kādu laiku.
Lelle
L
Loh, aizvācies!
Lelle
L
Tikai tādā muļķu zemē kā Latvija viens prātā tērēts kretīns var ņirgāties par savā pakļautībā esošajiem un par pusi Saeimas deputātu, bet neviens viņu nevar pat no tā pielipušā beņķa izmest.
vairis
v
nu kurš tur ko bija izdarijis ko nebija, īsti saprast nevar, tad izskatās ka loskutovs gribēja kā zinātājs izradit savu varu, bet otrs radija ka nebaidās. tāda kraniņu merišana vien sanāca. bet vilniti ar var saprast; viņa darbs kukuļotājus ķert, un te atnāk bariņš potenciālu apsudzēto un sāks viņu audzināt.
Aleksis
A
Ir jāpadzen tauta no šīs valsts, lielākā daļa bezdarbnieku, nodokļus nemaksā un vēl ņirgājās par saeimu, nekādas jēgas no tautas.
PUTRA
P
Māte ar meitu vai sarakstās?
beta
b
Problēma ir, ka Saeimas koalīcijai intereses nesakrīt. ZZS ir "trojas zirgs", kuru ar pulti vada Lembergs. Visgrūtāk ir saprast, vai Lembegs visu dara tikai savas ādas glābšanas labad, vai viņam tomēr kaut mazdrusciņ sāp sirds par veidojumu vārdā Latvija? Jo koķetējot ar SC un tādā veidā glābjot savu ādu, viņš iespējams, to pārdod par Latvijas de fakto valstiskuma cenu... Redzu diezgan drūmu scenāriju, ka valdība krīt un Zatlers spiests nosaukt par premjeru vai nu noģīmi no SC vai ZZS. Jo dūšas atlaist Saeimu trusim nebūs. Savukārt, latvieši uz ielām ies vien tad, kad to aicinās kāda tiešām autoritate un par ideju, ne maizes kumosu vai izklaides pēc. Tādu autoritāti pagaidām neredzu. Ja nu vienīgi VL vēl drusku pieaudzēs muskuļus, un tad gan jā, ja paši nenobīsies. Būs ļoti sarežģīts gads...
Fil
F
Vilnīts Saeimai liek virsū nikolaju. Un ko Vilnītim kāds var padarīt?
pamela
p
Pilnībā jums piekrītu. Tikai savādi,ka neviens nav ievērojis,ka pēc ŠĪM vēlē'šanām,kur savēlēti 10.Saeimā 25 valsts val.nerunājoši degradanti un kopš Latgales kokvilnas "karalis"Urbis netika pie teikšanas trešā Krievijas Reiha Latvijas republikas veidošanā,Latvijā visās frontēs notiek arvien lielāks bardaks,t.i., PILNĪBĀ TIEK IGNORĒTI pat Latvijas likumi,politiskā virzība un amatos savēlēti FAKTISKI Latvijai naidīgi monstri. Tiek sabotēts VISS valdības un ministriju,ierēdņu darbs. RD izmet kā nederīgu GALVENO ARHITEKTU !Tagad tik atliek aicināt piemēslot Rīgu ar krievu celtniecības "Brīnumiem"un Ceritelli "šedevriem". Ne velti Pliners draud ar VANDĀĻIEM. Vai tad par to Dripi nevienam latvietim,RĪGAS pamatiedzīvotājam nav teikšana? Kopš kura laika jaunpilsoņiem ļaus Ēlerte lemt Rīgas likteni?
bubļička
b
vai japāņu dievs ir japāņus un bbb radījis?
Jenoti jāpadzen!
J
bet lelle nebūt nav profesionāla ne godīga, jo reizēm raksta sakarīgi, bet reizēm kā no mieta norāvusies - varbūt ir divas lelles, jeb viena ar divām sejām un divām morālēm...
&&&&
&
Malacis ! Tā turēt !
bbb
b
knab tāds dīvains kantoris .ja tur par šefu ieliktu japāņu dievu ,arī tas izrādītos nederīgs maita .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas