Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Koalīcija par lielajām lietām nespēj vienoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dundukovs
D
Vienīgā sakarīgā partija Latvijā ir SC- nekādu čuriku,nekādu līgumpārkāpšanu- kā vienoti blenž uz Phenjanu, pardon ,uz puķinu tā blenž !
Protams
P
Ar Maskavas pakalpiņiem ZZS, protams, nav iespējams vienoties.
velešanu pamatnozime ir kā reiz aiz
v
par atklātu balsošanu iestājas tie kas vēlas manipulet ar balsotājiem, tos ietekmēt/šantažet/uzpirkt un grib redzet sava darba augļus citādi iedevi kukuli, un nezini vai nobalsoja kā solija vai tomer ne.
ZZS grib šo prezidentu,
Z
bet mēs to negribām. Tā ir korupcija, kad jau otro reizi bīda savējo, domājot TIKAI par savu interešu nodrošināšanu, ne par valsti, valsts nostāju dotajā apdraudējamā no Krievijas puses situācijā... Bērziņš ir visneveiksmīgākais prezidents no atmodas laikiem. Gribam jaunu, vispusīgi izglītotu, patriotu, kas domās par mums un valsti, ne par ZZS, Lembergu un savām kabatām!
Dr.xy
D
Vai betongalva no saviem mentoriem tiek piespiests ari turpmak telot Latvijas Valsts Prezidentu ?Vai ari vina stulbuma koeficiensts ir tik augsts,ka vinam liekas,ka vins tiesam ir ES un NATO Valsts Latvijas Prezidents ? Iznemot Pabrika kungu ir gruti atrast personu,kura butu piemerota Prezidenta postenim.
nav jau nemaz tik liela
n
ir daudz svarigāki un steidzamāki lēmumi kas jāpieņem.
Senais
S
Es gan to nesauktu par lielu lietu, jo Latvija varētu vispār iztikt bez prezidenta, tātad vienalga, vai atklāti, vai slepeni iebalsotu, vai Saeimas, vai tautas. Ietaupītos krietni līdzekļi(arī pēcprezidentēšanas komfortam) un būtu krietni raitāka Saeimas rīcība.
Jānis
J
Kaut kā jau tā Solvita par prezidentu ir jādabon. Kas sarunāts - jāpilda...
Ventspils Muļļ
V
zzs jau muusu kompartija, jo sekretaars , mecenāts ariidzan , protams sc ar ir komuņagas , tikai krievu , bet vajadziibas gadiijumaa bloķeesies.
Juhans
J
Jautājums par Prezidentu var saasināt attiecības, jo ir tikai divi jēdzīgi kandidāti - Nils un Aivars.
  • 2
  • 2
Juhans
J
Pa mazam var visādi, bet pa lielam ir ļoti individuāla padarīšana.
Andris
A
Tā ZZS ir tāds pats SMAGS BETONA KLUCIS Latvijas valstij ,ka SC .Tur pat ir ĻOTI ,ĻOTI maza atšķirība ,tādēļ arī viņu domas daudzos jautājumos SAKRĪT ! Kas tad noveda Latvijas valsti 2008 gadā lidz BANKROTAM ???? Nu ne jau kalvītis un godmanis tikai ... Kamēr būs ZZS POILITIKA ,tikmēr uz lielu izaugsmi Latvijas valstij NE CERĒT ! Neatceros nevienu JĒDZĪGU MINISTRU no zzs rindām Visriktigākie LAUKU PĀĶI !!!!!!! tas pats PĻURZAKS seržants ,par brigmani ,auguli koķi untt vispār KAUNS runāt .................Neredzu ATŠĶIRĪBU starp SC ! ,ja kas .
Kurš
K
ieveda ZZS koalīcijā, ja ne A.Bērziņš?
  • 5
  • 0
Valsts amatpersonu ievēlēšanu atklā
V
Valsts amatpersonas demokrātiskās valstīs parasti ievēl aizklāti. Tas ļauj deputātiem (kuri paši, cita starpā, ir ievēlēti aizklāti) balsot bez partiju virskontroles un mazina "baiļu" sindromu, ka ievēlētais kaut kā varētu atspēlēties "nepareizi" nobalsojušajiem
Atklātie balsojumi veicina balsu pi
A
Atklātie balsojumi nevis traucē balsu pirkšanai, bet veicina to. Slēptie balsojumi balsu pirkšanu padara bezjēdzīgu, jo nav iespējams izkontrolēt pirkumu. Savukārt atklāta balsojuma gadījumā balsu pircējam ir iespējams izkontrolēt, vai nopirktais ir izpildījis pasūtījumu.
  • 1
  • 0
kurts
k
Atklātie balsojumi traucē balsu pirkšanai.
  • 0
  • 1
Ko lai dara
K
ar deputātiem, kas meloja ļoti svarīgos balsojumos? Izbrīna mūsu politologi, kas sēž aizkrāsnē un nogaida un novilcina laiku, atļaujot deputātiem atkal sarīkot a la zoo prezidenta vēlēšanas. A.Bērziņš tikai aprīlī paziņos savu lēmumu. Nav neviena, kas skaidrotu patieso situāciju. Gatavojamies Latvijas simtgadei, pucējam "Latviju kā konfekti" šādā veidā? Kauns par mums, SKDS uz NRA pasūtījumu aptaujā izvirza mūsu "liktenīgos ļaudis" kā N.Ušakovu un A.Lembergu. Kā apnikusi tā liekulība? Vai patiesi neredzam, kurp ejam?
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas