Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Komentētāji: svarīgāk par citu ir redzēt Dienas jauno konceptu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Māra
M
Aj, gribētos man, lai savelk kopā visu speciālistu viedokļus, arī no portāliem, no citiem medijiem. Citādi tāds atstāsts vien ir.
Mikija
M
Šodienas Dienas saturs un tas, kā notika darba attiecību izbeigšana ar laikraksta dibinātāju un galvenajām redaktorēm, sniedz norādi uz to, kas varētu būt tās jaunais īpašnieks. Cilvēks, kas atgriežas vēl un vēl, lai strādātu atkal un atkal, pat ja viņu neaicina. Pārsteidz vienīgi tas, cik neprasmīgs izpildītājs tika izvēlēts šim balagānam.
hmz
h
kaapec lai tam butu butiski jamainas???????????
sise
s
kas šis par raksteli??????????? stipri dīvains, tādā savādā formā.
jaunā koncepte
j
varētu but ka paslavēs to oligarhu kas nopircis dienu. varbut neko sliktu par viņu nerakstīs, tā pat kā neatkarīga rita avīze neko sliktu nerakst par viņu ipašnieku: lembergu.
Riebjas
R
Nu Viktoru Avotinu mes zinam. Pardevas biezajiem, gramatnicu atdodams lupatu bodei. Pie ministru padomes. Solija visadus labumus, bet velak ciks vien sanaca. Pats tu Avotin, esi liekulis, un prodaznaja skura! Un miksts it visaa!
lno
l
Cik daiļš ģīmis ir NRA, no gluži kā ar hūti.... __________________________________ Nu tādi vērtējumi te ļoti drīz vairs neies cauri! Vajadzēs apmierināties ar Šķēli un pārējiem:)
Ekonomists
E
Tev varbūt hūte nepatīk, bet viņam ir augstākais reitings no Latvijas politiķiem un nav šaubu, ka viņš būtu bijis labāks premjers par lācīti.
J.Biotops
J
V.Avotiņš secina: «Katrs komplektē komandas pēc sava ģīmja un līdzības.» Zelta vārdi! Cik daiļš ģīmis ir NRA, no gluži kā ar hūti....
Lilija
L
Vecā Diena nebija pērkama? Visi mediji kādam kalpo! Ja ir kāda neatkarīga informācijas telpa,tad vienīgi internetā. nezinu,kur rodas muļķi,kas par avīzēm gatavi izdot naudu? Varbūt laucinieki,kam nav datoru?
auers
a
Lai nu kurš ko teiktu, bet Neatkarīgā ar saviem krautmaņu rakstiem ir spilgts piemērs konjunktūras žurnalistikai. Katrā nummurā kaut kādi stulbi savārstījumi par prokuratūru, KNAB, protams par JL, bet uzslavējoši raksteļi par dižo Lembja uzvaru grīnbergu lietā.Kritika ir vajadzīga, bet Neatkarīgai tā ir ļoti selektīva. Cik var? Šo rakstu autori ir pilnīgi bez principiem, pērkamības piegarša.
ruksis
r
a man nevajag, lai ar karotīti iebaro - kas man tagad būtu par Šķēli jādomā, un kā būtu "pareizi" domāt. gan jau secinājumus pats pratīšu izdarīt, nodrošiniet tikai man informāciju. tā, redz...
Lasītājs
L
Kā lasītājs varu tikai iegūt, ja būs divas Dienas, tāpēc vēlu veiksmi abām brigādēm.
Šampēteris
Š
Jaunais koncepts būs Šķēles kustību atspoguļojums: Kā Šķēle šonakt gulēja, kā izgāja vēders, ko ēda pusdienās, cik aplausu šodien saņēmis.
Dvēsele
D
saturu, saturu, lasi... nevis rakstu daudzumu skaiti. Tad sapratīsi starpību

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Policija Rīgā aiztur agresīvu Krievijas atbalstītāju

Sestdienas pēcpusdienā, 8. jūnijā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Latgales apkaimē, Daugavpils ielā ievēroja divus vīriešus. Braucot garām abiem vīriešiem...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas