Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Konkursā "Kas notiek?" šogad piedalās vairāk nekā 21 000 skolēnu

Piektdien, 23. oktobrī, pulksten 9.00 21 503 devīto klašu skolēnu 739 Latvijas skolās piedalīsies laikraksta Diena organizētajā mūsdienu zināšanu konkursā Kas notiek?. Konkurss šogad svin savu vienpadsmito dzimšanas dienu, tajā desmit gados kopā piedalījušies gandrīz 300 000 jaunieši. Interese un aktivitāte ar katru gadu ir palielinājusies – 1999.

gadā konkursā piedalījās 68% no visām skolām, kurās ir devītās klases, un šogad - jau 94%.Arī šajā gadā ir iespēja piedalīties konkursā elektroniski, aizpildot anketu īpašā sadaļā _Dienas _portālā. Izmantot šo iespēju pieteikušies ap 1000 skolēnu, pārējie konkursā piedalīsies tradicionāli, aizpildot drukātās anketas. No pulksten 10.00 ikvienam interesentam būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas, apmeklējot  www.diena.lv.Konkursa _Kas notiek?_ mērķis ir veicināt jauniešu interesi par pēdējā gada politiskajiem, sabiedriskajiem, kultūras, sporta un citiem notikumiem Latvijā un visā pasaulē, kuri bijuši atspoguļoti masu medijos.  Konkurss ir individuāla spēku pārbaude, kurā katrs jaunietis var pārbaudīt savas zināšanas un atmiņu.Apkopojot konkursa rezultātus, kā katru gadu, tiks noteikti individuālie uzvarētāji un klases uzvarētājas – pa vienai no Kurzemes, Latgales, Rīgas reģiona, Vidzemes un Zemgales.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas