Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Konservatīvi bez partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neizbēgami!
n
Krīze piespiež un māca cilvēkus domāt un nepakļauties līderisma akadēmijās sagatavotajiem tautas apčakarētājiem. Krīze iznīcinās lielākā kretīna principu un paraus līdzi tā autorus un viņu roklaižas.
ddt
d
Hahaha, Vienotība gan var ākstīties ar "aicināšanu" pie sevis. Aicināja jau Zatleru, kurš skaidri parādīja, ko par to domā. Kāpēc lai kāds kāptu uz jūsu grimstošā kuģa un mēģinātu to lāpīt, tukšie jenot-āpšu pauri!?
iii
i
Man liekas tieši otrādi ,Vienotībai nevajaga viņus ņemt. Tomēr tā ka viņi ir vietējie līderi un droši vien atkal vietējie vēlētāji par viņiem balsotu ,tad Vienotība tā nostoprinātos ,bet tad ta vairs nebūs Vienotība ,ZRP drīz izputēs ,tad vai nu ZZS pieaugs spēkā vai kāds veidos atkal ko no jauna.
ZZS obligāti
Z
pieaugs spēkā, jo tās priekšgalā biedrs Lembergs ar 145 apsūdzības sējumiem un biedrs Brigmanis - vispasaules pieminekļu apsargs no apgānīšanas un vienlaicīgi Saldus rajona komunistu bijušais 1 sekretārs...
  • 0
  • 0
Nezāle neiznīkst!
N
Kamēr te varēs shēmot, zagt, krāpt un visus muļķot, Šķēle un& to darīs. Visas lielā mēroga lietas taču beigušās ar milzu valsts zaudējumiem, bet NEVIENS tā arī nesēž!
Konservatīvo ideju institūtā
K
uzņem biedrus vadoties no principa - no diviem kretīniem lielāko....Šim kritērijam pilnībā atbilst Šķēle, Kalvītis un Slakteris.
jjj
j
neredzu iemeslu pievienoties Vienotībai, tā kura faktiski TP tieši un netieši dzina politikas mēslainē. Pateicībā par to lai tagad stātos Vienotībā, ir jābūt zemiskam pašcieņas līmenim.
Normāli
N
Sakarīga ideja. Tad jau redzēs vai sāks noriet par to, ka kāds kaut ko dara, nevis par to, ka nedara.
nazis
n
Nez kaadiem noziegumiem shis piesegs radiits? Politiskiem, ekonomiskiem? Jo Zalaans ar Riekstinju tak neko normaalu nejeedz, tikai kautko var izdariit ar kriminaalaam metodeem, jo viens ir bijushais komunjags un otrs sektants no liiderisma akadeemijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas