Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Kovaļevska: nacisms man nav pieņemams un slavināt to nedrīkst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
luk
l
Kovaļevska laikrakstam atzinusi, ka šajā gadījumā pārkāptas ne tikai cilvēka tiesības, bet saskatāms tiesiskas valsts pamatu apdraudējums. “Tiesiska valsts balstās uz to, ka tiesu spriedumus tomēr pilda. Te noticis pretēji,” paudusi tiesnese, atzīstos, ka policijas rīcību var vērtēt dažādi, bet atgādinot, ka bijis ministres uzdevums. google var dabut info, kur kovalevska ierāda vietu Mūrniecei. “Domāju, Lielbritānijas ministram nākamajā mirklī būtu jāatkāpjas no amata. Redziet, Satversmē ir noliktas pilsoņu tiesības pulcēties. Labi, kādam var nepatikt, ka viņi tur pulcējas, bet tas nenozīmē, ka cilvēkiem nedrīkst ļaut paust viedokli, kamēr tas ir likuma robežās. Un šis viedoklis pilnīgi droši var būt tāds, kas nepatīk ministram, Ministru prezidentam, vienalga kam,” sacījusi Kovaļevska.
sviests
s
K. vispirms izbļaustās pa pasauli, tad domā, ko pateikusi. Delfos pilnīgi skaidri uzbrauca Mūrniecei, ka tā nav pildījjusi viņas spriedumu un tagad apgalvo pretējo. Rakstot spriedumu ir jāvērtē būtība, nevis tikai plika pulcēšanās brīvība. Tiesnesei jau nu to vajadzēja zināt. Šajā gadījumā pulcēšanās brīvība bija tautas nacionālās...atļauošos teikt "zaimošanas vārdā". Šaubos vai jebkura demokrātiska valsts ar aplausiem atzīmētu tās okupantu ienākšanu valstī. Tas ir iespējams tikai Latvijā pulcēšanās brīvības vārdā....K. ir parādījusi savu aprobežotību un nespēju jautājumu apskatīt kopumā, redz tikai atsevišķus un nodalītus pantus. Nožēlojami. Toties Mūrniece šajā gadījumā gan parādīja profesionalitāti. Un vispār...K. jau vēl ir tiesnese..un nāk ar šādiem paziņojumiem. Tas, ka viņa ir kandidādāte, neatbrīvo vēl viņu no tiesneša amata...kurs skatās ētikas komisija?
Fly
F
Bērniem jāskatās staļinistu praids katru gadu 9. maijā, kur tiek slavināta Latvijas okupācija. Ko lai bērni padomā par saviem "mīkstajiem" vecākiem, kas šo praidu pieļauj?
Grand Total
G
Nu es arī saku, nacisms nav nemaz tik slikts, pats neesmu nacists, bet man personīgi tas nacisms un nacisti absolūti netraucē. Bišķi tas viss pārspīlēts, no oda ziloni izpūta.
Visu cieņu!
V
Pēc šī raksta man Kovaļevska patīk vēl vairāk. Mierīgs un izsmeļošs skaidrojums. Nepiekrītu domai, ka tas nebija vajadzīgs. Katrs apmelojums IR jāatspēko, lai NEPĀRPROTAMI taptu zināms cilvēka patiesais viedoklis. Ļoti ceru, ka viņa tiks ievēlēta, jo rada uzticības sajūtu.
Valdis
V
Man neviens nevar aizliegt atzīmēt dienu, kad no bailēm apkakājušies padomju okupanti muka no manas dzimtenes.
zvirbulēns
z
Kad būs šī pasaule jāatstāj, tad nelīdzēs nekāda konstitūcija un arī brīvības vairs nebūs, un katrs salmiņš, pie kā pieķerties būs labs, bet nebūs arī tā...Arī ateistiem šis brīdis NOTEIKTI pienāks!
jautājums
j
Tieši kādā veidā, biedri tukšmuldētāj?
ateists
a
Obligāta kristīgā mācība ir antikonstitucionāla, jo diskriminē pēc reliģijas pazīmes. Un nejauciet valsts kabatu ar savējo. Jūs varat mācīt kristīgo mācību saviem bērniem par saviu naudu, bet ne visiem par valsts naudu. Brīvība ir nevis tikai jums, bet visiem.
zeks
z
Kovaļevska gadiem ejot , vizuāli aizvien vairāk līdzinās pašpasludinātajam Daugavpils ārietim un interneta superzvaigznei Aivaram Gedroicam! Vai viņas uzskati arī evolucionēs līdz AG līmenim?
Ω
Ω
Pareizi, gejiem un praidotājiem nevis laikam, bet droši būs pulcēšanās brīvība, turklāt arvien lielāka un galu galā tikpat liela, cik tev, kas nespēj atšķirt visiem saistošās objektīvās normas no savas privātās tikumības uztveres. Latvijā pārvalda un spriež tiesu pēc viena likuma un vienas taisnības visiem, nevis ar vienas tikumības un viena naida izpausmi pret šiem un tiem. Tas tā ir un paliks, lai cik daudz lielburtu, izsaukuma un jautājuma zīmju tev nevajadzētu, lai izteiktu kādu prastu domu.
bad boy
b
krievus ienistu un neieredzu!
h
h
Pieļauju, ka Graudiņš šodien piedzīvojis orgasmu - beidzot uz viņa provokācijām ir reaģējis kāds Latvijā pazīstams cilvēks.
Hombre
H
Tas nekas tuklīt. Galvenais, ka esi uzspļāvusi kristīgai macībai. +10 sorosītu kvalifikācijā. Tas, ka tauta sprāgst tavu sorosītu jūgā, pajāt...
laikam
l
Kovaļevska runā pareizas frāzītes, bet redzēs kā būs, kad tiks pie varas! TAD GEJIEM UN PRAIDOTĀJIEM LAIKAM būs LIELĀS PULCĒŠANĀS BRĪVĪBAS!?? tas nekas, ka viņi sludina AMORĀLISMU un būtībā APGĀNA Rīgas vēsturisko centru! Lai pulcējas Uzvaras parkā, bet ne TUR KUR BĒRNI iet un redz šo bezkaunības parĀdi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas