Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

KPV LV biedra Kiviča uzvedību tīmeklī vērtēs partijas Ētikas komisija

Mūziķa, partijas KPV LV biedra Andra Kiviča, kurš priekšvēlēšanu laikā bija viens no aktīvākajiem kampaņotājiem partijas rindās, pēdējās dienās pausto sociālajos tīklos izvērtēs KPV LV Ētikas komisija, aģentūrai LETA pavēstīja partijas līdzpriekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.

KPV LV Ētikas komisija ir saņēmusi iesniegumu no partijas biedriem par iespējamiem rupjiem izteikumiem un agresiju jeb iespējamiem ētikas kodeksa pārkāpumiem Kiviča rakstītajā, norādīja Kaimiņš.

Politiskais spēks absolūti norobežojas no Kiviča izteikumiem, un Kaimiņš akcentē, ka personīgi nekādā veidā nevar atbalstīt izteikumus, kas ir draudoši, pazemojoši, rupji un aizskar privātumu. Šādi izteikumi Kaimiņa ieskatā ir nepieņemami, akcentēja politiķis.

Kivičs sociālajos tīklos attiecībā uz kādu personu norādījis, ka būtu "pareizi viņu piekaut uz ielas". To KPV LV biedrs pauda, reaģējot uz internetā izplatītu attēlu, kurā viņa draudzene esot attēlota kā nāve. Savukārt trešdien mūziķa kontā publicēts ieraksts, kurā viņš jau atklātā tekstā sola piekaut tos, kas pazemošot viņa draudzeni.

 

Kivičs, kurš pirms iesaistīšanās politikā vadīja TV raidījumu Rampas ugunis, ārkārtīgi rupji nolamājis arī kādu Facebook lietotāju, atbildot uz viņas ierakstīto komentāru sadaļā.

Mūziķis 13. Saeimas vēlēšanās starp KPV LV Rīgas vēlēšanu apgabala kandidātiem saņēma vislielāko svītrojumu skaitu un pēc saņemto punktu skaita palika 8. vietā sarakstā un netika ievēlēts Saeimā.

Rīgas vēlēšanu apgabalā no KPV LV saraksta Saeimā tika ievēlēti pieci kandidāti, kuri saņēma vislielāko punktu skaitu.

Top komentāri

Reņģēdājs
R
Īsts vecis, ja jau pirms gadiem dauzīja sava ( vājdzirdīgo) bērna māti. Tā kā - mauc uz ielas pirmajam, kurš nepatīk, partija sapratīs ...
čivik
č
Nez,ja viņa Lieni paaugstinās,viņš ar līdīs kauties?Varētu viņu uzvilkt uz locekļa un paaugstināt.
Diagnoze
D
Visu jau pareizi Andris uzrakstijis - ja kads Lienu pazemos, tad vins vinu (t.i.Lieni) piekaus!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas