Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

KPV LV ekonomikas ministra amatam varētu apspriest Ralfa Nemiro kandidatūru

KPV LV ekonomikas ministra amatam varētu apspriest arī Saeimas deputāta Ralfa Nemiro kandidatūru, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

KPV LV Saeimas frakcijas vadītājs Atis Zakatistovs sestdien pēc topošās koalīcijas partneru tikšanās atturējās nosaukt iespējamus kandidātus ekonomikas ministra amatam. Zakatistovs norādīja, ka pašlaik frakcija par šo jautājumu nav lēmusi, bet varētu to darīt pirmdien, 21.janvārī.

Iepriekš KPV LV bija iecerējusi Nemiro virzīt Finanšu ministrijas (FM) parlamentārā sekretāra amatam. Ja Nemiro tiks izvirzīts ekonomikas ministra amatam, tad FM parlamentārā sekretāra amatam varētu deleģēt Zakatistovu, liecina neoficiālā informācija.

Tikmēr KPV LV politiķis Aldis Gobzems piektdien pauda, ka "Artuss Kaimiņš ir izaudzis kā politiķis un varbūt viņam būtu jādod iespēja kļūt par ministru". Viņš pieļāva, ka Kaimiņš varētu ieņemt tieši ekonomikas ministra amatu. Taču arī šāds jautājums frakcijā neesot lemts, piebilda Gobzems.

Kā ziņots, topošās koalīcijas partijas vienojušās par valdības deklarāciju un balsojums par valdību iecerēts nākamnedēļ, 23.janvārī.

Piektdienas pēcpusdienā partijas KPV LV politiķis Didzis Šmits atsauca savu kandidatūru uz ekonomikas ministra amatu.

Valdības veidošanas procesā iesaistītas piecas partijas - Jaunā Vienotība, Jaunā konservatīvā partija, KPV LV, nacionālā apvienība Visu Latvijai! - Tēvzemei un brīvībai/LNNK, kā arī Attīstībai/Par!.

pievienota 3.rindkopa

Top komentāri

Neslāvs
N
suņubūdā tik veiksmīga stulbeņu selekcija, ka pat 1 ministru atrast ir neiespējami ...
neticami, ka
n
tiešām tik ātri izaudzis, no suņu būdas artjoma līdz ekonomikas ministram...kremļa stutētā oligarha šļosa iedētā olas sāk šķilties - drīz izaugs līdz 9 galvu pūķim, bet kpv vēletaji ir priecīgi, jo nav apveltīti nedz ar smadzenēm, nedz saprātu
Buba
B
Gobzems, kurš ir lielā kašķī ar Kaimiņu, saka, ka K aimiņš esot izaudzis līdz ministra līmenim iespējamā valdībā, par kuru Gobzems kategoriski nebalsošot .... Vai nav cirks?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas