Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Kreituse: balsojums par jaunajiem ministriem var būt izrādes otrais cēliens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Visas sis pretvalstiskas un aizdomigas manipulacijas ar Saeimas parstavjiem, valsts likumibu ir lietas , kas nak konsekvence no VVF un V.Zatklera mazdusibas neatlaizot tautas un valsts interesu neparstavosas Saeimas partijas un to biedrus, ka ari pasu nespeju pateikt, pienemt un ieviest uz patiesibas un etikas/morales balstitu totalu reformu Bezabrene !!! ... Vispar nesaprotama ir so cilveku politiska post facto darbiba, jo 'izlietu udeni vairs nesasmelsi' !
TanteSidra
T
_...kāpēc mēs esam nonākuši tik tālu, ka Saeimas deputāti mums melo. Viņi varbūt ir tiktāl iebaidīti, ka, ja jūs rīkosieties citādāk, jūs apsaukās avīzēs, no tribīnes apsaukāti un teiks, ka jūs esat Latvijas tautas nodevēji..(..)..mani šobrīd pārsteidz dažas augstas amatpersonas, kuras uzskata to, ka Saeima ir tā, kura jāpamāca un ka Saeimai ir jāliek darīt to, ko gribas mums no malas," teic I. Kreituse..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nu Kreituses k-dze, kadi leti jums shoreiz makaroni... vai tiesham nebusiet dzirdejusi ka Saeima balsojumus likumiem par naudu var nopirkt. shi iemesla delj shoreiz ir vajadziga generalprokurora parveleshana atklata balsojuma. un turpmak balsojumiem jebkura jautajuma ir jabut vienigi atklatiem lai noverstu bezgodigu ricibu un melus, lai noverstu balsu pirkshanu un pardoshanu, lai deputati saktu izjust atbildibu savu veletaju prieksha. ja tautas velets deputats-likumdevejs ir noziedznieks vai "nodevejs", tad ta lai ari tiek turpmak saukts ne tikai avizes ar visam no ta izrietosham konsekvencem.
Saksis
S
Būtu mazāka ,būtu lielāka jēga!!!
alberts
a
Diezgan gudra,gan ta bijusī "komunisma" sludinataja.
sapņainā Elīne
s
.... ak, Pamela, kā Tu trāpīgi pateici par Ilgas kundzi no Ķemeriem
Vientulais vilks
V
SIMTNIEKA,RADIN
pamela
p
Cien.,nu pilnīgi garām,jo tanī laikā /KRIEVU!/ es gozējos bērnu vidē,kur itin neviens manu viedokli gan negrasījās prasīt gan vecuma dēļ.gan vienpartijas viedokļa dēļ.Paldies zanEi un KLM. Ja Gore aprej sev nemīlamus politiķus,MELOJOT,tad tas ir "profesores"cienīgs viedoklis,ja es u.c. to dara,tad jau tā ir žults izgāšana uz "profesori".Lūdzu atceraties šīs ģimenītes/ieskaitot Gori!/ politkretīnisko darbību.Pasekojiet KO šī dāma runā krievu plašsaziņas līdzekļos,ko NRA.Kreituss iesaistīts Dienvidu tilta afērā u.c. Ir jāzina "drēbe"lai par kaut ko runātu!Kā manā gadījumā ar "stāvēšanu pie politiskās siles" ar puņķiem pie deguna.
KLM
K
Lāatvija ir tur, kur ir, jo katrs izdarīgs pusāmurs ar norvēģu palīgskolas diplpmu sadomājies būt par politiķi. ............................................. ............................................................ .................................. Vēl viens žetons (platīna)! Ar piebildi - bez norvēģu palīgskolas, kā runa, ir vēl cita skola (kei dži bi)
KLM
K
Slakteris daudz vairāk darījis Latvijas vārda nešanai pasaulē. .................................................. ............................................................ ............. Jums žetons (zelta)! Ar piebildi - arī Kalvītis nav zemē metams - tiesa, ne pasaulei, bet Latvijas tautai atnesa 7 treknus gadus (kvaukšķiem)
Pelēkais Vilks
P
Latvija ir tur, kur ir, jo katrs izdarīgs pusāmurs ar norvēģu palīgskolas diplomu sadomājies būt par politiķi..
ra
r
baaac!Tacu nosauciet kads tos politiskos spekus aiz kuriem nav nekadu "greku",kuri ir tie nesavtigie Latvijas glabeji?Savadak te diskusijas tik par to ,kurs ir "pakampis"vairak,kurs mazak.Zaglis tacu paliek zaglis-neatkarigi no taa kuru partiju,vai kadu ekonomisku koncepciju vins parstav.Es redzu tik to,ka naudinjas valstij paliek arvien mazak un dazadiem "populistiem"taa ir briniska augsne pirms velesanam.Mentalitate jamaina-KALPO TAUTAI,NEVIS SEV.
kritiķis
k
Kreituse pauž vai nepauž ....good for nathing......,īstenībā vēlreiz deputāti nodemonstrēja,kā valsti ieved dziļā ekonomiskā un morālā krīzē.Deputāti ir vienmēr bijuši pirmie,kas kropļo Latvijas brīvo tirgu.Arī šoreiz tauta palūdza deputātiem veikt Valsts iepirkumu resp. dabujiet labāko valsts ģenerālprokororu.Saeimas deputāti neveica nekādu analīzi,ne debati,tikai tagad tautā rūc,ka Maizītis ir tiesiskumā labākai,cits runā citādi.Principā,cik jūtams,ka arī šoreiz Valsts iepirkumu vada un organizē mafija ššL ,NEVIS MūSU IEVēLēTO deputātu sirdsapziņa.Viņiem ir arī pretrunas starp patiesību un brīvību.TāDS MUMS TAS valsts iepirkums ir un netikai SAEIMā.Tas protams attiecās uz treknajiem gadiem,bet mafijas neģēlības inerce grūti apturāma. Jautājums nav par Maizīti,bet par Brīvu tirgu brīvā valstī un Valsts iepirkumu,kad vajadzētu iepirkt tikai viskvalitatīvāko darbu un tautai visvajadzīgāko objektu un resursu nodrošinājumu. Lūk ,kur sākās ekonomiskā krīze.
lux
l
to interviju diemžēl neredzēju. Runāju tikai par to, ko zinu, nācies redzēt, lasīt vai piedzīvot. Piemēram to, ka puse no delegācijas ārvalstīs - viņas ģimenes locekļi un tml.
Pelēkais Vilks
P
Hard Talk ar Timu Sebastjāni ir aizmirsts...
zanE
z
Tev pat vārda nav? Vai baidies tāpat kā deputāti? Paskaidrošu tikai Tev - izlasi rūpīgi manis teikto - tā nav noķengāšana, tā ir faktu konstatācija par Kreituses darbību. Viņas spriedumi mainās nevis pa gadiem, bet atkarībā arī no situācijas. Ja viņa spēj sevis izteikto apgalvojumu vienā teikumā apstiprināt, bet otrā noliegt, tad pieņemsim to kā neizbēgamo vecuma tuvošanos. Žēl, agrāk man viņa patika ne tikai savas asās mēles dēļ, bet arī pamatoto spriedumu dēļ. P.S. Noklausies radiointerviju......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas