Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kreituse: cilvēki vairs nebaidās pateikt, ka atbalsta SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hobits
h
1. Latvijā ir trīs vērā ņemami politiskie spēki: TP &CO, JL&Co, SC. 2. Neviens no šiem spēkiem nevar iegūt pusi balsu. 3. TP un JL nevar sēdēt vienā valdībā - redzam, kas notiek... 4.. Līdz ar to bez SC valdību sastādīt nevar. 5. Valdību veidos tas grupējums, kas atradīs kopīgu valodu ar SC. Otrs lielais grupējums sēdēs opozīcijā, uzmetīsies par latviešu aizstāvjiem un lamās pirmos par sadarbību ar krieviem:) 6. Un vispār - kamēr partijas dalīsies pēc tautību un valodu principa, tikmēr nekas labs nav gaidāms...
Juta
J
Jukusie tuudalini! Latvijaa viss prieks jums ir briiniskiigi- ekonomika attiistaas, nav bezdarba, tauta dziivo paarticiibaa. Vot, tik tie krievi traucee.Vot, lai lasaas uz Krieviju, tad mees buusim pasaules bagaataakaa valsts.Vot, aizliegt veel runaat krieviski, tad buus taisni Debesu valstiiba.Idioti.
Raspodiņš
R
Palasiet "Čas" portālā, kā krievi komentē V.Dombrovska domas "Russkije b Latvii ņe okupanti..." un jūs sapratīsiet, kā mūs zākās pēc tam, kad nokļūsim (SC) Maskavas apskāvienos. Nav jākurina naids, bet jābūt ļoti, ļoti uzmanīgiem, jo krievi mūs (paskatieties vēsturi) piekrāpuši neskaitāmas reizes. Ir ļoti uzmanīgi jāizvēlas tos krievus, kuriem var uzticēties!!
Onkulītis
O
Latviešiem nav mugurkaula, nav vienotības, nav spēju apvienot ap sevi visus Latvijā dzīvojošos sociāldemokrātiski domājošos? Kāpēc, ja nedaudz slikti iet, mēs paši netiekam ar to galā, bet skrienam pie krieviem, pie amerikāņiem, vāciešiem, zviedriem??? Vai mēs latvieši nemākam savā valstī, ap sevi vienot visas tautas un risināt problēmas? Mūsu vietā to izdarīs krievi? Kāds kauns par kašķīgajiem latviešiem!!!
un
u
Bet latvietis tu neesi. Un lauksaimnieks arī nē.
un
u
Jau 60 un sievietes cienī? Cienī, jo nemīl.
skuķis
s
Pēc Tavām ''zināšanām'' latviešu gramatikā, kad teikumu vispār nav iespējams normāli izlasīt, ir skaidrs, kāpēc mēs esam tādos ''mēslos''. Atbilde vienkārša: Latvija pilna ar analfabētiem...turklāt ļoti ''cienījamiem'', ha-ha...
skuķis
s
Cienījams nelietis
skuķis
s
Kas tu par latvieti? Ne smakas no latvieša. Neviens latvietis, kurš mīl savu zemi nevēlas dzīvot zem citas tautas karoga. Brēc tikai tie, kuri visaugstāk vērtē materiālās lietas un cer, ka kāda teiksmaina valdīšana tās iedos. Nožēlojami, ka šādi kadri pie mums ir savairojušies bez sava gala. To, ka Rīgā drīz būs krievu valdīšanas laiks pienācis, tas jau tagad zvaigznēs ierakstīts un to panāks tādi pajoliņi kā tu. Pēc tam tie būs lielākie brēcēji.
lauksaimnieks
l
Arī es esmu SC un domāju piedalīties vēlēšanās tā kā nespried pēc sevis ,latvietis kopš dzimšanas to ko man un pārējiem ir nodarījuši mani tautieši man pie 60 nav man vairs pieņemani savā rajonā esmu cienījams cilvēks .
latvietis
l
Saskaņas centrā stājas arvien vairāk latvieši; piem. Jelgavas nodaļā ir 2/3 latvieši. Drīzāk vajadzētu prasīt ''kurš normāls latvietis neredz, ka latviskās varas partijas uz Latvijas iedzīvotāju sarīdīšanas rēķina jau 10gadus barojas un zog pilnīgi atklāti''. Valsts kase ir izzagta tukša, jaunie cilvēki arvien vairāk brauc prom, pie varas raujas oligarhi AAA, vecajiem nelikumīgi atņem pensijas un tie bez veselības aprūpes mirst nost! Kurš apstādinās šo neierobežoto patvaļu? Vai ''Vienotība'', kurā atkal salien vecie žuļiki no Jaunā laika, kas dalījās un apsaukājās; vai šķēlisti Nr.2 ar Štokiju priekšgalā? Vai Repše nevadīja valdību jau 2002.gadā, kuras pirmais darbs bija ministriem 3x pacelt algas un sev paprasīt miljonu ziedojumos!? Vai tur iekšā nav tie paši ultranacionālisti-naida sējēji starp Latvijas iedzīvotājiem? Un tie, ko Jūs sauciet par smirdīgiem krieviem, nekur prom braukt netaisās. Viņi dzied Latvijas himnu ne sliktāk par mums un staigā arī ar Latvijas karogu, jo uzskata Latviju par savu dzimteni. Protams, arī starp viņiem ir dažādi pārspīlējumi, bet naids sēj tikai savstarpēju karu un naidu. Tā vietā vajadzētu pēdīgi izstrādāt vienotu politiku izejai no krīzes un ekonomiskam uzplaukumam.
Zane Grīnberga
Z
Kurš normāls latvietis atbalsta saskaņas centru - NEVIENS !!! Mēs varam tik redzēt, cik daudz latviešu ir aizbraukuši un cik daudz smirdīgie krievi šeit ir salīduši, dzīvo, strādā un aizņem darba vietas !!!!!!!
glebis
g
Main got, извини, ты писал не to "glebis", а к to "to glebis" ))))))))) а то я ещё удивился, почему ты на меня напал ... (-_-)
glebis
g
Я не понял, к чему ты приплёл "водку с воблой мешать не будут" )) я вроде и сам пью и другим не советовал. Как мои слова "дружить с соседями" связаны с твоим изречением "купить квартиру в Москве", я тоже не понимаю. для тебя "дружить" значить "купить хату и найти работу"? )) последние годы Латвия нацелилась исключительно на западный рынок, пусть так. Но как умное государство она должна искать выгоду и доить деньги из своих соседей, а не просить чтоб перед ней извинились за оккупацию и дали миллиарды долларов ~_~ или устраивать праздники легионеров. вот когда Латвия начнёт уважать своих жителей в независимости от национальности, даст им возможность получать образование на своём языке, будет развивать собственную экономику в сфере промышленности, а не услуг, тогда и будет чем гордиться. А когда поставить памятник Пушкину называют мальчишеством, ну извините, это уже бред. Причём тут "Россия вас замочит" O_o НИКТО НИКОГО МОЧИТЬ НЕ СОБИРАЕТСЯ, потому что это никому не надо, НЕ ВЫГОДНО, поймите! Я не говорю что США плохой партнёр и Бушу плевать, я считаю что для США Латвия по барабану как союзник, буфер. Ты, кажется, меня с кем-то путаешь ))) я работаю в латышской фирме и там русских раз-два и обчёлся, латышский я знаю как русский и предки мои против фашистов воевали. поэтому за "свастон на лоб" можно и в лоб получить (~_~).
edgars
e
I.K. tik ļoti novecojusi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas