Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Krīgers: Jaunajā valdības deklarācijā ir vairāk ūdens nekā Klusajā okeānā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
Kriigers to uudeni šļaac uz Kalviiša uudensdzirnavaam , uz Šķeeles Karlsonu kapiem viņš nevar tik augstu uzm**zt , bet cenšaas cik vareedams
pamela
p
Tiko Latvijā bija viens japānis,kurš stāstīja brīnumu lietas par labām ūdens īpašībām,BET jūsu samazgas gan der tikai jūsu paša lietošanai,arodbiedrības šleseršvonders! Cik ta saņemat par tām samazgām? Vai kopā ar bezdarbniekiem ejat uz zupas virtuvi ?Nu nekādi izkāmējis neizskatāties,tātad PELNAT GANA LABI,šarikov!?
.Sirmais
.
Deklarācija nav nekāds piecgadu plāns un tajā nav un nevar būt konkrēti skaitļi, bet tas gan ir konkrēts fakts, ka Latvijā nekādas arodbiedrības nav. Vienas partijas rupors nav arodbiedrība, kā citādi var skaidrot sadarbības līguma slēgšanu ar vienu PLL pirms vēlēšanām.Valdības kritizēšana manuprāt nemaz nav arodbiedrības uzdevums.Nekur nejūt arodbiedrības atbalstu tieši darba vietās, nav palīdzība ne darba drošībā, ne pret darba devēju patvaļu darba likumdošanas ievērošanā ne protesta akciju organizēšanā konkrētā uzņēmumā.Latvijā ir tikai arodbiedrības vadība, bet nav pašas arodbiedrības.
Joks
J
Njā. Krīgers ir izlasījis deklarāciju. Viņam taisnība. Tajā papīrā var, protams, atrast arī daudzas labas lietas. Manuprāt labākais ir tas, ka daudzos jautājumos ievērota pēctecība. Var piedot populistisko vēlmi, pieliekot punktu divdesmit gadu garumā vilktai lietai, visus panākumus pierakstīt sev. Tas attiecas uz administratīvi teritoriālo reformu. Var piedēvēt panākumus sev, deklarācijā sarakstot izglītības sistēmas uzlabojumus, kas praktiski lielākā daļa ir realizācijas procesā. Ir pozitīvi signāli tautsaimniecībai, būvniecībai, veselības aprūpei, transporta infrastruktūrai. Tomēr pasniegšanas forma tiešām ir ūdeņiem bagāta, plašam peldējumam un manevriem no Ventspils-Liepājas līdz Zilupei ar plašas līdzdalības piesaukšanu. Mazam, trūcīgam latvju ķīsītim doti haizivs plašumi. Tomēr uzmanīgam liek būt ārā lienošā āža kāja - valsts varas decentralizācijas nobremzēšanas pazīmes, kas nesaderas ar plašajiem ūdeņiem.
antrakt
a
Nu re, tagad skaidrs kāpēc referendumā par Saeimas atlaišanu, pietrūka kvoruma......Krīgers tak nevarēja atlaist savus kolēgus.
balabols
b
Krīger, Krīger, saule norietēja?Ja?
Venta
V
Domāju, ka Latvijā tādas arodbiedrības,kā Krīgera arodbiedrība, ir lieks veidojums. Naudas veltīga šķiešana. Nav mums arodbiedrību tradīciju. Un nav jau arī sabiedrība tāda, kam nopietna arodbiedrība būtu nepieciešama. Viensētnieku domāšana. Pārāk liels lumpenproletariāta slānis.
Labi
L
Kurš, kurš būtu MULDĒJIS pret valdību, bet ne jau šis TUKŠPAURIS ...kas veģetē uz arodbiedrības biedru naudām!
karro
k
Pats tu ūdensgalva!
lūriķis
l
Būtu interesanti uzzināt cik un kuri nav arodbiedrībā no jaunā Saeima!
Puzes Aivars
P
Krīgera kungs. Visā Jūsu darbībā ir vairāk čiks, nekā tai latviešu tautas pasakā.
Sīmanis
S
Briedim pilnīga taisnība! Arodbiedrības nekad nav iemaisījušās darba devēju lietās. Cilvēki spiesti saņemt algu aploksnēs, bet arodbiedrību līderi par to neliekas ne zinis. Latvijā arodbiedrības līderi ir darba devēju aizstāvji - ar krietnu atalgojumu. Pārsvarā klusē, reizēm izmuld kaut ko nesakarīgu, kā šai gadījumā par to ūdens daudzumu. Jo vai tad nav Krīgera kungam skaidrs, ka neviena deklarācija neko pati par sevi neuzlabos. Kura valdības deklarācija var izvirzīt prasības Magonim, ka viņa saimniekošana ir pretvalstiska un ka viņa paziņojumi, ka apstādinās vilcienus, jo nav naudas - ir noziedzīgi! Tādi Magoņi būtu vispirms jāapstādina arodbiedrību līdeeriem, jo tie "darbojas" pret darbaļaužu interesēm.
lux
l
Deklarācija nav darba plāns. Iegaumē!
Adatiņa
A
Nekonkrēti dokumenti,tādi paši kā jaunā valdība! Dombrovskis nevar ne uz vienu jautājumu konkrēti atbildēt,lokās ,kā zutis,un gala rezultāts nekā konkrēta.Tagad tikai gidīsim ,kas notiks ar budžetu,tas ir pilnīgā slepenībā! Gan jau redzēsim kādas sankcijas būs izdomātas pret mums!
Likumu un tikumu Virsaitis
L
Krīger,bet kādēļ apvienotā arodbiedrība nav izstrādājusi deklarāciji,kā strādās jaunajā valdības un Saeimas cēlienā.Kur strādājošo,nodokļu maksātāju solidaritāte,kādēl arodbiedrības mierā,ka daļa uzņēmumu un strādājošo nemaksā solidāri nodokļus.Kādēļ arodbiedrības nemeklē iespējas konkurētspēju palielināšanā ,zinātnes sasniegumu ievešanu ražošanā.Arodbiedrību daudzi bosi nav ak'tīvu,modernu un labklājību veicinošu darba un dzīves ieviesēji,meklētāji,mobilizētāji.Principā Arodbiedrības arī ir pļāpu akadēmijas,kādu iestādījumu jau tā mums ir daudz par daudz

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas