Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds

Kristovskis aizņemtības dēļ nav izlēmis par Latvijas institūta vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lotte
l
vai tik KP nebija tā, kura kopā ar Rīgas mēru ļāva privatizēt Gaismas pilij paredzēto zemi, kuru valstij par milzīgiemmiljoniem nācās atpirkt! Šausmīgi bezcerīgi!
mīunžē
m
vai "īsts latvietis", jūsuprāt, ir glaimojošs vai nievājošs apzīmējums?
mīunžē
m
tā, kas pārdeva bandītiem unikālo Operetes teātra ēku un ne to vien "dzimtenes labā" darījusi un gatava darīt, bez šaubām, ir labākā Latvijas seja! Vai tad tiešām nav cienīgākas kandidatūras par kārtējo glundu?
muris
m
Karīnītei meklē pielietojumu...
Dzintra
D
Gribētu teikt, ka šāds LI vispār nav vajadzīgs, jo no tā izveides līdz pat šim brīdim tas ar nekādu Latvijas tēla veidošanu nav nodarbojies, tikai naudas taisīšana to ir interesējusi. Tai vajadzētu būt pilnīgi neapmaksātai sabiedriskai organizācijai, un galvenais - tālāk no Ārlietu ministrijas!
Dzintra
D
Tieši tikai to arī viņš ir spējīgs darīt - tas taču skaidrs!
lat blat koms
l
Nav brīnums, ka spējgi jaunieši ar tādu pat diplomu kā krā krā ,tikai bez onkuļu atbalsta ,spiesti meklēt darbu ārpus Latvijas.
Trahtenbergs
T
Peeteri neaiztieciet , lai Dievs mielo viņa dveeseli , iists latvietis , meita uz vecaaku slavas reeķina iebrauca politiķu augšeejos slaaņos , faktiski nulle ... a mums taads kantoris vajadziigs??? perestropika sen beigusies , valsts atguvusi briiviibu ja 20 gadu , vai tikai lai iipašiem ļaudiim izkaartotu robu??? diez vai!
nOx
n
to kantori jāklopē ciet visādu penšu un impota letiņu pansionāts tad vaira tad pajolīgais diplomātu kokteiļu strēbējs ojārs kalniņš tagad ko suomu žigure ?
Puņķubremze
P
Forši, raujas amata krēslā kā traks, bet pēc tam izrādās, ka "bijis aiznemts" lai pildītu ministra pienākumus.
karlo
k
Nu vārnas, un kurš tad būtu tas īstais?
tikai ne petersones kundzi
t
tikai ne šlesera cilvēku, nevaig cilvēku kas stums latviju uz austrumiem.
Piekrītu
P
par A.Žīguri.
rz
r
Ja Vienotiba apstiprinas so kandidaturu, kartejo reizi V. pieradis, ka ar neko neatskiras no visam parejam partijam pedejo 20 gadu laika. Un ka nakotne Latvijai nekadas izmainas nespid. Petersone jau pati uzskata ka vina ir loti kvalificeta sim darbam, jo pec vecas nomenklaturas principiem un darbibas metodem - vina tik tiesam ir.
Troll
T
Kas tā par fakīno komisiju? Vai sabiedrībai nav savs vārds sakāms? Jo LI nedrīkstētu būt kormuška visu partiju un Parexa icigu izmīlētām atštaukām. Anna Žīgure, pirmā Latvijas vēstniece Somijā, ir viena no piemērotākām vadīt LI, - Somijā joprojām ir labas atsauksmes par Latviju un viņas darbu Latvijas popolarizēšanā. Un gan jau ka var atrast vēl desmit citus labus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas