Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Kristovskis iesaka ikvienam vēlreiz pārlasīt Latvijas-Krievijas miera līgumā teikto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
Vēsturē ir opkupācija, tas ir fakts. Esam pēcokupācijas zona, kuru vēlas reokupēt.
to Desa
t
Ar izsistiem zobiem nepaēdīsi!
to anonīmiķis
t
Uzprasies uz atbildību par draudēšanu?
  • 0
  • 0
sens
s
latvija iestajas PSRS kluva par LPSR TASIR ZINAMS SARKANO strelnieku muzeju okupeja....
nu kā tad
n
un Austrija "iestājās" trešajā reihā tieši pēc tāda paša scenārija.
  • 0
  • 0
Desa
D
Nevajag nekādu tur vesturi un tamlidzības muļķības! Galvenais ir desa (es), ko gremot, kādu tur vēl kuļturu un garīgas vērtības!
Mācies vēsturi
M
1920. gadā krievi bija gatavi atdot daudz vairāk nekā Abreni, jo miers padomijai tobrīd bija vienīgā izdzīvošanas iespēja. (Polija uzskatīja, ka cīņa ir jāturpina un uzskatīja Latvijas izstāšanos no kara par nodevību) . Jau sen, bet noteikti kopš 1939 gada pakta ar Vāciju, Krievija vairs neuzskata 1920 gada līgumu par saistošu.
pats mācies
p
Ej nu ej? 1920. gadā baltieši būtu iesturmējuši Maskavu? Turpinot cīņu, poļi riskēja ar ilgstošu karu, kas vienmēr ir izdevīgs pusei ar lielākiem resursiem. Pēc Vrangeļa armijas sagrāves baltā gvarde Eiropā bija beigusi pastāvēt un padomju varai nekas netraucētu vērst visus spēkus pret poļiem un baltiešiem.
  • 0
  • 0
piekrītu
p
Komunistiem vispār neviens līgums nav saistošs, viņi var jebkuru pašu parakstītu līgumu pārkāpt jebkurā brīdī. Bandītam var būt kaut kāds priekšstats par godu un saistībām, kaut vai sagrozīts. Komunistam tāda nav un nevar būt.
  • 0
  • 0
Berta
B
Vēl es ieteiktu nopirkt "Zvaigznes" grāmatnīcā grāmatu, kura gan domāta bērniem, saucas "Kā radās Latvija" - interesanti veidota!
Berta
B
Pirms gada Latvijas Valsts Vēstures arhīvā bija izstāde, kur bija izstādīti visi ar 1920. gada miera līgumu saistītie dokumentu oriģināli, tajā skaitā, daudz fotogrāfiju, daudz visādu delegāciju priekšsarunu protokolu, kā arī pats gala dokuments - Miera līgums. Ļoti daudz un ļoti emocionālu dokumentu, kā arī bija izgatavots speciāls buklets par šī notikuma sagatvošanas vēsturi. Jāatzīst, ka toreiz Latviju pārstāvējuši patiesi drosmīgi un godīgi valsts vīri, nevis kā tagad - tikai ņuņas.
glebis
g
Россия дала - Россия взяла :) сейчас-то уж точно Латвия не нужна никому, брать-то нечего. но если кому-то это будет надо, возьмут Латвию, как миленькую. и необязательно это должна быть Россия )) хотя чего это я, ведь независимость уже щас существует на бумаге, её купили и присоединили к ЕС. министру иностранных дел надо бы заниматься иностранными делами, а не уроками истории. а то он и историю знает однобоко, и в своей сфере выглядит как шут гороховый.
Ministry of Truth
M
Rīt nāks uz pusslodzi ārlietu ministrijā šeftējošais Artis (sirgst ar polikānismu) un teiks, ka nē, nav jālasa. Kretinē.
ucene
u
Butu vertigi un pareizi ja sis ligums, Miera ligums, tiktu ienests Latvijas valsts vestures ampacibas programas un publiskots skolas gramatas ,pilna teksta, lai butu par ko skolniekiem un pedagogiem diskutet un izprast to ka izveidojas un pec kadiem nosacijumiem tika izveidota Latvijas valsts.
Teikums
T
Bet ar līgumiem ir tā, kas parakstīts, tas jāpilda. Jeb, kā senie romieši teiktu, pacta servanda sunt. Krievija taču grib izskatīties pēc solīda un prognozējama partnera, nevis bandītiem, kam pašu dotais vārds ir tukša skaņa?
  • 0
  • 0
Teikums
T
Bērniņ, vispirms iemācies uzvesties un tad nāc runāt par politiku, ok? Bet ar to PSRS mantojumun ir interesanti - kad jālielās ar PSRS sasniegumiem (daudz to nebija, bet vismaz militārajā lauciņā un kosmonautikā) tad PSRS ir Krievija, bet kad atbildību uzņemties, tad \sovinisti steidzīgi sāk brēkt, ka pie visa vainīgas esot PSRS nekrievu tautības. Un ja jau KF nav PSRS mantiniece, tad varbūt metam KF ārā no ANO Drošības padomes? PSRS taču uz kartes vairs nav un nevar prasīt lai Krievija uzņemtos PSRS saistības :D
  • 1
  • 0
Vārds
V
Kada tu učene??? Sukataja... Nevar attiecinat šo "ligumu" uz Krievijas Federaciju. Bet tadas valsts ka "Padomju Krievija", "PSRS", "RSFSR" uz kartes vairs nav! Tas ir tas pats ka pieprasit no Romas Imperijas pildit kadu no ligumiem.
  • 1
  • 3
Tomens
T
Tad ar kadam tiesibam Latviajs valst sparstavji, degenerati, blezi, valsts izlaupitaji, tautas aplaupitaji Kalvitis, Riekstins, Freiberga nozaga no Latviasj valsts tas teritoriju Abreni un to atdeva krievijai? Ko sis sabiedribas apdibenes sanema par so noziedzigo darijumu kadu veica Kalvitis, Riekstins un vina vadita Arlietu ministrijas klike, Freiberga??? Kapec kristovskis ar saviem slinkajiem ieredniem, dipolmatiem nav spejigs nopublicet si liguma saturu latviesu , krievu, anglu, vacu valodas? Vai tas ir par daudz prasits, lai publiskotu sis Miera liguma saturu, no siem slinkajiem, nekaunigajiem Arlietu ministrijas slinkiem?
Tā bija kļūda no Valdības puses !
T
Tā bija kļūda ! Nacionālisti vai nenacionālisti, bet tā bija kļūda dod krieviem Latvijas pilsonības, ja cilvēki nav lojāli pret valsti, neciena valodu, kultūru, tradīcijas, lai kāds krievs pamēģina dabūt Norvēģijas pilsonību !!! Nedabūtu !!!
Tā bija kļūda !
T
Tā bija kļūda, dod krieviem Latvijas pilsonību !
Ko muldi!
K
Ko nu muldi! Staļins vēl 1940. gadā ar šo līgumu atslaucīja pēcpusi.
Andrievs
A
Par miera līguma spēkā esamību vajadzētu atgādinat tiem, kas starptautiskajās organizācijās pieprasa mainīt Latvijas valsts valodu un pilsoņu kopumu. Līgumi ir jāpilda un, ja kāds to nedara, jāvēršas starptautiskajās tiesās, tieši tāpat, kā Gazproma filiāle Stokholmas starptautiskajā šķirējtiesā apsūdzēja Latviju par ""Latvijas" gāzes" privatizācijas līguma nosacījumu npārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas