Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Kristovskis kritizē Ukrainu par Timošenko notiesāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
airon
a
Atkal dumiķītis Kristovskis neizmantoja iespēju paklusēt.
paklusē , muļķi
p
nu cik var
ekharts
e
Kur te kāda prokrieviska orientācija,ja Putins publiski izteuca atbalstu Timošenko-Ukarainas tiesa,vienkārši,strādā neatkarīgi no jeņķiem un krieviem,ko nevar teikt par Latvijas ārlietu ministru.
Kristovskis
K
Gailis
juris
j
Kristovski. Kādas gan tev ir tiesības kritizēt.
tā ir
t
Oranžās revolūcijas Ukrainā premjerei tiesa nav taisnīga, Kristovskim pilnīgi pareizs paziņojums. Par to tiešām pienākas komentārs no Latvijas valdības, Eiropas Savienība arī izteikusi nosodījumu. Ukraina iet uz prokrievisko pusi ar šo tiesas procesu.
Shalom!
S
Shalom Kristovski ta tik turet!
Piekritu!
P
Pec ASV vestnieces zvana Kristovskis piekrita un mes visi piekritam! Ura!
Fakts
F
Pilnigi piekrītu Kristovskim un Obamai.
ass
a
godmani , gaili arī restes gaida
legolas
l
Man gan patīka ka Tiomošenko iebāza cietumā un vienalga kā tas notika. Al Kapone cietumā ielika par nodokļu nemaksāšanu, jo citu neko nevarēja pierādīt ( Ne reketu, neko citu) Un ja Juļa ir ļoti labi pačākasrējusi Ukrainas Tautas kabatas, piepildīdama savas. Ja to nevarēja pierādīt, bet ielika cietumā par valsts amatpersonas bezdarbību. Un vēl arī konfiscēja mantu Valsts labā, tad tā arī lai notiek. Un lielie politiķi sāk raustīties, jo tas ir precidents, ka cietumā tiek ielikts tik auksta ranga politiķis. Zagļiem ir jāsēž cietumā, grib to Kristovskis vai nē
vairis
v
kristovskis vel cenšas atstāt nospiedumus vēsturē, nesaprot ka jau mēslainē izmests, vel cenšas uzrāpties čupas augšgalā. lai jau zenam tiek, ja nesaprot ka tā ir sudu čupa, tad lai lepni sež un dzied pilnā balsī:)
nesaprotu
n
vai tā nav jaukšanās citas valsts iekšējās lietās? Kā var šitā spriedelēt, ir labi vai nav labi, nezinot lietas apstākļus un detaļas? A varbūt pelnīti iesēdināja.
:o)
:
Neņemos spriest, cik pamatoti vai nepamatoti notiesāja Timošenko, taču pilnīgi droši zinu, ka lielāko daļu bijušo Latvijas premjeru ir jātiesā par valsts izzagšanu, izlaupīšanu un valsts interešu neievērošanu, jo brīnumainā kārtā praktiski viņi visi pēc savas premjerēšanas kļuva par miljonāriem (paldies, Dievam, daži jau izputēja un iekūlās milzīgos parādos). Daudzi bijušie Latvijas premjeri ir pelnījuši mūža ieslodzījumu un mantas konfiskāciju!
Demisija
D
Vai Kristovskis vel nav demisionejis?????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas