Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kristovskis oponē Ušakovam par attieksmi pret kara veterāniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pingvīns
P
Solīts makā nekrīt.....
Человек
Ч
Латыши забыли, что сколько волка не корми, он все равно в лес смотрит. В октябре опять часть латышей будет голосовать за Сасканяс центрс и за Ушака, что можно сделать , если латыши тупые?
Dunduks
D
Vispār jau Ušakovs, kad naturalizējās un ieguva LR pilsonību, zvērēja lojalitāti Latvijas valstij. Taču viņa pēdējiem izteikumiem pie Uzvaras pieminekļa vajadzētu būt pietiekamiem, lai ierosinātu izskatīt pilsonības atņemšanu. Varbūt tad jauneklim beidzot galva apskaidrotos un sāktu spriest loģiski bez rusificētiem aizspriedumiem.
hi
h
Ušakovs to jēra ādiņu ir tikai aizņēmies. Nevar nepiekrist Kristovskim, un šai cīņā par neatkarības noturēšanu mums saliedētākiem būtu jābūt, jābeidz savstarpēji kašķēties.
Bezdievis
B
Es ļooti apšaubu ka netika tērēts Rīgas budžets. Un KNABam jau ir pieredze ar "pozitīvisma kampaņu" izmeklēšanu. Te ar būtu japapēta. Par daudz jau tie Ušakovieši izzaguši Rīgu.
Troll
T
Ko vakar krievi svinēja? Staļina uzvaru pār Hitleru? Abi jau sen ir viņsaulē un droši, ka abi - ellē. Spēlē kārtis. Uz durakiem. Kas zaudē, tam jāiznes paraška;-) Komunisma uzvaru pār fašismu? Krievija jau turpat 20 gadus kā atteikusies no komunisma un daudzi krievi atzīst, ka abi fašismi ir līdzvērtīgi - brūnais un sarkanais. Dve jagodki s odnavo poļa... Karš inīcināja vairākus miljonus vāciešu un desmitiem miljonu krievu, tad par ko tā priecāties? Neredzu jēgu tādai teļu sajūsmai un priekam, ja nu vienīgi - par pavasari. Pavasara karnevāls - D`eņ pobedy :-)
Tvaika ielas sanitaars
T
Attieksme ir neitraala, bet ne slikta. Atskjiriibaa no "krievvalodiigaas" preses, kas sistemaatiski norej legionaarus un paareejos antikomunistus, Latvijas prese neriiko riesanas kampanjas pret veteraaniem noziimiigos datumos. Taatad vieniigais, par ko Usakovam ir jaatvainojas - par iesanu sovinistu pavadaa. Starp citu, nav primaa reize!
Tvaika ielas sanitaars
T
Par attieksmi pret veteraaniem tu gan buutu pakluseejis! PSRS lamaaja ne tikai vaaciesus un nacionaalos ciiniitaajus pret komunismu, bet arii rietumu sabiedrotos. Aizmirsi vai nekad neesi zinaajis?
PAR
P
Balsošu par Kristovski, nevis par CCCP, nelīdzēs nekāda biedēšana! Otrreiz PSRS-ā būt negribas, lai Krievija pat necer!
CCCP
C
Ага, только проголосуйте за этого Кристовскиса - он вас ТАк кинет, что мало не покажется ! Как и все предыдущие..
aiva
a
jau par vēlu,sarkanais fašisms Latvijā jau iesakņojies
atbrīvotājs
a
KĀPĒC UŠAKOVS UN C&o NEVAR ATVEST SAVAS SIEVAS UN BĒRNUS UN ATDOT VISUS KONONOVA RĪCĪBĀ , ATKAL VARĒS SAŅEMT KRIEVIJAS VAROŅA ORDENI ............. KONONOVS IR LIELS SPECIĀLISTS SIEVIEŠU UN BĒRNU DEDZINĀŠANĀ !!!!!!!!
piekrītu!
p
Pilnīgi piekrītu Kristovska teiktajam. SC, Ušakovs, Krievijas interešu lobētāji Latvijā cer uz otrreizēju sagaidīšanu ar ziediem kā 1940.gadā? NEIZDOSIES!
Letiņš
L
Latvijas valsts ir bijusi ļoti iecietīga pret padomju okupācijas realizētājiem un Padomju Savienības ideoloģijas mantiniekiem, tā uzskata Pilsoniskās savienības un Vienotības līderis Ģirts Valdis Kristovskis. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------ Šeit pilnībā jāpiekrīt Kristovskim, es pat teiktu pārāk iecietīga, un tas ir vienreiz jāizbeidz. Un tādas okupācijas režīma atraugas, kā Ušakovs nedrīksts vadīt mūsu pilsētu!
Liva
L
Paši latvieši jau par Ušakovu arī nobalsoja, tā teikt - balsosim par kreisajiem, viņi nav korumpanti... Protams, šodien visi ir aizvainoti, žēl tikai, ka šo dienu neviens neatcerēsies Saeimas vēlēšanās - nākamgad visticamāk piepildīsies Georga lentīšu nēsātāju vēlme un pie pieminekļa nāks arī mūsu pirmais krievu tautības premjers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas