Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Kučinskis: neielikt Šķēli par vadītāju būtu spēle bez pilnas jaudas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
auers
a
Bezzobainā Diena. Uzspēlēta neitralitāte. Fotogrāfijā - redz kā jaunatne mīl TP. Par būtību- Latvijai būtu daudz izdevīgāk gan morāli gan materiāli ja TP aizietu politiskajā mēslainē. Gaišākie prāti ir pametuši TP, bet tie kas palika savā domāšanā ir ļoti līdzīgi savam Tēvam.
jautrais
j
...veči ir stingri pārskaitījušies, Šlesera izgājiens bija pēdējais, bet šķēles sen beidzies...
SS
S
Tagad visi pakaļā līdēji dziedās "kampējam" slavas dziesmas. Bet kas gan cits muļķiem, kuri raušas pie lētas putras siles atliek?
Peimanis, Liscovs u.c.
P
DIENA, Jūs ko, mūs te visus par idiotiem turat ???
Elizabete
E
Nez vai tiešām Dienu Šķēle nopircis ?? Kāpēc tik daudz rakstu pēkšņi veltīti Šķēlem ?? Vai Dienas žurnālistiem cita nekā nav ko publicēt ?Oranža diena.
jumors
j
Mēs laikam esam pelnījuši Šķēles vadonību, jo Ulmani pa visiem stūriem esam nolikuši kā pēdējo nekrietneli. Ja tā- tad mums patiešām jāpaskatās, kāds ir īsts nekrietnelis un pēc tam jāmazgā Ulmaņa sasviedrētā krādziņa - ar populismu, ceremonijām un palikšanu savā vietā.
??
?
Vai oranžie baloni ir jaunās Dienas diskreditācijai jeb jaunās Dienas forsēts kurss?
Oranžs
O
Man nav iebildumu pret Db brigādi, bet vai Diena nepaliek oranža pārāk strauji?
Šampēteris
Š
Kučinskim pilnīga taisnība: " Partijas darbību visi varēs novērtēt nākamajās vēlēšanās". Nepateikts paliek - visi to nedarīs.
nu ko
n
Vai jasaubas, ka Skele nopircis DIENU. Par mums visiem nozagto naudu. Lai tiktu pie siles un zagtu talak...
pļūme
p
Kučinskis ar baudu noskatīsies, tās dullās PaulīnMuižnieces afēras,spēles pilnīgu sabrukumu,kopā ar veco pašu nelabo mākoņpapu,viņa bija tā,kas ar savu nodevīgo mēli izēda no vietas,labi strādājošo frakcijas vadītāju Kučinska kungu.To,mēs visi zinām,un viņai nepiedosim.
sausmas
s
vai mums vajag SPEELI VAI SAKARTOTU VALSTI?????????? Kucinskis precizi atklaj TP saprassanu politikaa. Muusu valsts politikaa.
cony
c
argumentēta un 100 procentīga patiesība,kura būtu jāmāca mūsu skolās,lai jaunatne nākotnē mācētu pasargāties no tādiem un tādām partijām. Mācību viela,politologijā,kā var izvarot demokrātiju.
lno
l
Visu cieņu! Vai Šķēle uzņemsies atbildību par viņa komandētās TP izraisīto krīzi?
ass
a
kāda vēl te var būt runa par vadītāju un topošo premjeru partijai, kas atbildīga par krīzi. Par dārgāko tiltu, nenormālajām izmaksām Gaismas pilij, prezidenta apšaubāmu ievēlēšanu, korupcijas un oligarhu, valsts apzagšanas, negodīgu biznesa interešu lobēšanu un aizstāvēšanu amatpersonu līmenī, KNAB vadītāja nomaiņu u.t.t. Cik ilgi būs vēl jāpacieš tautiešu tuvredzība un īsā atmiņa. Tādas lietas nedrīkst piedot un TP nav vairs vietas Latvijas politikā, āmen. Vēl tagad TP ir tā, kas iztēlojās par baigo tautas aizstāvi, riskē ar valsts starptautisko uzticamību, nobremzē NĪ nodokli, lai oligarhiem ar sazagtajām piejūras zemēm un villām nesalēktu milzīgas summas. Tikko strēbuši TP savārītās ziepes, atkal metīsimies balsot par tiem pašiem idiotiem, tikai tāpēc, ka viens bagātību apšaubāmā veidā sarausis tipiņš sēdīsies pie partijas stūres?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

dfd

Pētījuma centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš

Segliņa vadībā Tautas partija piedzīvoja nebūt to labāko un veiksmīgāko gadu partijas vēsturē, ja skatāmies uz partijas popularitātes mērījumiem. Patiesībā izskatās, ka šis ir bijis tāds visskumjākais un vājākais gads. Protams, ka Segliņš pārņēma Tautas partijas formālo vadību jau situācijā, kad partijai bija visai gara un vētraina vēsture un diezgan liela bagāža ar visādām labām un ne pārāk
labām lietām (ar to es domāju sabiedrības vērtējumu). Tāpēc pārmest,ka tikai viņš ir pie vainas, nav īsti pareizi.

Nav noslēpums, ka personībām, līderiem Latvijas politikā ir liela nozīme sabiedrības vērtējumā. Šajā kontekstā var saskatīt ne vienu vien iemeslu, kāpēc Šķēle kā partijas vadītājs būtu ar lielāku potenciālu nekā Segliņš.

Žurnāliste Baiba Strautmane

Mareks Segliņš ir viens no tiem Latvijas politiskās skatuves tēliem, kurus man personīgi (un es pieļauju, ka es neesmu tāda vienīgā) no sākta gala ir bijis grūti uztvert nopietni un noticēt viņam, lai kādā statusā viņš arī parādītos. Es saprotu TP apsvērumus, kāpēc viņš tika ielikts pēc Kalvīša - kā jaunā seja, tomēr arī tādā statusā viņš nav ticams, jo partijā ir jau sen. Tāpēcmanuprāt, viņš nebija veiksmīgākā partijas līdera izvēle, jo viņam nav līdera harizmas.

Tieši tāda pati konstrukcija, kāda savulaik bija Segliņa ielikšana amatā, tāda pati konstrukcija ir Andra Šķēles ielikšana amatā, jo kādam šķiet, ka tauta grib stingro roku. Cik Šķēle ir ticams šajā statusā, jālemj katram pašam, bet man šī ticamība ir tikpat liela kā pret Segliņu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas