Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Kustība Solidaritāte nolemj izstāties no apvienības Ražots Latvijā un ievēl jaunu valdi

Šodien Latvijas kustības Solidaritāte ārkārtas kopsapulcē tika nolemts izstāties no apvienības Ražots Latvijā, kurā Solidaritāte startēja 10.Saeimas vēlēšanās, taču nepārvarēja 5% barjeru.

Tā kā pirms 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanām Solidaritātes valdes priekšsēdētājs Agris Sūna atstāja organizāciju, lai iestātos Zatlera reformu partijā, kurā netika uzņemts, šodien ārkārtas kopsapulcē tika ievēlēts gan jauns valdes priekšsēdētājs, gan jauna valde deviņu cilvēku sastāvā.

Atklāti balsojot, par valdes priekšsēdētāju ievēlēja Antonu Vinovski, par viņa vietnieci Ilonu Ržecku, bet par valdes locekļiem - Aleksandru Poiku, Georgu Titovu, Aleksandru Obižajevu, Elīnu Andruškeviču, Jāni Bankoviču, Diānu Onucu un Sergeju Zinovatiju. Par revīzijas komisijas locekļiem ievēlēja Antonu Zdažinski, Lauru Bankoviču, Mariju Poļiščuku, bet redakcijas komisijā - Onucu un Andruškeviču.

Valdes loceklis Titovs aicināja veidot tādu partiju, kas aizstāvētu vienkāršo darba cilvēku intereses, kas patlaban Saeimā neesot pārstāvētas. Viņš atzina, ka Latvija pašlaik ir orientēta uz zemu atalgojumu, zemām pensijām. "Mums ir jācīnās par to, lai cilvēki ar katru dienu nekļūtu aizvien nabadzīgāki. Mēs aizstāvam Eiropas vērtības, taču nedrīkstam samierināties ar to, ka valsts vadība neaizstāv iedzīvotāju intereses, bet gan ārvalstu privātbanku intereses," sacīja Titovs.

Viņš aicināja veidot Solidaritāti daudzskaitlīgu un pa visu valsti, lai katrā pilsētā būtu pa Solidaritātes šūniņai.

Kopsapulcē piedalījās 103 delegāti, kas katrs pārstāvēja trīs biedrus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas