Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

LĀB prezidents iesaka celt nodokli cukuram un sālij

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papucis
p
Šodien Krievijā Žirinovskis rosināja uzlikt nodokli benzīnam-unto pašu vajag darīt Latvijā,jo NO RĪTIEM VIELĀS MAŠĪNAS UZ ""DARBU PĀRVADĀ TIKAI VIENU PAKAĻU"'-SAKIET,KA TAS NAV LUKSUSPRIEKŠMET"',BET IR OBJEKTĪVA NEPIECIEŠAMĪBA?""VAIRĀK BRAUKS AR SABIEDRISKO TRANSPORTU.
VEIKLAIS
V
TAD JAU NODOKLI VAJAG VISIEM,KAS IEELPOT VĒL IR SPĒJĪGI .TO,KA APINIM VAJADZĪGS PSIHOLOGA PALĪDZĪBA SEN IR ZINĀMS.
Ieva
I
Vēl varētu aplikt ar akcīzi mazgāšanos, jo pārāk daudz enerģijas tiek tērēts, lai ūdeni piegādātu, attīrītu un atkal piegādātu, turklāt vairumā vannas istabu veidojas pelējums, kas ir ļoti kaitīgi....
Ieva
I
Kaķus arī vajag aplikt ar akcīzi, jo pret tiem nereti mēdz būt alerģija (gan pret ādu, gan matiem, gan siekalām), turklāt kaķa īpašnieks vietā ar lielu cilvēku bļlvumu par nogāzt no kātiem alerģisko arī bez visa kaķa. Tiesa ar suņiem ir tieši tas pats.
Ieva
I
Laktoze ir piena cukurs, kas daļai indivīdu izraisa mīkstu vēderu, taču vairums balto vismaz skābpiena produktus var ēst. Arī ar nītrātiem nav tik viennozīmīgi, jo daudzi augu fiziologi apgalvo, ka ar kūtsmēsliem mēsloti kultūraugi tos uzņem vēl fiksāk, nekā ar minerālmēsliem laistītie, tā kā augus tad varam izslēgt, jautājums tik, kur ņemsim zarnu darbībai nepieciešamās šķiedrvielas....
Ieva
I
Tu esi idiots, lai gan, spriežot pēc dzimuma, bez gaļas tiešām vari iztikt vismaz no brīža, kad beigusies pubertāte līdz gadiem 70, taču bērniem, večiem, slimniekiem, kā arī sievietēm ar reproduktīvo potenciālu (īpaši viņām) gaļa ir absolūti nepieciešama, īpaši, te ziemeļos, cūkgaļa.
mja
m
piekrītu! visam akcīzi! smēķiem - akcīzi! alkoholam - akcīzi! sālim - akcīzi! cukuram - arī akcīzi! gaļai? kaitīga! - akcīzi! maizei? fui, kaitīga! - akcīzi! pienam? izraisa aterosklerozi un laktozi! akcīzi! dārzeņiem? nitrāti! - akcīzi! augļiem? pesticīdi! - akcīzi! kas tur vēl paliek? ūdens? no nezināma izcelsmes avota?!! ar baktērijām!!! - akcīzi!
Pet
P
Es par viņu biju labākās domās, lai gan kuru interesē manas domas.
Čiko
Č
Līdz 1.aprīlim vēl daudz joku pieredzēsim!Mums taču daudz jokdaru,gan valdībā,gan veselības aprūpē!Domāju,ka Apinim vēl ideju,ka mudž.Būtu labi,ja būtu arī kāda sakarīga.Bet cerība ir muļķu mierinājums.
mja
m
Svensoni, piemēram, cik dzirdēts, lai aizsargātu astmātiķus, esot pieņēmuši aizliegumu smaržoties ar spēcīgām smaržām _________________ laba ideja, to mums ar vajadzētu, citādi mums te tā smaržojas, ka 10 m attālumā no kātiem gāž nost
Muša
M
Jā,ja tā labi padomā,ir kur izvērsties!Par kaķu barību aizmirsām:)!Varam Apinim piemest vēl milzums daudz ideju,nauda nāks,kā pa reni!!!:):):)
Gita
G
Vai tad jau 1. apriilis?:)
KLM
K
Manuprāt, jāceļ nodoklis arī sērkociņiem - kāds neapzinīgais, kad sāls vairs nebūs nopērkams, pasmels ar karoti ūdeni no jūras, ar sērkociņu mēģinot karsēt, lai ātrāk iztvaikotu....
Grieta
G
a makaroniem??? tur buutu lielaaks ieguvums, jo tos peerk biežāk nekā sāli!
Čiko
Č
Paldies!Gan jau noderēs:)!Esat ļoti asprātīgs,lai Jums veicas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas