Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Lācis atteicies no 400 latu īres kompensācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilze
I
Apskatot SS lapu redzam, ka 32m2 dzīvokli var noīrēt par 120-160 latiem, tad kur mūsu "varonim Lācim" rodas tie 405 lati, vienkārši viņš nav deputāts, bet gan tautas apmuļķotājs. Otrkārt viņš jau nav atteicies no kompensācijas,bet gan no nieka 17latiem. Aicinu nabadziņam saziedot, jo alga "maza". Uzskatu, ka kompensācija nepienākās vispār, jo alga ir ja kādam no mums jābrauc uz darbu mums gan neviens neko nepiemaksā. Kauns un negods. Apdomājieties deputāti, tautas mērs arī kādreiz būs pilns.
Sanita
S
Kāpēc tāds nepareizs virsraksts?Lācis ir atteicies nevis no 400 latu īres kompensācijas,bet starpības 388-405 ,tātad tikai no 17 latiem.
ieteikums
i
Visiem deputātiem, kam nepieciešams pārnakšņot Saeimas tuvumā, piešķirt kopmītni (ne jau nu gluži kā bomžiem patversmē), ko apmaksā valsts. Ja kāds vēlas luksus, kompensēt tik, cik izmaksā kopmītne, bet pārējo lai pats papildu piemaksā!
reklāma
r
Maldinošs virsraksts - , faktiski - atteicies no papildu pieprasītajiem 17 latiem! Bet saņem jau kā iepriekš 388 latus!
Sise
S
Pašlaik Rīgā var normālu dzīvokli noīrēt par 150 ls, ja grib kādas ekstras, lai paši deputāti piemaksā. Liekas, ka jāmaina tie noteikumi. Gadāsanāks smuku summu ietaupīt.
tās
t
kompensācijas vispār kā tādas ir nonsenss! Kas viņi visi - trūcīgo statusu dabūjuši, kā Saeimā tika? Neiznāk īres maksu no algas ar ko samaksāt?
JAP
J
......viņš jau atteicās tikai no 17 Ls liela kompensācijas palielinājuma ....!!!!!!!
sk
s
Ak Dies! Prasa kompensaaciju - slikti. Neprasa kompensaaciju - atkal slikti. Man liekas, ka visi uzbruuk Laacim tikai un vieniigi taapeec, ka vinjsh ir patriots/nacionaalists. Labaak bruukiet virsuu Pareksieshiem, tur ur liela un IISTA shmuce.
jāā...
j
Opim, kā rādās palika neērti!
....
.
Pameta kaulu un nu visi rej uz Lāci! Pārējie turpina vienā mierā saņemt un viss kārtībā. Pareizi raksta Cabis: Jautājums, kāpēc Saeima vispār nosaka maks. komp. 405 Ls? Tas nozīmē, ka deputāts var īrēt ~3-istabu dzīvokli Rīgas centrā (es minu, īsti nezinu tās īres cenas), un viss būs kārtībā, jo tie 405 Ls būs pamatoti. Ja jau tiešām, kaut kas jākompensē, nu tad nosakiet 80 - 100 Ls īres (!) kompensāciju uz galviņu.
Cabis
C
Jautājums, kāpēc Saeima vispār nosaka maks. komp. 405 Ls? Tas nozīmē, ka deputāts var īrēt ~3-istabu dzīvokli Rīgas centrā (es minu, īsti nezinu tās īres cenas), un viss būs kārtībā, jo tie 405 Ls būs pamatoti. Ja jau tiešām, kaut kas jākompensē, nu tad nosakiet 80 - 100 Ls īres (!) kompensāciju uz galviņu. Lai meklē istabiņu, dzīvoklīti, lai semetās 2 - 3 deputātiņi uz vienu lielāku dzīvoklīti. Jo jākompensē jau tikai īres maksa, nevis komunālie pakalpojumi, jo tajā laikā, kamēr deputāts Rīgā tecina ūdeni un tērē gāzi, savā dzimtajā mājā viņš to netērē, un arī apkuri tur uz minimālo, lai piereģistrē savu prombūtni pie miskastniekiem un par mistkastes izvešanu, lai ir 0, utt. ... Lai viņi saprot, ko nozīmē konsolidācija reālā dzīvē, a tagad 405 Ls un jūra līdz vienai vietai...
andreiko
a
Sesks, vienalga, ir šis kādreiz izbijušais godavīrs, nu nemaksā divistabu ūķis 388 Ls mēnesī. Vai arī otrs variants - Lācis ir prātu izkūkojis, un viņu kāds čakarē nevis kā meža valdnieku, bet kā apdolbījušos ezīti.
Юрий
Ю
Опять латышей развели))) Наивные вы, как дети, он отказался от дополнительных 17 лат, но те же 388 за однокомнатную квартиру будет получать. Кстати советую всем зайти на сс.лв и глянуть сколько стоит аренда однокомнатной квартиры в Иманте.
Latgalietis
L
Ja Latvijā pie varas nonāks SC, tad tikai tādu latviešu dēļ , kā Lācis un Muižniece.
Nabags
N
Izskatot MK sagatavotos budžeta konsolidācijas priekšlikumus visiem deputātiem un valdības vīriem vajadzētu brīvprātīgi atteikties no visām kompensācijām un piemaksām un dzīvot tāpat kā tautas lielākā daļa - tikai no algas,pabalsta vai pensijas. Tas ievērojami palielinātu uzticību varai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas