Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Lai Valsts prezidents nepieņemtu ST tiesneša zvērestu, jābūt nopietniem argumentiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs M
A
Jā,bet nebūtu slikti,ja prezidents pirms zvēresta pieņemšanas skaļi un publiski pauztu viedokli,ka Muižnieces gadījums ir kliedzošs un ,ka tā ir slikta prakse!!!!
lapsa
l
Tas ir izsmiekls, iesplausana seja netkarigam tiesam ja kada partija iedabon satversmes tiesa vai jebkuras citas tiesa savus ieliktenus. Cik ciniska ir TP kas vardos melojot tautai acis ir par neatkarigam tiesam bet darbos bida tiesnesu amatos savus cilvekus. Tik klaja necienas izradisana pret tiesu sistemu ir pietiekams iemesls lai prezidents nepienemtu zverestu.
cela dit en pasaant
c
Dīvaini. Sekretārēm prasa bakalauru, bet ST tiesnese var būt bakalaurs, kas nav pētūjusi nevienu konkrētu tiesību zinātnes jomu. Nožēlojami.
draugu būšana
d
Patiesā koalīcija šo lietu sarunāja pa kaktiem savu parasto tradīciju garā : Saskaņas centrs (Urbanovičs)atbalstīja Muižnieci, par to prasot atbalstu grozījumiem kredītiestāzu likumā (Kargina - Krasovicka likumā), Brigmanis Lemberga uzdevumā savējiem lika balsot par Muižnieci, jo TP bija "iemaksājusi" ZZS avansu Maizīša izgāšanā. TB/LNNK kā galerts pa vidu kūļājās. Draugu būšana paliek draugu būšana, Brigmanis to labi pieprot.
idiotisms
i
Muizniece ir Skeles "sekretare". Kaa tada var but neatkariga un aiztavet patiesibu. Nekad!
čiepa
č
Lietussardzniekiem nekas nav svēts- ne valsts, ne tās pilsoņi, ne Satversme, ne likumi, ne demokrātija. Viņiem ir tikai viens dievs- pašu iegribas un vēlmes, kuru dēļ viņi gatavi Latviju saplosīt. Ja nav kā viņi grib, tad lai nav... :( Jau vienreiz smīdināja cilvēkus ar lietussargiem ielu ļembastā kopā ar mazgadīgiem krieviem pret demokrātiski ievēlētu parlamentu.
pļavas smarža
p
Kāpēc mūsu zemītē tā notiek????????????????????? Pašiem taču būs viss jāizstrebj..
AT
A
saeima atsaka ievelet AT tiesas tiesnesi, prokuroru nekadu iemeslu atteikt ielikt oranzu ST darboni
yahoo
y
nu ko tur ķēmoties, lai tak muižniece defilē pa cirku, kuru tagad sauc st (stulbeņu teātris)
WC
W
Bļāviens ! Muļķu zeme vaļā stāv! Kur petīcijas? Kur atklātas'vēstules? Kur saulessargi? Kur indigo brālība? vai tiešām pa Eiropas praidiem paklīdusi?
Politiskaa atbildiba
P
Muiznieci nevar apstiprinat saja amata, jo vina ir draugos ar Skeli, kas ir turets aizdomas par daudziem nelikumigiem darijumiem un saistits ar ofsoru. Kadi draugi, tads es pats! Zatlers varetu nepienemt, bet vins ir lupata, un tapec pienems. Prezidents daudz ko var darit ari pec savas iniciativas un sirdsapzinas, nevis vienmer but aklam likuma kalpam.
tūtarītis
t
Vispār šajā amatā ir svarīgas divas lietas - profesionalitāte un reputācija. Liekas, ka šoreiz abos punktos ir garām.
monitors
m
Tas, ka Meiere bija acīmredzami kvalificētāka kandidāte, nerada ne mazākās šaubas. Tādēļ arī Muižnieces atbalstītāji netā lamā nevis Meijeri, bet Endziņu - Saeimas balsošanas komentētāju (Endziņš jau arī no Saeimas ticis uz ST utt.), kaut gan ne jau Endziņš šoreiz kandidēja uz ST tiesneša amatu, bet, ja arī viņš sacenstos ar Muižnieci, tad tomēr viņa juridiskā kvalifikācija būtu augstāka. Esmu pārliecināts, ka Muižniece vispār nesaprot, kādēļ Temīdai ir apsējs uz acīm.
nnn2
n
runāja ,ka SC toreiz bija vienojušies ar JL,ka izvirzīs Endziņu,jo saprata ,ka Kalnieti tāpat neievēlēs,bet uzreiz atteikties no sava kandidāta nevarēja,jo kā tas izskatīsies no malas un tad Endziņš uzpeldēja,kas ar patika SC tāda kompromisa figūra.... pa tieslietu ministru protams viņš negāja,kurš normāls cilvēks pametīs savus ierastos darbus,lai piecus mēnešus tik sēdētu pie meļu galda brīvības ielā.....viņam tak galva ir ,lai otrreiz neiekristu ....bet savus prātojumus tagad viņš izplata,lai ar tiem celtu sorosiešu un vienotibas reitingus
kabatā bāzējs
k
Vajag apstākļus kā Munkevica gadījumā? Nu bet cik tur tā darba! Cilvēki klusiņām savāks kolekti - 5 tūkstošus, un vajag tikai brīvprātīgo, kas aprīkotos ar slepenām kamerām un mikrafoniem un iesmērētu Vinetiņai žūksni. Skaidrs, ka paņems. Visu laiku ņēmusi, vai tad uz beigām atteiksies!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas