Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Laikraksts: Labie puiši zaudē Latvijas varas spēlēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rekur
r
Kur Jūs redzējiet politikā vienu labo puisi? Nosauciet, kaut vienu, ja jūs tādu ziniet!
Aivars B.
A
Visumā pareizi raksta,bet tas pats vairāk vai mazāk notiek arī citās valstīs. Labā ziņa ir tā ka mūsu sabiedrība pamazām mācās,salīdzinot ar daudzām valstīm - pat ātri.Piem. Šķēli ir atkoduši,vairs nebalso,tas pats pēc laika būs ar Lembergu,nekur jau nepaliks.
KLm-Labajiem puišiem
K
sauciet palīgā Repši, viņš pārzina situāciju ...................................................................................... nav ko Repši palīgā saukt pratīs vien kā helikopters kaukt vajag steidzīgi Kalvīti palīgā saukt tas pratīs stikla kalnā ar muti braukt
Labajiem puišiem
L
Spriedze filmā aug, sauciet palīgā Repši, viņš pārzina situāciju
Susis
S
...vienigo maaciibu VALODU Latvijas skolaas.... atvainojos par ielaisto kljuudu..
Susis
S
Un visi peekshnji aizmirsa ka jaaiet balsot par Latvieshu Valodu - veniigo maaciibu Latvijas skolaas. hmm interesanti gan..
KLM-arii dakteris
K
V eel Polija nav mirusi, kameer dziivi mees. .................................................................... Visaugstākās proves zelta žetons Jums!
KLM-Talis
K
izputēs tada Latvija, ka dūmi vien nokūpēs ................................................................................. nosmirdēs sērs melni dūmi virmos kad oligarhus aiz dziesmas ņems pirmos tad Latvija zels un krāšņa plauks un visi to par tēvu zemi sauks
arii dakteris - IM
a
Polijas himnaa ir vaardi: Veel Polija nav mirusi, kameer dziivi mees. Tas attiecas uz jebkuru valsti un jebkuru tautu.
arii dakteris
a
Lukass var arii nenoteikt diagnozes, jo to daudz labaak par vinju izdariis kaktu psihiatri portaalos - kursh nepatiik, tam diagnozi.
IM
I
Ar atmodu atkal ir cauri. Latvji atkal laižas dziļā miegā. 50 gadus gulēja , tad uz gadiem 20 atmodās , tagad atkal taisās gulēt , kas to zin uz cik ilgu laiku tas. Skumji.
Vilks
V
Precīzāk izteikties vairs nav iespējams!
Talis
T
Latvijā īsti juku laiki un par Latviju domā vienīgi VL,parējie - katrs par savi. Izputēs tada Latvija, ka dūmi vien nokūpēs.
sniper's eye
s
Tā šiti Hudīni balvas piešķīrējs Dombrovskim -- Evards Lūkass kļūdījies, nosaucot VVF par dzelžainu. VVF bija ārpolitiski lidojoša, bet iekšpolitiski neveikli klibojoša. Prasīt, lai Lūkass zinātu Strīķes atbilstību dažām nopietnām diagnozēm būtu par daudz, toties precīzi teikts par labo zēnu vājumu un nelielo skaitu. Vai vājiniekos ieskaitījis arī kādu ģļēvu apalīti ar dominējošu un miesās svarīgu sievišku kordebaletu, īsti skaidrs netop.
Dīzels
D
Šeit ir viss pateikts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas