Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Laiks uzvilkt kamzoļus!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fair play
f
Ja Ikstenai jādodas staigāt ar suni un strādāt dārzā tad Dienā rakstošiem politologiem samērīgs vēlējums rindas kārtība vai vienlaicīgi salekt Daugavā.
Paldies Nora
P
Par atklatibu. Par to, ka neklusejat!
Nesapratim
N
Nora pauz savu viedokli. Atklati. Un rada piemeru - nekluset, bet runat atklatu un godigu valodu. Teikt, ko doma. Rikoties. Mes katrs varam darit loti daudz saja bridi - varam izveleties ignoret cetrus A. Neiet uz pasakumiem, kur vini piedalas, vai kurus vini sponsore. Nepirkt vinu uznemumu razotas preces. Neslegt citada veida darijumus un ligumus ar vinu uznemumiem. Nelaist vinus savas kafejnicas. Neaicinat vinus uz savam pilsetam un pagastiem. Izdzest vinus no apzinas. Mana Latvija vinu nav! Mana Latvija tadi, ka vini, nav vajadzigi!
  • 2
  • 2
Nesaprotu,
N
ko tad viņa tā atklājusi? Un ko dot šis viņas rakstelis? Nekādas jaunas idejas, nekādu "saucēja balsi" nedzirdu. Vien tāds vārgulīgs pīkstieniņš. Uz tautas emociju viļņa uzsēdusies.
  • 2
  • 3
Imants Parādnieks
I
Saljērimīts - tikai - rot/šildvanckars - goju galvā. Kad Mocarts aptvēra - kādā apgraizītā kompānijā iesaistīts - nebija citādi apturams - kā ar indi! To noslēpa - kopējā kapā:"Zaraza!Vīruss!" Puškinam - lika apspēlēt! Kad tas - aptvēra - Dantes ... Nora!Ari Tev iesmērēja Eināram kā - ma-ā-ziņ' - Šarmantsaljērī ! Pārvari Kaunu - ieskaties - Savas Lomas - "Virsuzdevumā"! Lugai būsi(būsim) pateicīgi! Puškinu, Ļaudis - Izpratīsim!
????
?
Vai pie komentāru rakstīšanas labāk nebūtu ķerties skaidrā prātā?...
  • 1
  • 0
Joks
J
Bet izrāde ir par Saljēri. Un viņš nebija viduvējība,nedomāju, ka viņa sūtība ir sveicināt viduvējības mūsu vidū. Saljēri bija milzīgs spēks, kurš tomēr salūza. Kāpēc? Par to mēs varam vien spriest no savas sapratnes līmeņa, gan viduvēja, gan izcila. Vien bildīšu - demokrātiju nevar sasniegt ar vardarbību - ar kara pieteikšanu, ar noliegumu. Jo nav cilvēka spēkos sevi iznīcināt un atdzimt no jauna kā Fēniksam. Cilvēka spēkos ir mainīties pašam, kļūt tolerantam un demokrātam, balstīt un pārliecināt otru. Nelielot sevi un neiznīcinot otru, bet tikai rūpīgi vairojot.
Zentiņ!
Z
Tie helsinkieši bija VDK pasākums, pēc CK ierosmes . Cita lieta, kad nedaudz izgāja no kontroles.
Muļķe
M
Nu, nekādi nesapratu to dziļo domu. Ir maijpuķīšu laiks, bet viņai ievajadzējušies kamzoļi. Lai ievīstītos un paslēptos līdz jauniem laikiem? Bez tam par šo runu bija zināms jau iepriekš, un tas, ka tā nebūs vienkārša uzruna, bija skaidrs pat zīdainim. Tā nav jāizceļ kā kaut kāds pārdabisks notikums un aiz matiem jāpievelk nezin kādas tur sakritības. Lēti.
Eh,
E
Dažiem te nepielec. Laikam tautas vidējais intelekta līmenis tomēr ir zems.
  • 3
  • 1
naivaa
n
Katram mums savas izjutas, un velti ceret, ka vienas daljas sabiedribas eiforiskaa attieksme, virzis notikumu gaitu. Ari tauta ir sashkjelusies, un sajaa, cerams, musu katra pakapeniskaja atmodaa, inteligjencei, kaa ruopram, butu jaspej izskaidrot pavisam piezemeti, kadelj piem.oligarhs Lembergs nav taja pashaa laikaa tautas labdaris. Kamzolji nez vai ir jauzvelk, ir jadomaa!!(jo tautai prieksaa atbildigi pasakumi), un saja situacijaa nav svarigi, kas muguraa.
Memory
M
'' Ko gan cilvēki no manis grib? Kāpēc viņi mani vajā? Kādēļ viņi ir tik cietsirdīgi? Es taču esmu tikai pavisam parasts aktieris!'' (K.Manns 'Mefistofelis') - 1988.g. jūnijā ar Radošo savienību plēnumu, ar skaistām, emocionālām runām sākās process vārdā '3-ā atmoda' - tagad pēc 23.gadiem atkal un atkal visu atkārtot? Nudien' - dzīve tā ir cīņa, jeb galvenais ir process....? Prātiņ, nāc mājās, lai vēl pēc 23.gadiem varētu tos ''kamzoļus'' beidzot novilkt.
Zenta
Z
Atdzimšana Latvijā sākās 1987. gadā, ar Helsinku grupas uzdrīkstēšanos iet pie Brīvības pieminekļa 14. jūnijā. Radošos kompartija pieslēdza pēc tam. Neviltosim vēsturi!
  • 7
  • 0
Anita
A
Paldies, Nora, Tu pateici to, ko pēc šīs izrādes nespēju noformulēt. Jutos tik saviļņota, ka šķita domu virpulis pacels gaisā. Prieks, ka Dailes teātris nebaidās nopietni uzrunāt savus skatītājus un raisa pārdomas par lielajiem dzīves jautājumiem. Vai Dievs, vai citi cilvēki vainīgi pie paša nelaimēm?! Vai jēga dusmas un naidu lolot tādējādi izdēdējot savu dvēseli?! Lieliska izrāde gudriem cilvēkiem. Izraisa domāšanu.
/āda
/
tadc jau i jāvelk vamzoļi,jo dumjā vidzemniece gvelž savā žargonā dialektā,....un baisajām-basajām,....
????
?
Atkal te tas slimais, kas nepazīst vārdu "baiss"!?.... Ko tu te "Dienā" ņemies gadiem ilgi par saviem "vidzemnieku žargoniem-dialektiem", tiklīdz kaut kur ieraugi, ka kāds ir uzrakstījis vārdu "baiss"? (Tu vispār saproti, kas ir "žargons" un kas ir "dialekts"?!)
  • 4
  • 0
Senais
S
Nez ko Nora ir domājusi sakot " kamzolis"? Vai džemperi (parasti bieza adījuma) ar augstu, slēgtu apkakli, vai vīriešu (parasti gara) vesti, ko valkā zem virsdrēbēm, bet visa teiktā jēgu man neizdevās saprast. Laikam senuma dēļ.
>> Susei
&
Pilnībā piekrītu. Diezgan jau nu saņēmusi aizgājušo gadu laikā, ja jau pa ārzemēm vien dzīvojas. Kurš godīgs darba darītājs to spēj!?
Suse
S
Es vienkārši apbrīnoju šīs dāmas - pat nezinu vai to var saukt par liekulību. Nu ja tāds ir šī raksta uzstādījums - tad kur ir Tava rīcība , Nora ? Kur Tavi darbi par šodienas dzīvi Latvijā ? Kur Tava būšana kopā ar tautu svarīgos brīžos, kaut vai 02.06. ? Es paturēšu pie sevis citus piparotākus un sulīgākus teicienu, bet te mans secinājums - zaglis sauc- ķeriet zagli un pats smaida par savu gudrību.
piķis
p
St rā dā dārzā, ej staigāt ar suni,dari ko tu proti,bet nerunā par to, par ko tev nav nekādas jēgas
zvirbulēns
z
Nora! Nerakstiet! Nav dots!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas