Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Latvieši Lielbritānijā pērn notiesāti par 1938 noziegumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lidija
L
Slucim taisnība - te uz latviešiem lielā mērā tiek norakstīti kādas citas tautas grēki.
Heincs
H
Protams, ka latvieši nav vainīgi! Vainīgi ir citi. Mēs esam tik apbižoti, ka pār lūpu pat nevaram pārspļaut, kur nu vēl noziegumu izdarīt.
x factor
x
ko te var nemties neviens taja raksta pat nepiemin vardu latvians,tur raksta-They were followed by citizens from Lithuania (4,176), Ireland (2,423) and Latvia (1,938).un ta ir vieniga vieta kur raksta piemineta latvija,citizens jau var but jebkadas tautibas,tacu galu gala tas jau neko nemaina,jo vieniem tapat ir latvijas pases,anglija nevienam nav nav svarigi vai tu esi latvijas krievs,vai latvijas cigans,ja tev latvijas pase tatad latvietis.
hmm
h
Pavisam notiesāto par noziedzīgiem nodarījumiem 10126 10737 10855 Īpašuma zādzība 2844 3107 3991 Kāpēc noziegumu skaits pie bāleliņiem tik strauji aug?
:o)
:
Vai runa ir par latviešiem vai Latvijas pilsoņiem? Vai tikai te nebūs tā, kā rakstīja Slucis - Latvijas krievvalodīgie paveic noziegumus, bet atbildība un kauns tiek latviešiem?!
a
a
1. Notiesāto personu skaits ir ar laika nobīdi pēc izdarīto noziegumu skaita. Laika posmā 2008-2009-2010, katru gadu, Latvijā ir krietni krities noziegumu skaits, it sevišķi smago/sevišķi smago noziegumu skaits. 2. Ja Latvijā gadā tiek notiesāti ap 10000, tad varam viegli izrēķināt, ka, ja visi UK Latvijas izcelsmes iedzīvotāji būtu šeit, mums noziedzības līmenis būtu par aptuveni 20% augstāks.
PolsPots
P
Čīzaz kraizt! Tad jau mums jāņem piķis no Eiropas valstu valdībām, ka nelaižam savus burlakus strādāt pie viņiem! Lai taisa sū...... savās mājās! Vietējiem lojeriem būs ko darīt!
Ēriks
Ē
Apbrīnojama divkosība... Vai tad kad kāds "britu" tūrists parāda Mildai savu pēcpusi, vai tu skrien pārbaudīt, vai tik viņa etniskā piederībā neatšķirās no pilsonības? Un nav ko izlikties, ka latvieši vienīgie būtu tīri, godīgi un kulturāli! Tāpat, kā jebkurai tautai, mums ir apzinīgie/godīgie pilsoņi un arī savi noziedznieki un blēži (paskaties tik uz Saiemu ;D). Starp citu, kas, tavuprāt, ir 100% latvietis? Atļaušos apgalvot, ka nav tādu latvieša, kam nav sava daļa krievu, vācu, poļu vai kādas citas tautas "asinis". Nu, jāiemācas mums atteikties no šī mums raksturīgā šovisnisma.
haha
h
LETA nekādi nespēj uzrakstīt skaidri saprotamus virsrakstus. Arī šoreiz virsraksta saturs atšķiras no ziņas satura. Iespējams, rakstīt gribas, bet paši nemaz īsti nezin, - virsrakstā minētie 1938 ir noziegumu skaits vai notiesāto latviešu skaits.
Aureliuss
A
arri krievi izbrauc kaa latvieši , jo visiem galvenokaart ir pilsoniiba , taakaa ej un noskaidro ,bet ir jaumums taapat baaleliņi dzer kaa te taa tur un dzeerumaa brauc ar autiņiem un sit nost cilveekus , bija gadijums kad latvis piedzeeries ar saimnieka auto brauca no tusa un nosita ar mašiinu braucošus no Latvijas tikko iebraukušu ģimeni , taakaa nemeklee uzreiz pie vaina krievu...
Aiks
A
Ik nedēļu (!!!) ieceļotāji no citām ES valstīm Lielbritānijā izdara aptuveni 520 noziegumus. Latvieši ieņem 5.vietu noziedzības ziņā Lielbritānijā!
izaks
i
Vai ir parbaudits, ka sie notiesatie ir 100%latviesi? Parast ja kas patikams tad Latvijas valsts piederigie, ja nepatikamas zinas tad latviesi...
interesanti
i
"Laikam liela kriminalitātes daļa no Latvijas aizplūdusi uz Īriju un Apvienoto karalisti. Ne velti Latvijā smago noziegumu skaits samazinājies." Visu pārējo noziegumu skaits toties pieaudzis. Palikušajiem laikam tik gari nagi, ka māk pacelt noziedzības līmeni pat ar lielas kriminalitātes daļas aizplūšanu.
coach
c
siveni ne letini
arī prom
a
Notiesāto personu skaits 2007 2008 2009 Pavisam notiesāto par noziedzīgiem nodarījumiem 10126 10737 10855 Slepkavība ar iepriekšēju nodomu 122 98 79 Smagi miesas bojājumi 208 188 180 Izvarošana 50 44 39 Laupīšana 559 489 495 Īpašuma zādzība 2844 3107 3991 Huligānisms 472 538 438 Transporta līdzekļu kustības drošības noteikumu pārkāpumi, kuriem bijušas smagas sekas 256 315 282 Narkotisko vielu nelikumīga izgatavošana, glabāšana vai realizēšana 555 733 1007

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas