Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Latvijā sākusi darboties pirmā mājaslapa, kas izglītos par homoseksuālismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Normālais vīrietis
N
'Tajā skapī tiešām vajadzētru sadzīt visus homīšus, tur lai arī darās savā starpā, bet lai neuzbāžas NORMĀIEM cilvēkiem. Žēl jau ļoti, ka cilvēki nesaprot, ka ir slimi un ir jāārstējas, bet viņi tā vietā grib padarīt veselos par slimiem un prasa lai viņus vēl atbalsta ! Murgs !
junkers
j
Kādēļ ar pederastiem vispār jāauklējas?Sadzīt pa "skapjiem" lai normāliem cilvēkiem nekrisu uz nerviem un basta!
lapsa
l
Nesaprotu, kur tāds naids atsevišķiem cilvēkiem!!! Pats esmu gejs - mana ģimene pieņem mani, mani draugi pieņem mani, mani paziņas un kolēģi pieņem mani! NEKAD neesmu sajutis negatīvu attieksmi, jo cilvēki mani novērtē pēc tā, kāds esmu CILVĒKS. Un te nav runa par pedofiliem vai zoofiliem u.t.t., jo homoseksuālas attiecības tiek veidotas uz divu cilvēku brīvprātīgas sapratnes un vēlmju pamata... Protams, jebkurā sabiedrības daļā ir savas "melnās avis", bet tas nenozīmē, ka tie jāņem par "mērauklu" visiem pārējiem! Priecājos, ka tagad būs mājas lapa, kurā interesenti atradīs atbildes uz sevi interesējušiem jautājumiem!
Vilx
V
Jauki, ka izveidota šāda tīmekļvietne, kur jauniešiem smelties zināšanas un labāk saprast sevi. Cerams, ka tā daudziem jauniešiem palīdzēs izvairīties no daudzām nepatīkamām situācijām. Prieks, ka ir arī saprotoši cilvēki, kas vēlas risināt problēmu, nevis tikai nolamāt tos, kas ir citādi. Un arī sabiedrībai kopumā būtu derīgi iepazīties ar šo vietni, lai kliedētu savus tumsonīgos aizspriedumus par viendzimuma attiecībām.
VējaSkrējējs
V
Nīderlandē ir tik daudz skandālu iebraucēju dēļ. Viņi atbraukuši no diezgan ierobežotas valsts iedomājas, ka Nīderlandē var darīties kā vēlas. Starp citu nesaskatu līdzību starp zoofīliju un homoseksualitāti.
LOLs
L
niderlandee protams ir labaak arii grandiozaaki pederastijas skandalii .. nu netikai pie mums vai lietuvaa(lietuvaa sabiedriiba gan nav tik vienaldziiga pret visu shito sorosiiitu marazmu)
kas mīl, tas negrēko
k
Jā, jā to zoofiliju vajag atļaut, man mans vecis ir līdz nāvei atriebies, mūžīgi nodzēries, smirdošs un riebīgs, bet mans mīļais Duksītis mana vienīgā mīla- ne dzer, ne smird un mani, veču, vienmēr samīlē. Bet lezbas gan man nepatīk,kā nu tā gan var -sievišķis ar sievišķi? Būtu labāk sunīšus iegādājušās- pavisam cita štelle!
pilsone
p
Ko tur teikt.Zem katras kritikas izglītība skolās...jaunieši netiek sagatavoti normālai gimenes dzīvei, bet psihiski slimām attiecībām tāds gods un cieņa parādīti kā mājas lapa homoseksualisma izglītošanai. Lai visiem,kas to atbalsta un popularzē veicas šajā jomā...katram vecim pa vecim un vecenei veceni!!!
haha
h
Nezinu kā jums, bet man jau šķiet, ka visā visumā dzīve Nīderlandē ir krietni labāka nekā šeit - augstākas pensijas, labākas algas, ilgāks vidējais mūža ilgums, augstāks reitings "laimīgo valstu sarakstā", labāka veco ļaužu, bērnu, slimo aprūpe, nav bērnu namu, nav pat daudz patversmē atstāto suņu un kaķu... un jā, arī lielāka iecietība, dažādas tautības, multikulturāla vide, liberāla attieksme pret visu, kas nekaitē citiem dzīvot, tajā skaitā "zālītes" pīpēšana un homolaulības. Runas par "zoofilu" un "pedofilu" partijām gan ir pēdējās blēņas - Nīderlande ir valsts, kur gan dzīvnieki, gan bērni tiek aizsargāti ar likumu.
no comment..
n
sorosa fonds = satans
Atmostieties!
A
Dievs, sve'ti' Latviju!
.
.
nu, ja mēs konkrēti par zoofīliju runājam, tad nīderlandē jau ir partija nodibināta, kura cenšas ar politiskiem līdzekļiem panākt mīlestības uz dzīvniekiem oficiālu atzīšanu. turklāt zoofīlijas gadījumā nebūt ne vienmēr var runāt par ar varu izmantošanu. un vēl - bieži piesauc it kā dabiskumu homoseksuālās attiecībās, jo raugi, dabā arī dzīvnieki kopojoties ar sava dzimuma pārstāvjiem. ok, tā ir taisnība. bet viņi arī kopojas starpsugu līmenī, turklāt ne vienmēr tēviņš ir tas, kas izraisa seksuālo aktu. mēdz būt gadījumi, kad mātīte, kas meklējas, "paved" citas sugas tēviņu. mazuļi no šādas kopošanās piedzimst reti, un tikai tad, ja dzīvnieki pieder vismaz pie vienas dzimtas, bet gadās. tā kā starpsugu pārošanās ir pilnīgi dabiska un normāla, un nīderlande jau atkal mums ir priekšā.
x
x
jaa, neizprotams, ko tie hetero tur staigaa praidos un taisa maajaslapas, lai homo domaatu, ka hetero ir ok. tik uzmaaciigi, vai vai vai
nesaprotu
n
Kāpēc tik daudziem (it kā) heteroseksuāliem cilvēkiem šķiet, ka ja tik pavērsies iespēja un tiks sniegta informācija uzreiz mēs visi kļūsim homo? Vai jūs neapmierina jūsu heteroseksualitāte? Kāpēc jūs tik ļoti satrauc un interesē tas, kāda seksualitāte ir citiem cilvēkiem?
lux
l
Piekrītu! Ar izglītošanu neviens vēl par homoseksuālu nav pataisīts. Drīzāk otrādi, ar briesmonīgo tumsonību un naidu, kāds apslēptais homoseksuālis ģimenē bēgdams no tā, labāk jutīsies homoseksuāļu sabiedrībā. Nožēlojami, ka daudzu cilvēku apziņā tik dziļi padomija iespiedusies, ka nožēlo laikus, kad atšķirīgie tika likti cietumā. Un ja par K.Gobas filmiņu, tad vienīgais par ko būtu jākaunas, tas ir par to, ka festivāla apmeklētājiem būs redzams, kādā Viduslaiku līmenī vēl ir daļa Latvijas sabiedrības. "Tikumības sargu" uzvedība nožēlojama. Man viņi netraucē, man traucē tumsonība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas