Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Latvijas Krievu savienības līderi vēlēšanās Rīgā būs Mitrofanovs, Cvetkova un Pliners

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sql
s
Jāprecizē organizācijas nosaukums: "Latvijas Krievu-Žīdu savienība".
Pēcis
P
Ak ,Dievs!
ELLES VAARTI LEENAAAM CEL
E
PIESTAAVEETU GEORGA LENTES UN TUREETU MIINMETEEJU PIE RIEPENEEM.GRIB PARAADIIT PASAULI CIK ESAM GODIIGI MIROTVORECI VAI ELLES VAARTI.
Logiskais
L
Par vieniigo iisto krievu shajaa kompaanija vareetu uzskatiit Plineru arii taapeec, ka ir skaidra vinja valoda un nostaaja pret fashistiem, pret krievu nepamatotu diskriminaaciju u. c. Mitrofanova balsi Pat neatceros kaa skan.
Adatiņa
A
Lai Dievs mūs pasargā,mūsu mazā Latvijā,lai cilvēkiem dod skaidru saprātu,lai visi ietu balsot un padomā,kas notiks ja latvieši nenobalsos,vai mums ir vajadzīgi vadībā cittautieši?Lai viņi dzīvo,bet lai nebāž savu degunu Latvijas politikā,priekš tam viņiem ir sava dzimtene un sava politika!Nepielaidīsim to!!
K-K
K
... UZ KADA LIKUMA PAMATA DRIKST UZSTADIT UN PIENEMT VELESANAS SARAKSTA LKS PARTIJU KURA IR ATKLATI NAIDIGA VALSTIJ UN TAS KONSTITUCIJAI - LATVIJAS REPUBLIKAS SATVERSMEI !!! ... VP, SAB, KA ARI SATVERSMES TIESA, MOSTTIES NO MIEGA - CITADI JUMS IZMETIS AR VISU CISU MAISU ... MESLENICA !!!
Nu DP strādā laikam pajoliņi !
N
Nu DP strādā laikam pajoliņi kuri nespēj nogriezt skābekli pat TVNET !
  • 3
  • 0
Odesietis
O
saki , ka Austrijā jau tā ir
see
s
Tikai cena mēdz būt adekvāta vai pārmērīga. Un, kad "draugs" grib tevi izvarot, tu saproti, ka tādu cenu maksāt negribi.
trako kopējs
t
Mitrais fanovs izskatās itkā viņš būtu no kautkurienes izmucis.
Dauka
D
Dīvaini, bez ebreja J Plinera krievu intereses nevar pārstāvēt? Ebreji ir galvenie krievu pārstāvji???? Krievi, ar Jums manipulē tāpat kā ar latviešiem ! Kur tad krievu misija glābt pasauli??? Ko gatavojas glābt LKS?
Galka
G
Loti, loti jacer, ka sis zidu un krievu nacisti lidz velesanam nosprags...... Lielak avelesans ir, lai vini nospragst un nesmird vairs Latvija.
Cerība
C
Cerams ka neatbalstīs Krievijas okupantiskās citu tautu apspiešanas un iekarošanas tieksmes.
Vēmiens
V
Vai tiešām?
lux-jautājums
l
Piekrītu! Jautājums arī, kāpēc Rīgas domi vada imigrantu pēctecis (kas pats par sevi nebūtu nekas ārkārtējs), kurš ne vien neslēpj savu sadarbību ar Vienoto Kreiviju, bet atļaujas to nosaukt par savas partjas spēcīgo punktu. Tad nu visādi Russkij mir musinātāji var pirkt mājas Jūrmalā (Pjotrs Ščedrovickis) un pēc visiem jaunās paaudzes kara noteikumiem, iefiltrēties visur. Tostarp arī policijā, par ko liecināja kolorādo simbolika 9. maijā kādā policijas patruļmašīnā. Nav dzirdēts par atbildīgo iestāžu rekaciju uz šo lietu. Bez tādiem darboņiem arī Mitrofanovs diez vai te tā izteiktos un darbotos. Par augstākām sfērām šoreiz nerunāsim. Nez kāpēc ne Bērziņš, ne Straujuma nav pauduši noteiktu nosodījumu kreivu darbībām Ukrainā. Salīdzinājumā Ilvess un Gribauskaites runa inaugurācijas ceremonijā. Tīrās ziņkārības labad: interesanti, kā rīkotos mūsu prezidents, ja kremļa čekists sadomātu tādā pašā veidā glābt tautiešu Latgalē vai,teiksim, Liepājā. To, ka čekisti izdomātu vēl slīpētākus gājienus nekā Ukrainā, šaubu nav. Viņiem galvenais, sajaukt kārtis NATO Līguma 5. panta īstenošanai.
Dr.xy
D
Uzrunasims visus,kuri jutas neuzklausiti ,stasta diversantu parstavis,un gatavojas uzrunat Centralcietuma esosos recividistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas