Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Lembergs: Ja ZZS saglabās iepriekšējo pārstāvību Saeimā, tas būs unikāls rezultāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jupis
J
Daudzi balsos par ZZS!
Ass
A
Kritiens būs pamatīgs- puse balsu no bijušām.
Trahtenbergs
T
unikaals gadiijums ir tas ka tu neesi aiz resteem , bet komandee paraadi valstii seedeedams blakus premjeram , bet tagad tam buus gals ( beidzot)
vot
v
Nekas nesanāks.Daudzi jau viņu uzskata par ākstu.
UNIKĀLI
U
būtu tas tas, ja izdotos,bet NEIZDOSIES, jo tautai tas Ventspils mūdzis ar cūkas ģīmi ir līdz nāvei apnicis.
Visiem Visiem Visiem
V
Vēlēšanas un vēlēšanu iecirkņi ir nopietna lieta un vieta priekš pilosoņa pienākuma izpildīšanas,nevis priekš šova,saprātīgas domāšanas,boikotēšanas,slapināšanā biksēs vai citādiem jokiem.Taupības nolūkos turpat parakstu vākšanu par 11.saeimas atlaisšanu. Latvijas vēlētāja "Svētais" manifests. Es (vārds uzvārds) garā vājš(a),nebūdams(a) pie pilna saprāta,bet gadu gadiem atrazdamies bezdievju boļševiku iedzītajā ārprātā un ar pilnīgi sagrautu izpratni par morāles pamatvērtībām ignorējot jebkādu vesalo saprātu esmu vienmēr balsojis(usi) un balsošu,kā sirsniņa vai kā nelietīga materiāla ieintresētība liks,par tiem pašiem vai tādiem pašiem jebkuru nacionalitāšu un politiski bandītisko nokrāsu liekuļiem,neliešiem,okupantiem,svoločiem,kangariem,izrijējiem vai tamlīdzīgiem morālajiem kropļiem un man līdzīgiem pamuļķīšiem neatkarīgi no tā kādā un ar kādu nosaukumu grupējumā (partija) tie būtu,jo jumts jau tāpat tiem visiem viens. Ņemiet bērniņi par labu un uzdziedāsim; Jauns(a) un traks(a) es esmu bijis(usi) Vecs(a) jo glups(a) nu palicis(kusi). Tral-lal-lā-Tral-lal lā Suns iekrita pagrabā. Datums.......................... Paraksts............................. Saglabāt priekš mazbērniem un mazmazbērniem notāra apstiprnātu un atvērt Latvijas un latviešu nācijas pilnīgas izzusšanas brīdī.Vēlams klāt psihiatra izziņu. Pirms pilsoņa pienākuma izpildīšanas šo tekstu izplatīt starp radiem,draugiem,paziņām un lai Dievs svētī Latviju.
Petra Beķere - no laukiem
P
Petra Beķere, Cienijamais Lemberga kungs, kurs ir konkreti uzmetis ZZS!!! Un tiesi zemniekus, lauksaimniekus un biedrus, kuri naivi uzticejas ZZS! Partijai, kura tika dibinata, lai parstavetu laucinieku intereses. Vins loti labi zinaja, ka ar savu aptraipito vardu pazudinas so partiju!!!! Tagad si partija klaji noniecina jaunas paaudzes iespejas ieklusanu Saeima un iespeju but aktiviem parstavjiem valsts vadiba. Ir pagajusi 20 gadi, bet joprojam musu valsti censas vadit bijusie kom.partijas sekretari (pirmie un otrie); vini jau toreiz 'prihvatizeja' visas tautas nopelnito un suri gruti sastradato. Tagad var turpinat lielities ar saviem mistiskajiem ienakumiem un loti augstajam vadibas spejam. Prieks - kam, tad jaunatne iet macities un staties augskolas? Lai vecie komunisti varetu vinus nievat un uzskatit par nejegam, nespejigiem pienemt nopietnus lemumus?!! Varbut mums ari vajag atjaunot kaut kadu partejisko skolu, pec kuras, tad visi apsolventi drikstes piedalities valsts vadibas sferas:)?!
Viņš jau Dievu
V
vēl šodien rej, toties ČAKLI pielūdz lāga onkuli uz mākoņa maliņas,kas to vien dara, kā lemburgeram miljonus GĀDĀ.
  • 0
  • 0
Kundze,
K
Jūs vēl piemirsāt atgādināt, ka šī komunistu atrauga, biedrs Lembergs, savulaik bija arī aktīvs ticīgo un Dieva aprējēju bandas priekšsēdētājs Ventspilī...
  • 14
  • 3
Olafs P.
O
Balsošu par Lembergu!
Lelle-Olafs P
L
Vai tad trakomājas iemītniekiem arī tādas tiesības tiek dotas?
  • 3
  • 0
Skuju taka
S
Man Tevis bezgala žēl.
  • 6
  • 3
Mark Manteufel
M
Lembergs cer, ka saglabās un arī sāk spiest uz vēlētāju jūtām ... nesaglabās...nav variantu
Oskars
O
Kad Lembergu un citus manas Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJUS sāks APCIETINĀT un neļaus viņiem rādīties TV .....??????
Nu nu
N
Slima suņa murgi /A. Šķēle/
No
N
diviem kretīniem lielākais / A.Lembergs/
  • 10
  • 3
Ezis
E
Tas parāda cik cilvēku vēl tic komunistiem!!
''Ja
&
ZZS saglabās iepriekšējo pārstāvniecību Saeimā, tas būs unikāls gadījums'' (A. Lembergs) ......................................................................................... Tik pat unikāls, kā ZZS premjerministra kandidāts ar 145 apsūdzības sējumiem mugursomā. Plus vēl Anglijas tiesas klients.
borcinsh
b
...un tu busi gan galaa ciietumaa - ari "unikāls rezultāts" !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas