Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Lembergs: Strīķe vēlas sevi apliecināt Vilnīša prombūtnes laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bikses pilnas
b
..Lembergam. Beidzot musu valsti ari lielas zivis tiek kertas.. tas ir tiesi ko cilveki jau DAUDZUS gadus pieprasa SAKT SODIT ARI LIELAS HAIZIVIS TADUS KA LEMBERGS.
Buba
B
Ja Šleseram jau pirms mēneša nopludināja par noklausīto un gaid.aktivitātēm, ko Vilnītis apturēt nevarēja, tad atvaļinājums bija vienīgā iespēja norobežoties.
"Pārsteigums".
&
Ak tad Vilnitis tas sargātājs...
ddd
d
Kaukāds stulbums, kas notiek Latvijā. Un Dombrovskis tikmēr raksta savu grāmatiņu. Es arī noteikti rīt - piektdien aiziešu uz Ekonomikas augstskolu – uz to grāmatas prezentāciju. Man būs plakāts un es klusu nestāvēšu. Ziņu, ka būsim tur daudz līdzīgi domājošie. Nav ko par mums ņirgāties.
nu
n
Vilnītim nepatīk sūdu smaka, smalks
hm
h
Lemberga izteikumi liecina tikai par viņa seklo domāšanas līmeni, viņam liekas, ka pats kļūs skaitāks, ja varas pārstāvjus nosmērēs ar dubļiem. Neskatoties uz to, atrodas pērkami mēdiji, kuri uztur domu, ka viņš varētu būt pat kandidāts prezidenta amatam.
Malači KNAB
M
Vismaz kāds tiem kuņģeļiem asti piežmiedz šajā korumpētajā valstī.
vairis
v
:) bet tā jau ari sanāk ka vienotiba ar striķes starpniecibu cenšas politiskajiem pretiniekiem padot ziņu lai protas. pāri par 40 kratišanas orderu ar baltiem diegiem pievilktos formulējumos, un pilnigi bez rezultātiem- acim redzema spēka demonstrācija bez nopietna seguma
kFG
k
Tikko Lembergs piesauca prezidenta vēlēšanas nu jau ķeras pie Strīķes, kas būs nākošais ar mēģinās novērst uzmanību.
Voice
V
ierosinu nelielu totalizatoru par to, cik drīz mazajam vīrelim atkal uzradīsies medicīniskā kaklasiksna. spriežot pēc verbālās caurejas, kas jau robežojas ar paniku, tas varētu notikt visai drīz
wista
w
Malacis Juta! Vilnītis sev izdarīja lāča pakalpojumu-bēga no komisijas, kas izvērtē viņa darbību un ...neattaisnoja dažu politiķu cerības.... veiksmi Jutai un viņas cīņubiedriem!
zex
z
ko tu muldi,...ventspils m ēx rc i-m ē r g l i
alias
a
Senila demagoģija ir visi šie Puzes hercoga paziņojumi. Kā kas, tā politiskais pasūtījums. Nu nav šis cilvēks ne tuvu tik tīrs, kā publiski mazgājas. Tiešām jācer, ka visi vecie komunisti beidzot tiks aizvākti no valsts varas.
Lidija
L
Vecie komunistu izpildkomiteju priekšsēži (a la Lebergs un Andris Bērziņš), cerams, tiks aizslaucīti no Latvijas tagadnes skatuves...
Air
A
Vilnītis aizgāja atvaļinajumā, lai nebūtu jāpiedalās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas