Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Liepnieks: Ap Zatleru neveidojas komanda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KAS ?
K
Zatlers: ap Liepnieku neveidojas komanda.
krista >> vienam no zatlera k
k
Par kādu komandu Jūs runājat, ja pagaidām tur redzami tikai bijušie Šlersera cilvēki (Kukuļi, Bondars, Vilnītis) un pārbēdzēji no Jaunā laika?
?!
?
Izskatās, ka Zatlers sāk vākt pabiras noo Vienotības un LPP/LC...
KU-KŪ
K
Laikam uzrakstīju Dienas sponsoriem nepatīkamu komentu,jo nevaru vairs aplūkot jaunākos komentus.
Ku kū
K
Es arī brīnos,cik ilgi Dienas portāls pie padomijas brāķiem mūs radinās,tiešām nevar viegli aplūkot jaunākos komentus.
  • 0
  • 0
KU-KŪ
K
Liepniek,tik ļoti nepārdzīvo,ka Reformu partijā neiesaistās reģionu līderi (zagļi)un tevis atzītie profesionāļi kuri visus šos gadus valsti veda uz bankrotu.Reformu partijai vajadzētu būt brīvai no valsts izlaupītājiem un savtīgas pakalpiņu politikas realizētājiem,tādēļ tā ir Reformu partija.
Air
A
Visu cieņu Liepniekam par zināšanām, bet aizvainojumu, ka kļuvis par "malējo" grūti noslēpt.
experts
e
Es paredzēju, ka pēdējās vēlēšanās Vienotība uzvarēs, Liepnieks gaudoja, ka SC, es uzvarēju. Es paredzēju, ka Zatlers atlaidīs Saeimu, Liepnieks dīca kautko citu, es uzvarēju. Es vispār daudzko citu daudz labāk un precīzāk nosaku, pat neesot pietuvināts politiķiem un neesot politologs. Tātad, es vairāk ticu sev nekā tādam Liepniekam, kas ir, teiksim godīgi, švaks pulveris. Tagad es saku, ka stratēģija, ka Zatlers iet atsevišķi no Vienotības ir pareiza. Nākamais premjers būs Dombrovskis un nākamā koalīcija sastāvēs no divām partijām - Vienotības un Zatlera reformu partijas. Netieši to atbalstīs arī Visu Latvijai. Kas, starp citu, vēlēšanās savāks ap 15%, jeb nepilnas 20 vietas Saeimā.
Gudrinieks
G
Neiet Zatleram ar to komandas veidošanu. Par to liecina fakti. Visi atpazīstamie cilvēki, kuri tiek uzskatīti par pietiekami gudriem ( Maizitis, Sudraba, Guļāns, Egle) Zatleram atteica. Jautājums - kāpēc? Vai tiešām viņi atteiktos no perspektīvas partijas un dalības politikā? Kāpēc no dalības partijā atteicās tas pats Stratēģiskās komisijas vaditājs Roberts Ķīlis? Biznesā labāk? Tas viss ir muļķības un attaisnojumi. Neredz šie cilvēki perspektīvu. Drīzāk, kā Sudraba izteicās viņi redz īstermiņa projektu. Nezinu, varbūt eirorijas ietekmē kādam ir radušās ilūzijas par Zatlera kā politiķa spējām, talantiem un redzējumu. Man gan šādu ilūziju nav.
Oskars
O
Tas tāpēc ,ka ZATLERS būdams PREZIDENTA amatā neatbalstīja trūcīgās un godīgās manas tautas jauno spēku partiju " SAULĪTES SVĒTĪBA " ,jo tad viņš atzina kad IZSAIMNIEKOTĀJIEM esošajām PARTIJĀM būšot CILPA un zagļiem nebūšot NAUDA un tad tika steidzīgi APVIENOTAS PARTIJAS . Tauta nebija muļķi un vēl pagaidīs un tad CELSIES , ja netiks tuvākā laikā ARESTĒTI visi vainīgie Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJI - PARTIJU locekļi.
Aivija
A
Man Liepnieks ir ļoti nesimpātisks. Bet tomēr, diemžēl, viņam ir taisnība. Komandas nav. Pašlaik ap Zatleru galvenokārt pulcējas bijušās TAUTAS PARTIJAS jaunatnes nodaļas darboņi un citu partiju pārbēdzēji. Dažu mēnešu laikā nevar izveidot sakarīgu komandu. Vai mums tas patīk, vai nē.
ciniķis
c
No komentāriem es sapratu tā - demokrātija un vārda brīvība ir tikai tad, ja tiek pausti "pareizi" viedokļi, jebšu masu medijos biežāk tiražētie viedokļi.Ja Liepnieks pauž "nepareizu" viedokli, tad "patiesie" demokrāti labprāt aizvērtu viņam muti un aizliegtu viņu publicēt. Jo viņš "piesārņo" medus mucu ar "nepareizu" un Zatlera partijas interesēm kaitīgu izpratni.Nu, nu, ceriet vien, ka Zatlers pārvarēs 5% barjeru un paņems kopā ar vienotību 51%. Tikai jums bļāvējiem un aizstēvjiem nekas no tiem labumiem netiks. Esat lasījuši Dž.Orvela "Dzīvnieku ferma"? Tad lūk - jums ir atvēlēta aitu loma, jums tagad visiem jāblēj - "četras kājas labi, divas kājas slikti", bet visi labumi tiks cūkām. Pārfrāzējot šo pasaku jums šobrīd ir jābļauj - "Zatlers labs, Liepnieks slikts", kad nāks tuvāk vēlēšanas, tad jums būs jāblauj uz konkurentiem, piemēram, "Zatlers labs, Lembergs slikts". Tā jūs veicināsiet "pareizo" nokļūšanu pie siles. Ēst jums neviens nedos, nemaz neceriet, ka Zatlera partija ieliks amatos kādu no jums, jūs esat priekš masas un balsīm. Priekš amatiem atradīsies pietiekami daudz savējo radu, draugu un klasesbiedru. Ja jūs esat šajās pietuvināto kategorijās jums ir rezons blēt kā aitai - ja nē, tad jūs velti cerat uz labāku dzīvi. Tādas jums personiski nebūs.
anglosaxis - ciniķis
a
Nē, ciniķi. Tas jau ir PATS labākais, ko esam ieguvuši 1991. gadā. Ka katrs var izteikties - gan Ztalers, gan Liepnieks, gan Ciniķis, gan anglosaxis. Bet par to, ka Zatlers "kādu ieliks amatos" - pagaidīsim, paskatīsimies... arbūt ieliks, bet varbūt tomēr mēģinās lauzt Jūsu minēto shēmu. Vai mums ir izvēle? Nē, tikai cerība.
  • 2
  • 1
oranžais
o
Sūda vērta izrādījusies komanda ap Šķēli!
muldoņa
m
Liepnieks? Tas pats Liepnieks, kas Kempmayer miljonu digitālās TV izsaimniekošanā bija viens no apsūdzētajiem? Tas pats Liepnieks?
ccgh
c
Bet kas tad ir pats Liepnieks...polittehnologs-pļūtīzers!
> pensionārei
&
Tiešām par Jūsu izmantošanas iespējām uztraucas ZZS, jo Jūs esat daudz un viņuprāt vientiesīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas