Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Livanoviča mājā reģistrētie konsultanti TEC-2 projektā līdzdarbojas kopš pirmsākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nekampējs
n
Zagt var ilgi un nesodīti, ja pareizi dalās. Jādod arī jēlajiem, bet Kampējs kampj tikai sev...
ieva
i
Ko tad nevainīgais žīdu puika ģīmīti tā piesedzis ? ; )))
Juhans
J
Tur viss ir tīri.
Lelle
L
"Savukārt Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretārs Juris Pūce uzsvēra, ka EM veikusi pārbaudi un analizējusi visu iepirkumu rezultātus, un guvusi apliecinājumu, ka TEC-2 rekonstrukcijas veikšanai izvēlēts labākais un lētākais piedāvājums. Viņš arī atgādināja, ka iepirkumu procedūras veiktas stingrā Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības (ERAB) uzraudzībā." Ja jau JL jefiņš saka, ka viss esot štokos, tad ko gan te vēl var piebilst?! Korumpanti no vienas vietas un sanāk, ka KNABs ir kļūdījies. :))) Muļķu un bandītu zeme rullē uz elli....
ciris
c
Viduslaikos šitādiem zaglīgiem miķelsoniem pilsētas centrālajā laukumā galvas cirta nost tā, ka šņakstēja vien. Tie visiem pilsētniekiem bija svētki, kad laukums bija cilvēku pilns, un, redzot, cik vienkārši var savu bašku pazaudēt, daudzi aizdomājās par zagšanas kaitīgo ietekmi uz veselību un dzīvību. Mūsdienās zaglēni tiek padarīti par bestselleru varoņiem, un daudzi citi aizdomājas, vai viņiem arī nepamēģināt kaut ko naudasveidīgu nospert. Kādi secinājumi?
ha - ha
h
EM, IUB, ERAB - parbaudījuši un secinājuši - likumīgi! Vai no minēto organizāciju amatpersonām arī neprasītos kāds atbildības grauds? Pārbaudēs taču tērēti LV līdzekļi!
es
e
Jā, tā pirmā celtniecība jau arī izdevās varen neizdevīga un sliktas kvalitātes. Pajautājiet pašiem Latvenergo, cik labi spāņi pastrādājuši...
ne
n
Nekas nebus gruti! Abu naudas legalizesana caur nekustamiem ipasumiem uzreiz pierada kriminalas darbibas valsts kompanija!
sers
s
nevienam nav aizliegts reģistrēt kompānjiju savā privātmājā un sniegt konsultācijas un arī pārstāvēt ārvalstu uzņemumus drīkst! kur tad pārkāpums? lielā peļņa? lai gan mēs visi nojaušam kas tas ir, vainu pierādīt būs ļooooooti grūti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas