Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

LK padomē iecelto Pētersoni amatam uzrunājusi Jurševska

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
pietiek.com:"Prokuratūrai kopš pērnās vasaras atsevišķā kriminālprocesā turpinot izmeklēt iespējamo Ventspils mēra Aivara Lemberga īstenoto trīs savulaik valdošo politisko partiju piekukuļošanu saistībā ar 1997.gadā notikušo miljonus vērtās a/s Ventspils nafta (VN) privatizāciju, ceļu pie izmeklētājiem drīzumā nāksies mērot arī tā laika politiķiem. ...politiķu vidū, kuri, iespējams, saistīti ar aizdomām par kukuļa pieņemšanu VN privatizācijā, tiek minēti bijušais ekspremjers Guntars Krasts (TB/LNNK), TB/LNNK pietuvinātie uzņēmēji, bijušie Privatizācijas aģentūras (PA) padomes locekļi Normunds Lakučs un Eižens Cepurnieks, bijušais iekšlietu ministrs Ziedonis Čevers (Saimnieks), bijušie LC līderi Ojārs Kehris, Vilis Krištopans, Māris Gailis." Cilpa lēnām savelkas...
He he....
H
Arturočkam- jenotēnu trubadūram ... he he... Ko teiksi , jenotēn... he he... apinis jūs velk pie striķa... hi hi... «Kāpēc es Jēkabpils traģēdijas kontekstā runāju par «točkām» un tabakas kontrabandu? Publiskajā telpā ir izskanējušas ziņas par naudas summu, kas tika nozagta Jēkabpils spēļu zālē «Fenikss» - paši īpašnieki paziņojuši, ka summa ir 104 500 latu, bet pirmajā dienā policija atzina, ka nozagti gandrīz 400 000 latu. (..) Milzīgā naudas summa neatkarīgi no tā, vai tā bijusi simt vai četrsimt tūkstoši latu, ir vienkārša naudas atmazgāšana,» savu pārliecību pauž Apinis, norādot, ka par šo naudas atmazgāšanas shēmu noteikti zina arī Iekšlietu ministrijas vadība.
spunde
s
viena zaļzemnieku banda
Arturs M
A
Emulators Jurševska :D Aizvakar preses sekretāre,vakar ministre,rītu gunsdzēsējs :D
Pinēja
P
"..Jurševska uzrunājusi padomes kandidāti Pētersoni?" Kādā valodā tad Jurševska spējusi runāt?? Un par ko?? Izskatās ka Jurševska lenmbergam ir tas pats kas bija pietkevič šķēlem.. Ak ārprāts, kur rodas tādi cilvēki.
hmmm
h
Un kur ir Jurševskas viedoklis????
izpildīt
i
ja hūte dod komandu uzrunāt, tad vajaga uzrunāt...
atbilde
a
Konkursa ceļā jāieceļ valdes valsts uzņēmumos nevis vienai preses sekretārei, kas tēlo ministri, jāuzrunā ielikteņi.
zvirbulēns
z
Lai kā īdētu stepanovi un Co, LK ir jānacionalizē, un viss!
Reņģēdājs
R
Dzīve taču nestāv uz vietas, - "šoferu dēlus" aizstāj "hūtes meitas", "auguļa astoņkāji"
U2
U
..''labklājība''..kuģi..???? nu gan laikam ''padzivosim zaļi''!! :)))
Buba
B
Nu kaut kā Hūtem jāatgūst ietekme, ja barikādes ap Kuģniecības ēku nelīdzēja un sapulces izgāšana meža vidū arī nē. Un uzaicinājumu uz valsts (SM) pārstāvja vakanci pastniece Jurševska čakli Pētersonei nodeva.
Daugavas erickiņš
D
Ko vai Jūsējiem draud bankrots un LK gribat pārvērst par PAREX-2? Vai nacionalizācijas fakts ir saskaņots ar pundurlempi?
?
?
nepļūti. beidzot zagļu bandu, kas iztukšoja kuģniecību caur Ritona un LBK , ir izdevies no turienes dabūt ārā. Un Petersone lai netēlo svēto govi - zina, ko ēdusi un būs jāatbild. Tāpat kā pārējiem hūtes kalpiem.
zvirbulēns
z
LK tagad būtu jānacionalizē! Un viss, un ne savādāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas