Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

LSDSP izslēdz no partijas Ati Lejiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaistule
S
Lejiņ, neķer kreņķi! Nepareizā partijā bijāt. Ne jūt, ne dzird. Latvijā nav sociāldemokrātiskas partijas. Tas, ko pārstāv Dinēvičš, tās ir viņa iedomas par sociāldemokrātiju. Arī Baldzēns ir tukša vieta.
Kā tad ir:
K
LSDSP - partija vai burtu kopa?
ghmgh
g
Lejiņam harizma?
Nehipotekari nekreditetais
N
kas ir Lejins?
Anna
A
Pirmais jautājumu, ka ne visi saņem bērna pabalstu izvirzīja Godmanis, atsaucoties uz Lietuvas piemēru. Skaidrs nodrošinātiem var nemaksāt šo pabalstu. Un ko mēs lasām šīs domas latviešu redakcijā? Pabalstam nedrīkst būt saistītam ar iedzīvotāju ienākumu līmeņa novērtējumu, jo ģimenes pabalsta loma nav sociālā palīdzība Savukārt, cilvēkiem, kuri ir ieguvuši maznodrošinato statusu jau tagad ir izveidoti atbalsta mehānismi. gluži otrādi .. pabalstu ir jāsaņem tie, kuri pēdējā laikā ir dzemdējuši daudz bērnu. Un kuri mums varēja atļauties daudz bērnu pēdējā laikā? Kā iesniedzot sūdzību pagājušā gada martā Satversmes tiesā par trūcīga statusa atņemšanu cilvēkam viņa parādu dēļ, cilveka ienākumi trūcīga statusu atņemšanas brīdī 2009.gada rudenī bija 28 lati vienai personai, un tas ir ar 3 nepilngadīgiem bērniem un vienu pieaugušo – bezdarbnieku. Ļoti dīvaini dzirdēt.. Pie tam maznodrošināto atbalsta mehānismi ir atkarīgi tikai no vietējas pašvaldības bagātības. Rīga vēl nav visa Latvija. Tā ir valsts valstī.
pamela
p
Zaudētājs būs ne Lejiņš,bet morālais degradants - Dinevičs ar visiem saviem "socdemokrātiem".
biedrs
b
,...NU STULBS TAS DINEVIČS, TĀ VISMAZ DIVI BIJA LDSP PARTIJĀ, TAGAD PALIKS GALIGI VIENS PATS ???? kas vinu izslegs? bus japaliek lidz muza galam...
MV
M
nu pag lai kā man nepatik LSDSP,pilnīgi saprotama rīcība-es br'inos ka tas notiek tikai tagad,ja viedrs ir listē no apvienības ar kuru konkrētajai partijai nav nekāda sakara-viņs tak bij jaizmet jau tad kad bij zināms Vienotības kandidātu satraksts-tā kā veči p[a vēlui-un tas i dīvaini,nevis izmešana.vismaz normālai,sevi cienošai partijai būtu tā jadara
joe doe
j
lai vai kā. lai vai kurš kuram simpatizē vairāk - lejiņš vai dinevičs.....jocīgi ir tas, ka lejiņš, esot tik liels sociķis, tomēr ticis saeimā balso tieši tā, kā to liek labējā partija. nav viņš nekāds sociķis, ja tā dara. un dinevičs.....vai tad viņš viens pats visu grauj? ansis dobelis tur arī nav gadījumā 6 vai vairāk gadus sēdējis??? viņš ir tikpat atbildīgs pie lsdsp pagrimuma. un runājot par iespējām - iespējas tam pašam ansim ir bijušas visu laiku, tikai viņš tās nav izmantojis, bet gan tai laikā atbrīvojies no daudziem jauniem cilvēkiem, kas bija ar augstāko izglītību un gudrāki nekā pats ansis.
Buba
B
Dinēvičam, kaut vai vienatnē , gan būtu jāpaliek, - kurš gan cits pelnījis ( aptaisīto) LSDSP karogu nest?
Laila Balga
L
Paldies Tev!
Angry Foreigner
A
I am very angry about Dinevics and his allies for their attempt to block the modernisation of LSDSP! Dinevics! You MUST retire from politics at all!!!!
Andrievs
A
Dažviet pasaulē imigranti slauka ielas. Latvijā imigrantiem izpārdod dzīvokļus par 1 latu kvadrāt metrā un tos, kuri nerunā valsts valodā, ievēl Saeimā. Atis Lejiņš ir nevis imigrants, bet repatriants, tāpēc sociķiem nevēlams. Visu cieņu viņam!
x
x
Nemuldies, Lejiņš nav labāks par Dineviču, tikai slīpētāks
....
.
Labs gājiens. A.Lejiņš ir goda cilvēks, bet sociādemokrātu partija kā tāda Latvijā nav. Kretīnpartiju neskaitu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas