Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Madonnas koncerta apmeklētājiem atpakaļceļš bijis mierīgs

Pēc Tallinā notikušā Madonnas koncerta naktī no otrdienas uz trešdienu ceļu policisti Tallinas šosejas posmā no Igaunijas robežas līdz Rīgai aizturējuši trīs šoferus, kas bija lietojuši alkoholu, kā arī pieķēruši divus ātruma pārkāpējus, portālu Diena.lv informē Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš.

Viņš piebilst, ka diennakts laikā konstatēti arī citi autovadītāju pārkāpumi, bet tie nav saistāmi ar laiku, kad fani devās uz Tallinu vai atgriezās.A.Bērziņš noliedz _Diena.lv_ lasītāju izteikumus, ka atpakaļceļā no Tallinas ceļu policijas ekipāžas šosejas malās nemaz neesot bijušas manāmas. Policija uz lielceļa patrulējusi pastiprināti, taču tās pašmērķis neesot sodīt, bet gan uzraudzīt un nodrošināt kārtību. «Daudzi arī pārmet, ka Jāņos pretēji solītajam policija uz ceļiem nemaz nav redzama, taču ekipāžas neatrodas tikai uz lielajām šosejām visu dienu vienā punktā,» skaidro policijas pārstāvis.Otrdien visas diennakts laikā Rīgas reģionā aizturēti četri iereibuši autovadītāji, savukārt trešdien – deviņi dzērājšoferi un viens autovadītājs, kas pie stūres bija sēdies narkotisko vielu ietekmē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas