Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Maizītim piešķirts Triju Zvaigžņu ordenis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alexa
a
godam nopelnīts!
Lelle
L
Aman kā šis valsts pilsonim kāda šķirba kas Ventpils uzņēmumu peļnu pārpumpē savās un partiju kabatās?! Vai tas ir Lembergs ar savu ZZS vai Stepanovs&Berķis ar savu Vienotību?! Man un visai tautai, valstij no tā labuma nekāda, tikai par'du jugs turpina pieaugt. Muļķu, zagļu, korumpantu, parazītu un bandītu valsts turpina rullēt uz elli...
Jānis
J
vislabākais novērtējums Maizīša darbam bija visu laiku nejēdzīgākās Saeimas balsojums! Tās bija bailes, tā bija atriebība, tas bija darījums, u.t.t. Cerams, ka rudenī vēlētājs atcerēsies šos negaušus! Veiksmi Maizīša kungam! Tas vien, ka lemb ergs sēž uz tiesas sola un drusku patrinās Matīsa ielā ir liels viņa ieguldījums!
qwe > Maigonis
q
Muļķības, Maizītis pietiekami lika pastresot visiem oligarhiem. Mūsu valstī tas ir ļoti, ļoti daudz, ka viņi vairs nejutās tik visvareni, kā pie iepriekšējā ģenerālprokurora. To pierāda Maizīša neievēlēšana uz otru termiņu.
Maigonis
M
Neatceros nevienu lietu, ko Maizītis būtu pacēlis un novedis līdz galam :( Un ja to nav darījis, tad par ko apbalvot?
Ērglis ar nagiem
Ē
Es arī domāju, ka Maizītis ir izdarījis tik cik viņš šobrīd iespēja. Nevajag arī aizmirst, ka aiz Maizīša stāv daudzi talantīgi prokurori. Ne kuram katram būtu spēks novest Ventspils uzņēmēju lietu līdz tiesai. Protams, jautājums ir vai tiesa lems pa labu apsūdzībai. Bet tomēr... Es ceru, ka cenšoties pa katru cenu izraudzīties miegamici prokurora vietā, banda aplauzīsies. Ir dažāda informācija par šī brīža kandidātu, bet viņš esot ļoti labs likuma zinātājs - tātad viss ir atkarīgs no viņa paša gribas. Neaizmirsīsim, ka viss ir atkarīgs no tā, kā viņš spēs aizstāvēt citus prokurorus. Man vispār jau šķiet, ka Maizīti nenoņēma tāpēc, ka lai aizstātu ar kādu pakalpiņu, bet lai vienkārši truli atriebtos. Katrā ziņā respekts manam novadniekam.
Metsasisu
M
Maizītim orfenis par to, ka lielās haizivis joprojam bez bailēm zvejo duļķanajos Latvijas ūsdeņos. Tikai reņģu ēdāji dbūja trūkties. Stroubs Telbots, cita lieta, piedaļījās padomju varas atmiekšķēšanā. Piemērms Čatakvas konferencē Jūrmalā.
Ērglis ar nagiem
Ē
"Interesanti par ko? Par necīnīšnos ar korupciju - piemerām lieliem dūžiem Jūrmalgeitā tika piešķirts tikai licinieka statuss! Telefona sarunas taču dzirdēja visa tauta." Tā ir problēma ar jebkuru krimināllietu, kur viens noziedznieks ir atkarīgs no otra - diemžēl pēc pieredzes bagātākie Andris un Ainārs sāka ātrāk runāt nekā apsūdzētie, kuri spītīgi turējās pie apgalvojuma, ka nav vainīgi. Ja izmeklētājam tā nebija personīgā vendetta iesēdināt tos abus, tad piedod - nē, viņus nevarēja tā sašņorēt. Bet protams, linča tiesai viss ir daudz vienkāršāk.
Box
B
Kā bija tas dzejols, kuru sacerējis vai nu Rainis vai Ziedonis, vai kāds cits tautas dzejnieks, iespējams, pats Dreslers: Ordenis kad grezno krūti, tad tik tu tā īsti jūti, Ka tas iedzimts tavā dabā strādāt valsts un tautas labā!
Boldrix
B
Lielajiem dūžiem ir vairāk advokātu nekā valstij prokuroru, turklāt pēdas jau tiek slēptas no paša sākuma. Es uzskatu, ka Maizitis ir darījis maksimumu, ko varēja un to arī apliecina Saeimas balsojums pret viņu, jo dūžu partijas viņu vairs nevēlējās redzēt ģenerālprokurora amatā.
KLM
K
Maizītim piešķirts ordenis. ................................................... ... Lembergam arī.....(rezultāts 1:1)
Edgars
E
Interesanti par ko? Par necīnīšnos ar korupciju - piemerām lieliem dūžiem Jūrmalgeitā tika piešķirts tikai licinieka statuss! Telefona sarunas taču dzirdēja visa tauta. TZO pieškiršana šādiem "biedriem" ir kārtējā kliķes izdarība.
jautrais
j
... un ko viņš tik diženu ir izdarījis..... laikam tā ir pateicība par neko...
Boldrix
B
Cerams, ka arī turpmākie ģenerālprokurori būs vismaz tikapat talantīgi un godīgi. Maizītis bija milzīgs kontrasts tam, kas ģenerālprokoratūrā notika 90. gados.
Justs
J
Apsveicu! Lai Jums, Maizīša kungs, veicas! Tie rējēji no Puzes un CO puses, lai rej līdz aizsmakumam-tam nav nozīmes, jo viss tāpat notiks pareizi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas