Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Maizītim prognozē izredzes vadīt SAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES-MAN
E
Jāsamaina Āboltiņa pret Zatleru un tad ,lai Maizītis saņem SAB
students
s
Tas viss ir cirks, tas viss ir viens lieks cirks. Tas, ka Maizītis būs amatā sen jau ir izlemts.Tagad tikai notiek šarādes
Dac.
D
Neievēlēs.
Artur !
A
Virsnieks ir virsnieks, un ģenerālis ir ģenerālis.Armijā neesi dienējis.Tavi pieņēmumi par Kažociņu, un to,ko viņš darījis ir smieklīgi.
es
e
Lai izdodas! Kādam Aivariņam un CO gan tas būs trieciens!
kā sab var ietekmēt aivaru?
k
tam ir pavisam citas funkcijas, domāt vajag ar galvu nevis ar sēžamvietu:)
  • 3
  • 0
Kurmītis
K
Ha, ha, ha .... LABS! Mēs jau zinām, ka Latvijas Premjers laiza pakaļu Briseles ierēdnīšiem – savai potenciālajai priekšniecībai – cerībā pārcelties uz siltu vietiņu pie ES Siles, Latvijas Eirokomisārs, kurš JAU ir pie šīs Siles, laiza savam priekšniekam. Zinām arī, ka Maizītis jau kopš 2003. gada ir cītīgi laizījis ASV vēstniekam un tagad cer pteicībā par to dabūt šo krēslu ... te viss ir skaidrs. Personīgās intereses un vēlme strebt no Siles šiem ļaudīm ir prioritāte Nr.1. Pirmais to dēļ ir gatavs iznīcināt i savu valsti, i tautu un iedzīt to parādu jūgā uz mūžiem, otrais jau ir ticis pie sava kāruma un viņam Latvija ir pie kājas ... Viņi abi ir pakaļas, kuras, ja tas būtu iespējams, vajadzētu nekavējoties no saviem amatiem patriekt un vietā ielikt citus ļaudis - kuriem patriotisms nav tukša skaņa. Viņus abus sargā jenotība un ar šiem neliešiem arī viss ir skaidrs. Kas man nav skaidrs – kāpēc Saeimas PĀRĒJO partiju deputāti, zinot, ka Maizītis ir tieši tāds pats sūda brālis – karjerists, stukačs, mankurts un Latvijas interešu iztirgotājs, ir tomēr gatavi par šo cilvēku balsot SAB amatā ??
arturs
a
Interesanti, cik liela loma kandidātu izvēlē ir NATO un ASV? Vai nav tā, ka šo amatu Latvijā piešķir ASV, bet Saeima tikai ievelk ķeksīti? Tagad izvirzīs Maizīti, ļaus tautai apsmiet, bet pēc tam uzradīsies nevienam nezināms, atvaļināts ASV vai Lielbritānijas virsnieks ar latviešu saknēm???
nupat jau nolaiduši valsti pavisam.
n
galveno valsts stukāču par sab priekšnieku? viš visus valsts noslēpumus(cik nu reāli viņu vispār ir:)) aiznesīs uz paplātes pirmajam kurš izrādīs intresi par tiem. teciņus aizskries un miera stājā atskaitisies. nav jau pat vairs svarigi, amerikāņu, žīdu, vai krievu vestnieciba tā būs. ja cilvēks ir stukač tad viš tāds ir
arturs
a
vai tu domā, ka Kažociņš (atvaļināts Lielbritānijas virsnieks) par savu darbu atskaitījās Saeimai? Saeima tikai dabūja to informāciju, ko amerikāņi atļāva iedot.
  • 3
  • 0
krokodils - visiem
k
Ja Vienotība atkal "neuzmetīs"
arturs
a
Maizītis ir normāls vecis, galva strādā, tikai Saeima viņu visu laiku uzmet. Gan jau tagad arī - pavirzīs, pastumdīs un beigās ievēlēs pareizāku kandidātu.
zināšanai
z
Domāju, ka Maizītim, vadoties no likumiem, var izvirzīt vairākas smagas apsūdzības.
  • 3
  • 3
Dainis
D
Vairs par ZZS nebalsošu!! Brigmanim nav mugurkaula!
pensionārs
p
Tik pretrunīgi sabiedrībā vērtētu personību nevar likt par Satversmes aizsardzības biroja vadītāju. Maizītis šķeļ sabiedrību, valsti, Latvijā ir atrodāmi cilvēki, kuri var un spēj ieņemt šo amatu! Saeimas deputātiem būtu jāsaprot, ka Maizītis pieder vecajiem laikiem, bijušajai varai, ka viņš jau savu atkalpojis! Mums jātiek vaļā no šiem pagātnes rēgiem, skandālos ierautajām amatpesonām. Jācer, ka VL/TB/LNNK parādīs mugurkaulu un izpratni, un balsos pret!
mjāaa
m
kauns par šito , it kā, valsti
arturs par ko tieši ir kauns? un k
a
Par valsti kauns, ja valsts noslēpumu glabātāju amatā liek tādu, kurš ar tiem tigojas ar trešajām pusēm , kuras nav iesaistītas krimināl un civil lietās. Kauns par Šķēles ielikto Cēsu rajona un vēlāk ģenerālprokuroru - kukuļņēmēju un pasūtījumu veicēju , kurš valsts pilsoņu tiesisku tiesisko aizsardzību pārvērta biznesā. Par noslēpto ieroču kontrabandas lietu. Par tiesiskā nihilisma kultivēšanu valstī no tā puses, kuram bija jāveido tiesisku valsti. Kaubs pasaules priekšā par to, ka latvieši 25 neatkarības gadu laikā tik vien kā māk , kā iznīcināt savu tautu un valsti visu laiku atsaucoties uz sen neesošiem komunistiem un sen likvidēto okupāciju, ja kas no tā palicis tad tik paši vainīgi, ne krievi un komunisti. Ieteikt var daudzas personas, kuras ir jaunākas par bijušajiem kompartijas nomenklatūras darboņiem, kuru starpā arī šis.... Par sevi - kauns. Ka muļķis biju - noticēju LTF un aktīvi tur strādāju, šādi veicinot latviešu tautas izdzīšanu no Latvijas ekonomisko bēgļu gaitās un palīdzot atbrīvot Latvijas teritoriju ES vajadzībām
  • 1
  • 1
stulba diena
s
prognoze un izredzes ir sinonīmi!!! varbūt, loši, pamēģiniet uzrakstīt....ir labas izredzes....
  • 0
  • 0
Oskars
O
Es domāju, kad labākais būtu ja to ATKLATI atļautu vadīt KREMLIM.....
  • 0
  • 3
arturs
a
par ko tieši ir kauns? un kā priekšā kaunies? ja ir kauns par Maizīti, vai vari ieteikt kādu konkrētu personu? un beidzot - vai pašam par sevi arī ir kauns?
  • 5
  • 3
vai
v
tad Loskutovs nav Kremļa aģents?
  • 2
  • 4
WWW > mjāaa
W
Ļoti normāla prakse. Visur pasaulē valdoša kliķe, par drošības dienesta vadītajiem, izvirza sev uzticamus un iztapīgus pakalpiņus. Nosauc kaut vienu valsti, kurā būtu citādāk? Vai aizmirsis esi, kā Kalvītis izrīkojās ar Loskutovu?
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas