Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Maskava atkal saņem sprādziena draudus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecis
v
Nabadziņš... Krievijas zombi-kasti saskatījies. Vismaz būti iegooglējis pirms atkārto Kremļa propogandu. Čečenijā ir nafta, Dagestānā gāze. Un ja krievi negribētu piesavināties Kaukāza dabas bagātības, tad čečeniem un citiem kaukāziešiem pietiktu visa.
!
!
Vai kads var paskaidrot,kadas rupniecibas un razjoshanas industrijas bija attistitas Kaukaza PSRS laikos? ----------------------------------------
?
?
Vai kads var paskaidrot,kadas rupniecibas un razjoshanas industrijas bija attistitas Kaukaza PSRS laikos? Tagad skaidrs,delj karoshanas viss ir iznicinats,bet ar ko Kaukazieshi nodarbojas agrak,ka pelnija naudu? Kalnos,manuprat vienmer bija naturala saimnieciba(ari tagad),bet pilsetas? Kur stradaja kaukazieshi(iznjemot audzejot un pardodot augljus)?
vecis
v
Kādas vēl oficiālās prasības, ja notiek asinsatriebība. Pāc kalniešu likumiem, tauta pret tautu, Čečeni, inguši, kabardieši,čerkesi un visi citi kaukāzieši atriebjas krieviem.
nuja
n
Tu to saki. Kur ir spridzinātāju oficiālās prasības ? Nevis tās, ko sacer TV , bet viņu pašu ?
:)
:
Puķainim būtu jāizvācas no Kavkāza, tā pat ASV no okupētajām zemēm, ieskaitot latviešu ,,misionārus,,.
KLM
K
Kādas ir spridzinātāju prasības un mērķi? ................................................... .......................................... Manuprāt, atgādināt pasaulei par tūkstošiem nevainīgu cilvēku bojā eju ne jau nemiernieku dēļ, un šo cilvēku man patiesi žēl, tikpat žēl tos, kuri nevainīgi gāja, vai, nedod Dievs, vēl ies bojā Maskavā ! Kaut kāds apburts riņķis, kura dēļ cieš nevainīgi cilvēki !!!
Человек
Ч
nu ko lai saka - pasaule ir apalja un vienmeer viss atnaak atpakalj.
nuja
n
Kādas ir spridzinātāju prasības un mērķi ? Kapēc visi citi tos paziņo, bet Krievijā gandrīz nekad ? Kas tie par teroristiem, kuriem citu neko nevajag, izņemot būkšķi un upurus ?
Alma
A
Ai, nu kāpēc Puķinam vajadzēja sākt Kaukāza karu? Vai tad nebija neviena gudra padomnieka, kurš viņam pateikti - labi tas nebeigsies,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas