Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Muižniece balsojumu komisijā aizstājusi ar savu viedokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šveice
Š
Es domāju katram nepilsonim kurš vēlās pilsonību ir jāiesniedz ģimenes koku, norādut visus senšus līdz vec vecvecākiem un viņu dzīves vietu (dzimteni) kurš tiks pārbaudīts. Eiropas Savienības lēmumi šai jautājumā apstiprina to ka Krievu immigranti Latvijā pēc 1945 NESKAITĀS kā etniska minoritāte. . Ko darītu Šveice, ja 500,000 kīnieši iebraukt ar vilcienu un nezinātu valodu vai kulturu, vai pat valsts vēsturi, pieprasa un dumpojās priekš šveices pilsonību?
zalktis
z
TO nu es neņemtu tā apgalvot... 1) kas ta par latviešu valodas formu? 2)vai muizniecei gadijumā nav vecuma aizmaršība?
meliem īsas kājas
m
ja vēl pēc muižnieces 'atmaskošanas' ST prestižs necieta, jo viņš jau bija cietis tajā brīdī, kad muižnieci tur iekārtoja, nevienam nebija šaubu par to, kāda persona tā ir. tad pēc šī kūtra izgājiena ST var mēģināt nomainīt vārdu, jo kurš gan tādai ST uzticēsies, ja to vada cilvēks, kurš kaunina par centieniem atmaskot krimināli sodāmu noziegumu (kurš pēc līmeņa ir tuvs valsts nodevībai).
reko
r
Ak ,kāda visatļautība!!!!
Berta
B
Vispār šausmas! Priekš kam vispār tās komisijas, ja kaut kāda neliete izdara, kā zagļi liek? Kā vispār viņai var uzticēt strādāt ar lietām un likumiem?
Rīdzinieks
R
Ko saka muižnieces bērni ! Nespēju iedomāties ?
aiva
a
Nu tā darīt vienkārši nedrīkst- viszemākā līmeņa sabiedriskajā kustībā arī tāā darīt nedrīkst. Nav ko runāt par citiem labiem vai sliktiem darbiem un iespējamo ieguvumu. Nu vienkārši nedrīkst, bez kādiem komentāriem.
dihlofos
d
Vēl aizmirsi pateikt par kampēju kā viņš stostījās un bija gatavs saplosīt Domburu viņa raidījumā.Acis šaudījās kā žurkai un rokas trīcēja kā narkomānam.
XXL
X
Tas tiešām notiek pa īstam?
grāfiene Pompadūra
g
Gluži kā Veidenbaums rakstīja: Kas varmākiem skādi dar, nosaukts tiek grēks, Par tiesnešiem. cienīti blēži sēž Un "godīgi" ādu nost citiem plēš, P.S. Citāts no dzejoļa "Uz zemes nav taisnības dūrei tik spēks"
jautri
j
mani gan uzjautrinaja kaa vina stostijaas un nevareja izpinkereties no meliem. Skatijaamies kaa komedijaa un ar aizrautibu gaidijam, ko nu nakamo izmetiis. Tiesam jautri. Tik aktrise loooti slikta. Es brinos, kaa sitik ilgi nostradajusi pie Šķeles- tik slikti maak muldeet??
lO
l
VECAA SKEELES KALASA,BEIDZ VIENREIZ MULDEET,EJ GANIIT CUUKAS.
cd
c
Nekadu "savu viedokli" vina tur nav ielikusi!Ielikts ir to lauzu viedoklis,kuru laba strada vinu uznemumi-t.s.politiskas partijas.Var apmeram iedomaties ,kada apmera notiek valsts lidzeklu izlaupisana visus sos gadus,lai uzturetu melnas kases,no kuram tiek algoti simtiem"lielakie kretini" u.c.pasugu "tautas kalpi".
Dr.xy
D
Viss notiek pec Muiznieku gimenites tradicijam. Loti "jauka" gimenite.
darba rīts
d
Nekad Muižniece nav bijusi ar tautu draugos un arī bērnu pabalsti un pensijas (izņemot savu) viņai absolūti neinteresē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas