Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Mūrniece apsver uz laiku pamest politiku

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) varētu nepiedalīties nākamajās Saeimas vēlēšanās. Intervijā _Neatkarīgajai Rīta avīzei _L.Mūrniece pauž, ka politikā izaicinājumu viņai vairs neesot. Viņa arī atklāj, ka “dēls māti normāli nav redzējis”.

“Ministre pati sev vēl nav atbildējusi uz jautājumu, vai viņai politika būs aktuāla arī šī gada rudenī. Man politikā vairs izaicinājumu nav. Esmu izdarījusi to, ko plānojusi. Līdz rudenim man ir laiks izdomāt.”

Politikā L.Mūrniece ir astoņus gadus. Viņa secinājusi, ka ilgstoša atrašanās parlamentā personiskās dzīves kvalitāti neuzlabo. Varbūt jāspēj kādu laiku būt vairāk mātei nekā politiķai, intervijā saka L.Mūrniece.

JL pārstāve ir pārliecināta, ka partiju apvienībai Vienotība, izdosies izveidot zvaigžņu sarakstu, bet ievēlētas tiks tikai tās zvaigznes, kas īpaši mirdzēs. “Esmu pārliecināta, ka tas būs zvaigžņu saraksts. Visas zvaigznes jau tāpat neievēlēs. Ievēlēs tikai tās zvaigznes, kuras pa īstam mirdzēs, tai skaitā arī Ēlerti [Sarmīti], ja viņa piekritīs piedalīties Vienotībā.”

Savukārt, atbildot uz jautājumiem par savu bērnu vešanu uz skolu dienesta automašīnā, L.Mūrniece ir pārliecināta, ka kritika ir “mākslīga” un speciāli ticis meklēts kā viņu kompromitēt.

“Kāds licis vai pasūtījis mani kritizēt. Tāpat vien nevienu nevajā. Vienīgais sliktais, ko par mani tajās divās kritikas nedēļās varēja uzzināt, bija – ka man ir bērni un ka man ir dzimšanas diena. Labā ziņa no tā visa ir tāda, ka savā karjerā esmu bijusi pietiekami konsekventa, ja jau vienīgi melnie pleķi manā biogrāfijā izrādījās šie.”

Jau vēstīts, ka policistu arodbiedrības pārstāvis ir fiksējis kā ministres dienesta auto viņas divus bērnus gan aizved uz skolu, gan sagaida pēc stundām. Tāpat ziņots, ka L.Mūrniece trijos dienā savā darba vietā sāka svinēt dzimšanas dienu, kas ilga vairākas stundas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas