Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Mūrniece: no Imigrācijas likuma izmaiņām nav ekonomiskā labuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krišjānis Liepiņš
K
Jaunieti, tieši šie "kungi", Šlesers un Šķēle, noveda mūs tur, kur tagad esam! Latvija viņiem nerūp un nekad nav rūpējusi, svarīgas viņiem bija, ir un būs tikai viņu pašu un viņu draugu privātās biznesa intereses! Starp citu, nosaukt profesionālās vidusskolas absolventu par gudru ir augstākā pilotāža p***as laizīšanā!
latgaļs
l
Nemelo. Latgali nopirkuši krievi. Es Rēzeknē ne reizi nedzirdēju ka kāds runātu dāniski vai zviedriski, bet kriviski ik uz soļa.
!!!
!
Jaunietim 29.08.2010 13:41 +++ Vai tu zini tādu saukli- rodina maķ zavjot! Laidies prom no šejienes. Krievijā tev būs gan Lužkova kungs ar savu madāmu miljardieri, gan Putina un Medbedjeva kungi. Tikai ņem vērā - tā varkšškēt pret valdību kā šeit tu tur nevarēsi.
Latvija vēl atceras 2009
L
Šie noteikumi noteikti ir jāatceļ jo kā var sastādīt konkurenci zviedru un dāņu uzpircējiem. Tiko medijos tika ziņots, ka visu Latgali viņi jau ir nopirkuši, atliek nopirkt pārējo Latviju. To, ka viņi mūs pārdos tiem pašiem krieviem, nav jāšaubās, zviedri jau to ir izdarījuši divreiz, cara Pētera laikā un pēc kara, pārdodot Staļinam mūsu leģionārus.
lielaisjaanis
l
Varbuut arii ka taa. Tikai kaapeec Muurniecei sejas izteiksme vienmeer kaa MILICIM?
Dr.xy
D
To:" A".7:30. Sie "likumi" nav apkaunojosi,un so"likumu" ievieseji nav jasauc pie atbildibas par krapsanu.Sis "likums" ir pretvalstiska darbiba.Visas lietas un ricibas beidzot ir jadefine pareizi-korekti.Pretvalstiska riciba no Valsts amatpersonu puses ir Valsts nodeviba,un par to sis personas ir jatiesa pec Satversmes Tiesa paredzetajiem paragrafiem par Valsts nodevibu.
jONIS
j
Jo vairāk šeit publiski lamāsim krievus, jo mazāk brauks pie mums, arī tā būs uzvara!
reālists
r
Kopumā ņemot,kad vispār varas darboņi ir reāli centušies panākt ekonomisko labumu. Visu šo 20 gadu rīcība ir tikai butaforija,ko arī mēs kaifīgi izjūtam pēc šodienas ekonomikas totālā pidral-lal-lā nu ir pakaļā. Te galvenais iztikt bez naivi mietpilsoniskajām ilūzijām,ka no šiem likumiem gūtais labums attieksies uz LATVIJAS ekonomiku.Uz ekonomiku var būt,bet vairs ne jau Latvijas. Latvijai,kā valstij kura pieder latviešu nācijai atkal un atkal tik nodarīts sliktums. Bet ko gan var citu gribēt no Mūrniectipa komsomoļcu un komuņagu pienākuma pildīšanas varenās Dzimte...atvainojos;tagad postpadomju politiski mafiozās oligarhijas(tas no BBC) priekšā.
A
A
"Šie apkaunojošie likuma noteikumi par iepirkšanos Latvijā ir jāatceļ!" un jāsauc pie atbildības to iesniedzēji PAR KRĀPŠANU.
cc
c
Tas nozīmē, ka faktiski jebkurš Krievijas viduvējs biznesmenis var iegūt uzturēšanās atļauju Latvijā, jo viņiem Ls 100,000 nav nauda un NĪ piedāvājums Latvijā ir vairāk nekā pietiekams :( Quo Vadis?
R(8)
R
Briva Latvija ir tikai uz papira , un tas izmainas imigracijas likuma ir ka piektais ritens masinai , lai isutitu pacinu no Francijas , Spanijas vai Italijas uz Latviju , pasta tas tiek apstiprinats ka sutijums uz Krieviju nevis uz kadu ES valsti , tas pats notiek ar telefonsarunam , jo zvana tarirs tiek fiksets ka es zvanu arpus ES valstu zonas , tas pats ar SKYPE , lai zvanitu uz Latviju minute ir 00,5 santimi , precizi tikpat uz Krieviju , bet uz citam ES valstim minute ir 00,2 santimi , un ta vel varetu uskaitit veselu virkni , ka Latvija tiek uskatita pa kadu Krievijas nosturi , ta ka varat skriet un velet to SC , TP , PLL , ZZS , utt.... , tad ne tikai valsts valoda bus Krievu , bet nakosie LOPU VAGONI BUS SAGATAVOTI UZ SIBIRIJU un kautko bulduret latviski bus ar likumu aizliegts , bet vainigie aizbegs uz rietumeiropu un dzivos cepuri kuldami savos sazagtajos miljonos , ta ka pirms veliet kadu partiju , padomajiet par sekam kadas bus jums , jusu berniem un mazberniem .................
Vecis
V
Nav jau brīnums, ja idioti un valsts nodevēji izdomā realizēt apšaubāmus projektus, lai Latviju iztirgotu salašņām un bandītiem.
TT
T
Pilnīgi piekrītu! Gaidīt kādas patiešām jaunas investīcijas var tikai pēc kāda laika laika! Lai izvērtētu šo grozījumu rezultātus vajadzētu daudz ilgāku laiku, piem. 3 gadu periods. Cilvēki taču nepērk NĪ to pirmo ko ieraudzīja reklāma, domājams lai kaut ko sameklēt un pieņemt lēmumu par pirkumu vajadzētu 6-12 mēnešu, vai pat ilgāks laiks. Bez tam, vien formalitāšu kārtošana aizņem pāris mēnešus vismaz. Un tas pie nosacījuma, ka cilvēks ir informēts par šādu iespēju un ir nolēmis iegadāties NĪ. Paies vēl pietiekami ilgs laiks, lai informācija nonāktu pie potenciāliem interesentiem. Un bez tā visa, ir jāsaprot, ka Latvija, faktiski, ir pēdēja Eiropas valsts, kura ir ieviesusi šādu regulējumu. Igaunijā ( ak tie igauņi!) līdzīgs režīms ir spēkā jau kopš 1992. gada!
pagaidi drusku
p
Sadu procesu nevar izvertet vien nepilnu 2 menesu griezuma.... Korekts atskaites periods varetu but 1 gads.
KLM
K
Minhauzens atpūšas! ................................................. ...................................... Tā vis nesakiet - pēdējie, jaunākie vēsturnieku atzinumi liecina - pirms kāzām Minhauzena uzvārds bija Šlesers un tiešām sirga ar kādu psihisku kaiti - nepārvaldu latīņu valodu, tādēļ kaites nosaukums latviski - ''kurš gan cits"....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas