Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Mūrniece vēlētos redzēt Latkovski vai Zaķi iekšlietu ministra amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
Man jautājums ministrei: vai tie 100 policisti, kas nemāk latviski ir atlaisti no darba?
Joks
J
laiks mainit cirka komandu.
Niks
N
Par Latkovski vēl varētu piekrist. bet viņš pateica skaidru NĒ, ka nejūt aicinājumu būt par ministru. Mūrnieces k-dze, nu nepaliekat uz atvadām SMIEKLĪGA! Meklējiet taču no PROFESIONĀĻU vidus. Kuram ir autoritāte Valsts policijā vai Robežsardzē vai VUGD. Ir taču LABI kadri šajos Iekšlietu ministrijas pakļautībā esošajos dienestos.
Dīzelis
D
Kā man šis marasms nepatīk . Vai tiešām nevar atrast nozares speciālistu . Nē ņem un bāž jebko kad tik ministrs. Ieliek tādu kuru nevajadzētu mainīt laiks pa laikam . Ja ministrs profesionāli pildīs darbu viņš ar pie citas valdības to var turpināt. Kā var sakārtot nozari ja ik pēc laika vienu švāku maina pret citu vel švakāku.
Rozekrese
R
Mūrniece vēlētos.. ================== Diena, jūs taču zināt tautas attieksmi pret Mūrnieces kundzi.. Labāk, piem., rakstīt - .. novada .. saimniecības zemnieks vēlētos..
Jukums
J
Savs Vilks jau tur ir - kāpēc gan arī Zaķis nevarētu - galu galā, kur zaķi, tur kāposts. Tad abi varēs kopā uzraut: Vilki Zaķiem pēdas dzina Saeimas purvus bradājot Vau, vau, vau, vau vau... Un arī Lapsa, kūmiņš labi te iederas - nu kā lai nesmejas:)...
ha ,ha
h
Murnieces draugi - bla ,bla ,bla !
jumors
j
Nu- Par Mūrnieci taču tāpat viss skaidrs, tas nav apspriežams. Bet Zaķi nevar- viņam jau tagad ir lieluma mānija. Ja grib, lai cilvēks sabojājas pavisam, tad jau gan. Latkovski vismaz neesmu pamanījis visam par spundi esam.
alberts
a
Tatad Mūrnieci tomēr noēdīs.Jā,necies jau stigras damas - kaitē "reputācijai" - vajag kādu mīkstmiesi.
es
e
Jā vēl bija piensaimnieks - iekšlietu ministrs, kas centās glābt savu dēlu, kurš iekrita par narkotiku lietošanu braucot ar auto.
es
e
Atgriežas PSRS laiki, kad PSKP lika amatos nomenklatūras cilvēkus, lai būtu savējie, neatkarīgi no prasmes, izglītības utt. Tāds Latvijā bija pēc 1990. gada Makarovs, kas tika ielikts par minitru 3 ministrijās un vēl tagad ir jūtamas negatīvas sekas. Kādreiz (LPSR) par iekšlietu ministru ielika agronomu, vieim bija daudz iespēju pasmieties par ministrijas kā kolhoza vadīšanu, Ir bijis (pēc 1990. gada) iekšlietu ministrs ārsts, tad mācītājs. Kur vēl tālāk un tad nav jābrīnās, ka Latviju vēlas izslēgt ni Šengenas zonas. Vienotība sev rok arvien dziļāku bedri un nenotiek apmelošana, bet paši sevi gremdē.
jēkabpiliete
j
Darboni Zaķi par iekšlietu ministru ... ? Šausmas, šausmas ,,, nu nav nākotnes šai valstij ...
Ministry of Truth
M
Kad vara mainīsies un Jaunlaiklikteņi lidos no krēsliem, skaņa nebūs kā tad, kad šauj šampanieša pudele - tāda būs, kā popkornam mikroviļņu krāsnī sprāgstot. Un visiem viņiem, no ministrijām līdz SPTK vadītājam, izmaksās prēmijas par ciešanām. Tā tā naudiņa aiziet. Bet visi saka - ZZS vienīgā ieceļ savējos. Acis rokā paņemiet.
loģiski
l
Ja gribam lai nekas nemainās, tad jāieceļ noteikti kāds Mūrniecei pieņemams cilvēks
vells
v
"vienotības" absurda teātris turpinās. mamzele, kura piedzīvojusi pilnīgu fiasko savā amatā, kā pēcteci virzīs kārtējo plaša profila speciālistu, kura profesionalitātes vienīgais apliecinājums ir pareizās partijas biedra karte kabatā. Iekšlietu ministrija un visa mūsu drošība turpina iesākto uzvaras gājienu pretī jaunām Jēkabpilīm!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas